Sephora katalog:svátek matek 2016

Zdravím vás :)

Minulý týden mi dorazil nový katalog ze Sephory a protože vím, že ne každá z vás se ke katalogu dostane, opět jsem ho celý fotila a tak můžete nakouknout i vy. Čeká na vás spousta novinek a lákadel, takže vstup pouze na vlastní nebezpečí.









































V katalogu trošku postrádám obvyklou 20% slevu na celý sortiment, ale na druhou stranu je to dobře, protože nemám nutkání si za každou cenu něco koupit. Vždycky si totiž říkám, že sleva nemůže propadnout jen tak :)

Zaujala mě korejská kosmetika Tony Moly, na kterou jsem už mnohokrát koukala na Ebay, ale nikdy jsem neměla odvahu. U kosmetiky mám raději, když si všechno můžu v klidu prohlédnout a osahat. Tě obalům se bude jen těžko odolávat a určitě bych chtěla zkusit balzám pro čištění pórů ve vajíčku. Když už jsme u těch pórů, tak mě celkem zaujal i Booster na vyhlazení pórů a nerovností pleti. Tak jsem zvědavá, jestli nakonec něco vyberu :)



CO ZAUJALO VÁS? 

6 komentářů:

  1. Super, díky za katalog. Mně totiž nedošel. Nevím proč ho Sephora nemůže mít online jako ostatní. No neva, půjdu pro stíny a asi parfém. Uvidíme jak bude v Brně zase (ne)doplněný stojan UD :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás ani stojan UD není, tak buď vděčná za nedoplněný :-D

      Vymazat
  2. To je nádhera, radost pohledět, no jo musím se hold do Sephory vypravit.
    Zvu tě k mé jarní soutěži
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/2016/04/jarni-soutez.html

    OdpovědětVymazat
  3. Opravdu fajn nápad, hodit katalog na blog, aspoň se člověk může pokochat :D :)
    Lovies 47

    GIVEAWAY o kosmetiku SOAPHORIA

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)