Flormar: Rich Blue

Ahooj :)

Už začíná čas neonových barviček, tak pro vás mám jeden rychlý tip na krásnou výraznou modrou, kterou seženete v drogerii a zaručeně vám zlepší náladu, kdykoliv se na nehty podíváte.



Odstín č. N015 Rich Blue je opravdu nádherná výrazná královsky modrá, která na nehtech vypadá skvostně a jednoznačně upoutá pozornost, ať chcete nebo ne :)

Štěteček je delší, užší a zastřižen rovně, ale pracuje se s ním dobře, takže velmi jednoduše vykreslíte obloučky a docílíte precizní manikúry. Lakovala jsem dvě slabé vrstvy, které se díky tekutější konzistenci lakovaly samy a věřte, že snadnější už to snad ani nemůže být. Mám ráda, když jde lakování od ruky a nemusím nikde nic opravovat, při nejhorším odlakovávat. S tímto odstínem to opravdu nehrozí a krásné nehty dokáže nalakovat každý. Lak byl zaschlý poměrně rychle a i bez použití top coatu se výrazně lesk. Měla jsem ho pouze čtyři dny, protože osobně nemám moc ráda modré nehty, ale tento odstín je božský a určitě ho musím brzy nalakovat znovu. Při odlakovávání lak ale vypadal jako nově nalakovaný, takže s výdrží jsem problém nezaznamenala. 

Lak obsahuje 11 ml, stojí 79 Kč a koupíte v drogeriích. Je to tedy skvělý a hlavně levný tip, na letního modráska :) 

JAK SE VÁM TENTO MODRÁSEK LÍBÍ? AČ NA MODRÉ LAKY MOC NEJSEM, TENTO VYPADÁ PROSTĚ DOKONALE, CO ŘÍKÁTE? :) 














4 komentáře:

Děkuji za komentář :)