BNA challenge #22 - ombré nehty

Ahoj všem :)

Je tu další díl naší lakovací výzvy a dnešním úkolem bylo ombré zdobení.. Protože se blíží léto a k němu pro mě neodmyslitelně patří moře, chtěla jsem vytvořit něco s touto tématikou. Neváhala jsem ani minutu a hned jsem měla v hlavně nápad, který budu lakovat - západ slunce a palmy :)



Ombré zdobení se mi moc líbí, ale vzhledem k tomu, jaký nepořádek na nehtech udělá, až tak často tuto metodu nepoužívám. Práci mi hodně ulehčila Peel Off Tape (článek ZDE), se kterou bylo začišťování jednodušší, ale stejně trošku nepořádku kolem nehtů zůstalo. Proto prosím omluvte, že nehty nemám dokonale začištěné.

Postup byl velmi jednoduchý a celkem i zábavný. Aby přechod lépe vynikl je potřeba mít nějaký základ. Já jsem zvolila bílý lak v odstínu 148 od Gabrielly Salvete. Bílou jsem nechala zaschnout a připravila jsem si laky, které budu potřebovat k vytvoření ombré. Vybrala jsem sytou žlutou, oranžovou a tmavě malinovou. Důležitou pomůckou při ombré, je houbička. Já používám obyčejné houbičky na makeupy, které seženete v drogerii za pár korun, a vydrží dlouho. A následný postup je jednoduchý - na houbičku natřete lak v tom pořadí, jaký chcete přechod a pak naťupkáte na nehet. Je potřeba použít vrstvy dvě, aby se odstíny dobře smíchaly a vytvořily krásné ombré. Nezapomeňte nehty přelakovat top coatem k zafixování a dodání lesku. A tadá - ombré nehty jsou na světě. Jednoduché a až na to začišťování i rychlé. Odstíny můžete použít také dle libosti, a jak se vám líbí, tak se nebojte experimentovat :)

K ozdobení jsem použila vodolepky s letními motivy, které jsem dostala od Born Pretty Store (můžete koupit ZDE). Pokud rády nakupujeme z tohoto eshopu, tak můžete využít kupon na 10% slevu - WTTX31. Při pohledu na manikúru bych si nejraději lehla pod palmu a popíjela nějaký drink, ale zatím mi musí vystačit pohled na nehty :)

Podívejte se i k holkám, jak si s ombré zdobením poradily. Hanka ZDE a Lilian ZDE.


JAK SE VÁM OMBRÉ NEHTY S LETNÍM ZDOBENÍM LÍBÍ?




A zdobení pomocí vodolepek






8 komentářů:

Děkuji za komentář :)