Astrid: čisticí mléko, voda a micelární voda

Zdravím všechny čtenářky :)

Možná jste si už v drogeriích všimly, že Astrid renovoval své produkty a regály tím krásně oživil. Astrid mám spojený už od dětství s krémy na opalování, ale co se týče pleťových produktů, tak ty mě nikdy až tak nelákaly. Inovace obalů se ale povedla a Astrid se tak vyrovná svým kosmetickým konkurentům a už je jen tak nepřehlédnete. Jak si ale stojí obsah a který produkt se stal velkým objevem, se dozvíte v článku. A jedna z vás bude produkty od Astridu zkoušet také.



Hned na úvod se ve stručnosti vyjádřím k obalům, na kterých je vidět velký kus práce a skvělý posun k lepšímu. Nevím, jestli si pamatujete ty dřívější obaly, ale už jen ty mě od vyzkoušení trošku odrazovaly a nikdy mě nedokázaly nalákat k vyzkoušení. Prostě tam neproběhlo to kouzlo a hlavně obaly byly několik let stejné a v drogerii jsem Astrid bez povšimnutí přecházela. Nyní se ale balení povedlo, je jednoduché, působí čistě a elegantně. Teď už ale k jednotlivým produktům.


Osvěžující čisticí pleťová voda Fresh Skin 200 ml
Po přečtení složení této pleťové vody, ve které je alkohol jsem se na ni těšila o něco méně, protože raději preferuji pleťové vody bez alkoholu. Nicméně dřív jsem je používala běžně, tak jsem se rozhodla ji vyzkoušet. Je lehce parfemovaná, ale je to taková svěží příjemná vůně, takže by neměla vadit. V rychlosti zmíním i víčko, které dobře těsní a důkladně se zaklapne, takže se nemusíte bát, že se rozlije. Pleť dočistí dobře, opravdu mám pocit, že vyčistí a zbaví pleť všech nečistot. Póry stáhne, vůbec nevysušuje a po použití nemám pocit pnutí. V okolí očí není nijak nepříjemná, což se mi u pleťovek s alkoholem stávalo a občas z toho štípaly oči. Na oči tedy tuto pleťovku nepoužívám, ale oční okolí nedráždí. Ač jsem si už zvykla na pleťové vody bez alkoholu, občas sahám právě po těch s alkoholem a na mastnější T-zónu je mi skvělým pomocníkem. Astrid ve finále dopadl dobře a oproti jiným drogerkovým pleťovým vodám si tato vedla skvěle a rozhodně se k ni po vypotřebování poohlédnu.






Osvěžující čisticí pleťové mléko Fresh Skin 200ml
Pleťová mléka jsem dříve moc ráda nepoužívala (ani nevím proč), ale v poslední době jim přicházím na chuť více a více. Nejraději je používám s peelingovou houbičkou Ebelin nebo s čisticím kartáčkem Braun. Nanesu na navlhčený obličej a pak pleť pomocí houbičky nebo kartáčku čistím a zároveň masíruji. Mléko má také příjemnou svěží parfemaci, která ale není obtěžující. Má lehčí strukturu a na pleti působí příjemně. Pleť zanechává svěží a vyčištěnou, ale nevyčistí až tak důkladně, takže je potřeba dočistit. Makeup z toho nejhoršího ale odlíčí a na dočištění používám právě pleťovou vodu, o které jsem psala výš. Na očích je mléko šetrné a nepálilo. Mléko nejčastěji používám ve dny, kdy potřebuji pleť trošičku oživit a rozzářit. Na to si vezmu právě kartáček a krásně pleť prokrvím a dodám ji energii. Na drogérkové poměry dostanete skvělý produkt a vzhledem k ceně mohu jenom doporučit.





Osvěžující čisticí micelární voda Fresh Skin 200 ml
A nakonec tu mám asi největší překvapení a to je micelární voda. Micelárky v poslední době zkouším opravdu ráda a Astrid jsem si nemohla nechat ujít a hned jsem pro ni běžela do drogerie. Víčko opět dobře těsní, takže i na cesty s vámi může vyrazit. Voní svěže, příjemně. Co vás ale zajímá asi nejvíc je to, jak odličuje. A možná mi to teď nebudete věřit, protože budu psát jenom samá pozitiva, ale odličuje opravdu SKVĚLE. Vůbec jsem to nečekala, až mi to ze začátku přišlo podezřelé. S makeupem si poradí skvěle, s řasenkou taky a dokonce jsem zkoušela i linky (které běžně nenosím) a i ty odlíčila parádně. V okolí očí nedráždí a hlavně - odličuje rychle, takže během chvilky máte odlíčeno. Pleť je po použití taková osvěžená a vůbec se nemusíte bát lepivého pocitu. Nevysušuje a ani pocit pnutí jsem neměla. Opravdu jsem ale byla až zaskočena, jak dobře a hlavně jak rychle dokázala odlíčit a vyčistit. Jak se říká, za pár korun hodně muziky. Jestli něco od Astridu musíte vyzkoušet, tak rozhodně micelárku, protože se fakt povedla a chválu si zaslouží. Kupovala jsem ji za 79 Kč ZDE.





A co napsat závěrem? Asi jenom to, že jsem byla mile překvapena, jaký Astrid udělal pokrok. Samozřejmě nevím, jak kvalitní byly produkty předtím, protože mě nikdy moc nelákaly. Ale teď se díky obalům a především díky obsahu, na Astrid více zaměřím a už teď vím, že se z některých produktů stanou oblíbenci.

A ještě jsem pro vás nafotila katalog, který je níže a můžete si prohlédnout celý sortiment. Všechno samozřejmě najdete i na webových stránkách Astridu - ZDE



UŽ JSTE RENOVOVANÉ PRODUKTY ZKOUŠELY? CO VÁS LÁKÁ NEJVÍCE?
A mám pro vás ještě jednu rychlou a příjemnou informaci. Ve čtvrtek si o tři produkty můžete zasoutěžit, tak sledujte blog :)








Děkuji zastoupení značky Astrid za poskytují pleťového mléka a vody k recenzi.

14 komentářů:

  1. Novou řadu jsem postřehla, ale zatím nezkoušela a vyzkoušela bych je určitě ráda, protože zatím jsem slyšela jen pozitivní reakce :). Minimálně micelární vodu budu chtít vyzkoušet, ale ráda bych vyzkoušela i krém na ruce a pleťový krém

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nějaký krém na ruce bych taky mohla vyzkoušet, těch nemám nikdy dost :))

      Vymazat
  2. Já bych ráda vyzkoušela micelární vodu :)

    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Z těch letáčků, co máš vyfocené, tak mě nejvíce zaujal CC krém, který bych ráda vyzkoušela. Astrid je kosmetika mého dětství a doteď si od nich kupuji opalovací krémy. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Mám micelární vodu pro suchou a citlivou pleť a je fajn :) Ale hodně mě zajímá CC krém.

    OdpovědětVymazat
  5. Některé produkty od Astrid už taky zkouším a taky mě moc příjemně překvapily. Hlavně micelárka je super. Kdyžtak koukni ke mně na článek ;-)

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Astrid kosmetika je super já jsem zkoušela micelární vodu, krémy na pleť i CC krém a musím říct, že jsem ze všeho nadšená a používám pravidelně. A už se těším na soutěž.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  7. S touto značkou nemám doposud žádné zkušenosti, ale po tvém článku přemýšlím, že si dané produkty nejspíše zakoupím :P

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)