Bioderma: sprchový olej

Ahoj všem :)

Hned začátkem roku mi ve schránce přistála novinka od Biodermy a to sprchový olej. Spojení sprchového gelu s olejem se mi hned zalíbilo, a protože mám koupelové testování asi úplně nejraději, hned jsem se pustila do zkoušení. Jak se mi olej zalíbil a proč jsem si ho musela z koupelny odnášet, se dočtete v dnešním článku.



Oficiální popis
Intenzivně vyživuje a zvláčňuje pokožku, zmírňuje pocity pnutí a chrání před vnějšími vlivy Patent Skin Barrier Therapy® chrání suchou pokožku před bakterií Staphylococcus aureus způsobující zánět a podráždění. Vytváří ultra lehkou a jemně parfemovanou pěnu, která je speciálně navržena tak, aby respektovala i tu nejcitlivější pokožku. Hypoalergenní, vynikající kožní a oční tolerance, nekomedogenní, neštípe v očích, bez parabenů, bez konzervatntů, bez mýdla a bez barviv.

Balení s pumpičkou je naprosto geniální. Sice na tom není nic převratného, ale sprcháč s pumpičkou je v koupelně hodně praktický a díky tomu byla aplikace i potěšením. Občas se mi totiž stane, že mi některé sprchové gely prostě nejdou otevřít a s víčkem trošku zápasím a bojím se o nehty. To jsou problémy, co? Díky pumpičce je ale o práci a starosti méně. Balení je průhledné, takže vidíte, kolik vám ještě zbývá. Pumpičku také můžete uzavřít jednoduchým pootočením, tak se nemusíte bát, že by olej vytekl. Dávkování je podle mě také akorát, většinou mi stačí tři pumpnutí na umytí celého těla a jedna dávka na obličej. K balení jako takovému asi nic moc psát nemusím, protože všechny produkty od Biodermy mají jednoduchý design, nejsou tam zbytečné nesmysly a produkty působí příjemně a čistě. A pokud by vám nestačilo klasické 200 ml balení, tak můžete koupit rovnou 1 l, samozřejmě také s pumpičkou. A to už vám na nějakou chvilku vystačí.

Teď už k samotnému oleji. Olej má nažloutlou barvu, lehkou a tekutější konzistenci. Ale nebojte, že by ihned po aplikaci stekl, třeba sprchové oleje Saloos jsou tekutější a s tím jsem měla občas trošku problém, ale Bioderma konzistenci vychystala akorát. Má velmi jemnou, takovou čistou vůni. Pokud už máte s Biodermou zkušenosti, tak asi víte, co mám na mysli. Na pokožce je hodně příjemný, vytvoří velmi jemnou emulzi, která se krásně rozetře a jakoby klouže po pokožce. Vůbec se ale nebojte, že budete nějak mastné, to vůbec. Ani náznak mastné pokožky, protože se olej hned vsákne. Pokožka je po koupeli na dotek krásně jemná, hebká a dostatečně vyživená. Skvěle se mi osvědčil i jako péče po holení, kdy mám občas trošku podrážděnou a začervenalou pokožku. Díky oleji se pokožka zklidnila, byla chráněná a nemusela jsem používat krém. Sprchový olej neobsahuje mýdlo, je tedy vhodný i na suchou a citlivou pleť. Olej jsem zkoušela i na obličej, kde taky působil příjemně a i když se uvádí, že neštípe v očích, tak v očním okolí mi to úplně příjemné nebylo. Balení mi vystačilo na necelé dva měsíce, ale přiznám se, že jsem s ním moc nešetřila. A zjistila jsem, že mi olej mizí a nastražila jsem past s pumpičkou a zjistila jsem, že mi na něj chodí někdo z rodiny, proto jsem ho musela po každé koupeli schovávat nebo odnést. Prostě když si něco oblíbím a vyhovuje mi to, tak se nedokážu krotit :)

Jestli se vám sprchový olej od Biodermy zalíbil, tak to ho nebojte vyzkoušet. Je vhodný na každodenní použití, jak na celé tělo, tak obličej. Určitě budete spokojené. Jenom dávejte pozor, aby vám záhadně nemizel, jako u mě. Menší balení 200 ml stojí přibližně 200 - 250 Kč, větší litrové pak kolem 500 Kč. K dostání v lékárnách.

JAK SE VÁM TENTO SPRCHOVÝ OLEJ LÍBÍ? PLÁNUJETE HO KOUPIT?






Děkuji zastoupení Biodermy za poskytnutí produktu k recenzi.

8 komentářů:

  1. Sprchový olej od Biodermy neznám, ale ráda bych si pořídila Bioderma tělové mléko s tím modrým víčkem :)

    Monnica

    OdpovědětVymazat
  2. Ráda bych ho vyzkoušela :) Vypadá velmi dobře :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  3. Sprchový olej bych taky ráda vyzkoušela. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Sprchový olej vypadá krásně, něco takového bych potřebovala :)
    eL

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)