Recenze: Elseve Extraordinary Clay

Ahoj všichni :)

Někdo by nad spotřebovanou kosmetikou házel smutné pohledy, ale já se vždy raduji a už plánuji, čím prázdné místo nahradím. Když jsem viděla, že se k nám konečně dostala řada pro mastné vlasy Extraordinary Clay zajásala jsem a hned se pustila do zkoušení. Tentokrát jsem opravdu počkala až na úplné vypotřebování, abych si udělala co nejpřesnější názor. A že to ale u velkého balení trvalo :)) V dnešním článku se dočtete, jak mi sedl šampon a maska, která se používá trošku jinak, než jste zvyklé.



Řada Extraordinary Clay je určena pro rychle se mastící vlasy, obsahuje tři blahodárné jíly, které účinně absorbují nadbytečný maz, čistí a zanechávají vlasy svěží a lehké až 72 hodin. A kupodivu - funguje. Alespoň tedy na mých vlasech. 

Šamponu jsem věřila natolik, že jsem rovnou šla do většího 400 ml balení. Většinou musím šampony střídat, tento jsem ale spotřebovala celý a to se jen tak nestává. Parfemace je velmi jemná, čistá, takže by mohla sednout všem. Šampon vlasy nezatěžoval, nemastil a po umytí byly krásně jemné, hebké a lesklé. Vlasy byly i dostatečně vyživené, přesto bez nežádoucí mastnoty u kořínků. Zdály se mi i nadýchanější a celkově zdravější a hezčí na pohled. 

Kondicionér jsem tentokrát vynechala, protože mi všeobecně přijde většina hodně podobných a raději jsem se zaměřila na masku. Tato se liší ve způsobu použití, protože se aplikuje přímo na pokožku hlavu, ke kořínkům a pak se nechává působit přibližně 10 minut. Pak se musí důkladně smýt a následně použít šampon. Maska má pro mě velmi vtipnou barvu, trošku mi připomíná šmoulí pleťovou masku od Freemana. Je to takové bahníčko, ale aplikuje se snadno a vždy si dávám záležet, abych masku aplikovala po celé pokožce. Nezaznamenala jsem žádné pocity pálení, pnutí nebo tak něco. Nejdůležitější je masku hodně pečlivě smýt, aby vám nezůstaly na vlasech zelené kousky. Maska dobře absorbuje mastnotu a nečistoty na pokožce. Po použití jsou vlasy neskutečně nadýchané a opravdu mám pocit dokonale čisté pokožky. Vlasy pak vydrží i o dva dny déle a i přesto se u kořínků nemastí. Masku používám jednou týdně a to bohatě stačí.

A co závěrem? Tato řada se podle mě povedla a mým vlasům sedla skvěle. K šamponu se určitě časem zase vrátím (mám tu asi 4 nové, tak mám co zkoušet), ale masku jsem hned po vypotřebování koupila znovu, protože umí udělat krásné vlasy.

UŽ JSTE TUTO ŘADU ZKOUŠELY? SEDLA VÁM?







7 komentářů:

  1. Ještě jsem ji nezkoušela , na tuto řadu jsou dost protichůdné recenze tak váhám :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám šampon a kondicionér a zatím super. Maska mně neláká...

    OdpovědětVymazat
  3. bola som zvedavá na recenziu tej masky, pretože mám iba šampón a balzám :) ale určite sa po nej teda popozerám :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  4. Já bych ráda vyzkoušela hlavně šampon :)

    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  5. To je zajímavé ;) Hodně trpím na mastné vlasy. Vlasy musím mýt každý den jinak mě suchý šampon nemine :(

    Kačka ze SISTERSHOODS

    OdpovědětVymazat
  6. tiez am masku aj sampon a neviem mam protichodne pocity, na jednej strane mam pocit cistejsich vlasov ale vydrzi to jeden den, na druhy uz musim pouzit suchy sampon...je urcite lepsi ako ine drogerkove ale zas taka paf z neho nie som :) a dokonca mam pocit akoby sa mi zacali take male lupinky z neho robit tak neviem...skusim asi najblizsie este ponio sampuchy a uvidim :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)