Weleda: péče o nehtovou kůžičku

Ahoj všem :)

Krásné nehty neznamenají pouze dobře je nalakovat, ale především o ně správně pečovat. A nedílnou součástí manikúry je i péče o kůžičku a právě v dnešním článku vám napíšu a ukážu, jak o ni momentálně pečuji já. Na vyzkoušení jsem totiž dostala nové produkty od značky Weleda, které péči o nehty hodně usnadňují a zvládnete to raz dva :)




Olejová tužka na zjemnění nehtové kůžičky (cena 289 Kč, koupíte ZDE)
Oficiální popis: Změkčuje přečnívající nehtovou kůžičku a usnadňuje její odstranění. Čistě přírodní produkt s obsahem BIO oleje z granátového jablka. Zjemňuje a pomáhá jemně odstranit převislé kůžičky. Z pečlivě vybraných přírodních ingrediencí - BIO oleje ze semen granátového jablka a extraktu z měsíčku lékařského.

Hrot tužky je jemně napuštěný v olejíčku, takže není suchý ani hrubý a v okolí nehtové kůžičky se s ním manipuluje dobře. Změkčí kůžičku, tak jak slibuje a tím ji snadněji odstraní. Postupujte opatrně a s trpělivostí. Pokud jste péči o nehtovou kůžičku zanedbávaly, tak to asi ze začátku půjde hůř, ale věřte, že čím pravidelněji budete o nehty pečovat, tím to pak bude rychlejší a snazší. Já se kůžičku snažím upravovat každý týden, ale občas také zapomenu. Určitě si na to ale chvilku najděte a kůžičku upravte. Celý postup najdete na videu, je to snadné, takže to určitě zvládnete. Samozřejmě se časem naučíte o kůžičku pečovat třeba pomocí dřívka, ale pokud s tím začínáte, tužka je skvělá volba.
Tužka má i tři náhradní hroty, takže vydrží dlouho.







Vyživující olej na nehty a nehtovou kůžičku v tužce (cena 259 Kč, koupíte ZDE)
Oficální popis: Intenzivní péče a ochrana nehtů a nehtových kůžiček. Dodává vašim nehtům potřebné živiny. Hlavními složkami oleje jsou včelí vosk, bambucké máslo, výtažek z květů heřmánku a olej z granátového jablka.

A druhým krokem v péči je vyživující olej v tužce. V horní části tužky najdete otočné kolečko, kterým stačí trošku zatočit a olej se dostane do štětečku. Pomocí štětečku nanesu olejíček okolo nehtové kůžičky a rozhodně nešetřím. Pak krouživými pohyby olejíček opatrně vmasíruji. Masáže se nebojte, pro nehty je to jenom dobře. Olejíček se do kůžičky hezky vstřebává a nehtové okolí zjemní. Do kůžičky se ale vstřebává postupně a tím ji krásně hydratuje a vyživuje. Voní příjemně, tak jemně a přírodně. Pokud trpíte na suché kůžičky, toto je skvělý pomocník, který vám ušetří hodně práce a nehty vám za to poděkují. Samozřejmě lze použít i klasický krém na ruce, ale olej je prostě olej :)





Rychlý postup ve fotkách








A výsledek? 





Ještě jsem na celou péči o nehtovou kůžičku natočila krátké video :)




A z dnešního článku je to vše. Doufám, že jsem vám trošku pomohla a poradila. Pokud chcete mít krásné nehty, péči o nehtovou kůžičku určitě nevynechávejte a uvidíte, že to za to bude stát. Obě tužky jsem si oblíbila, protože je s nimi aplikace rychlá, snadná a práci odvádí skvěle. Samozřejmě se bez nich obejdete, nebudu tvrdit, že ne, ale jsou to hodně šikovní pomocníci :))

Děkuji zastoupení Weledy za poskytnutí produktů k recenzi. 

JAK PEČUJETE O NEHTOVOU KŮŽIČKU VY? ZAUJALY VÁS TYTO PRODUKTY?

2 komentáře:

  1. Tento výrobek jsem nedávno poprvé zahlédla u Malé Domči na blogu :) moc mě neláká cena, přijde mi dost přehnaná, i když očividně to stojí za to, protože vy obě máte nehty naprosto nádherné! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Urcite je to fajn vec, ale me tohle nejak nesedlo.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/2015/12/giveaway-4.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)