Glanc box: letní edice

V zelené krabičce kromě dobrůtek dorazily i věci, které se hodí do domácnosti. Glanc box jsem již jednou (možná už i dvakrát) objednávala a byla jsem spokojená, tak jsem nové letní limitované edici nemohla odolat.



Šampon Dove Advenced Hair Series v boxe vítám, protože jsem už dlouho žádný šampon od Dove neměla, tak uvidím, jaký bude. Dále tam byl antiperspirant Rexona Maximum Protection, který již vyzkoušený mám a vždy se k němu ráda vracím. Pro mě to tedy není na každodenní používání, protože hodně vysušuje, ale opravdu funguje. Tekuté mýdlo od Dermacolu také znám, psala jsem vám o nich ZDE, ale melounovou verzi rozhodně uvítám. Prací ubrousky Colour Catcher od K2r jsem již také zkoušela, ale tato vychytávka mi přijde zbytečná. Zkoušela jsem i ubrousky Iberia, ale naštěstí se žádné nehody při praní nestávají, ale když je mám, tak do praní přihodím. Odmašťovač SMAC také znám a hlavně teď v létě je to můj skvělý pomocník, protože s ním čistím gril a funguje skvěle. Mastnotu rychle odstraní a není třeba nic drhnout. Má mít citronovou vůni, já ji z toho ovšem moc necítím. A nakonec olejíček Scholl Velvet Smooth, který u mě určitě najde uplatnění.


S dalším Glanc boxem jsem opět moc spokojená, a i když většinu věcí znám, tak jsou do domácnosti praktické a vždy se hodí.

CO NA GLANC BOX ŘÍKÁTE? OBJEDNALI JSTE TAKÉ?










4 komentáře:

  1. Jasně že ho mám :-) Rexonu jsem dala kolegyni, která má s pocením neskutečné problémy, a opravdu potvrzuji, že funguje. Její trauma z koláčú na tričkách je minimalizováno. Je tak šťastná....Odmašťovač jsem neznala a opět dávám palec nahoru, je výborný. Papírky do pračky taky fungují, vyzkoušeno mnou i kamarádkami :-) Ostatní teprve budu zkoušet, ale za mně se bix vydařil.
    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělé věci, byla bych spokojená ♥

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)