Představení nové značky - t:by Tetesept

Zdravím všechny :)

Minulý víkend jsem se zúčastnila představení nové značky T: by Tetesept, která za povšimnutí rozhodně stojí, proto si určitě dnešní článek nenechte ujít.




Představení značky se konalo v prostorách Sauna Spot Dvorce. Místo ke konceptu značky sedělo naprosto perfektně, koupelová značka a wellness k sobě prostě patří. Dýchne tam na vás příjemná atmosféra a krásný výhled na Vltavu vás zaručeně přivede na jiné myšlenky. Pokud bydlíte v Praze, tak je to skvělý tip na příjemný relax a určitě tam zajděte. Na event jsem vyrazila společně s Péťou, a protože jsme dorazily o něco dříve, v klidu jsme si užívaly ten nádherný výhled a všechno jsme si prohlédly. Připravený byl i raut, kterému se nedalo odolat, hlavně makronkám. Ty milují snad všichni :) Ráda jsem viděla i své blogerské kolegyně. Teď už ale k samotné značce.

Značku Tetesept asi určitě dobře znáte. Já miluji jejich soli do koupele a právě teď nastává čas, kdy si dopřávám relaxační koupele a soli používám často. Značka t:by Tetesept je v podstatě mladší sestrou Tetesept. Je lifestylová, oslovuje spíše mladší spotřebitele, má přinášet radost, je hravější a barevnější. Cílem je také to, aby zákaznice v drogerii našla luxusnější produkt, který třeba běžné hledá v obchodech jako The Body Shop nebo Yves Rocher.

V nabídce jsou momentálně pěny do koupele a soli. Pěny, si mě naprosto získaly, a jestli kvůli něčemu musíte skočit do drogerie, tak právě kvůli nim. K design nemám vůbec žádné výhrady. Přesně takto si představuji lepší pěny, které zaručeně upoutají pozornost a padnou do oka většině. Můžete vybírat ze dvou variant - Odpočinek a Pro mě. Odpočinek s vůní orchideje a ylang-ylang. Pro mě s fíkovým mlékem. Na první přičichnutí mí více voněla ta fíková, ale přiznám se bez mučení - doma jsem naprosto propadla kouzlu té fialové a od té doby si každý večer dopřávám pěnové koupele. Vůně mi totiž připomíná mou oblíbenou vůní od D. Beckhama - Signarure. Na fíkovou se ale také chystám a více o nich uslyšíte v recenzi. Koupele neobsahují parafíny, minerální oleje, silikony ani parabeny.

Soli do koupele jsou zatím také dvě a to Porce štěstí s vůní broskve a vanilky a Porce lásky s vůní šampaňského a černého rybízu.  V prodeji nyní najdete i balíčky s limitovanými produkty. Koupele mají 420 ml a stojí od 119 Kč. Soli mají 60 g a stojí od 45 Kč. Koupíte na kupkosmetiku.cz nebo v DM drogeriích.

Dost už povídání, teď už se můžete podívat na fotky a snad na vás také dýchne ta skvělá a příjemná atmosféra.

JAK VÁŠ ZNAČKA T:BY TETESEPT ZAUJALA? UŽ JSTE NA NI V DROGERII NARAZILY?
















Nesmím zapomenout poděkovat Mark Distri a e-shopu kupkosmetiku.cz za pozvání a za příjemně strávené odpoledne.

10 komentářů:

  1. Akce to musela být fajn :) A produkty vypadají hodně dobře. :)

    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. O víkendu se chystám do DM, takže novinky omrknu :) hodně se mi líbí

    OdpovědětVymazat
  3. To muselo být krásné strávené odpoledne :). Pěny do koupele voní nádherně, dneska jsem na ně koukala v Dmku. ChickFlickCherry blog

    OdpovědětVymazat
  4. tak to muselo byť veľmi príjemné stretnutie :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to ano, takových příjemných dnů by bylo potřeba víc :))

      Vymazat

Děkuji za komentář :)