Tělová péče Astrid

Poslední dobou se na blogu objevují většinou laky na nehty, takže je čas kosmetiku, které bude opravdu hodně :) Dnes je na programu recenze nové tělové péče od značky Astrid :)





Hydratační tělové mléko Nutri Moments 250 ml
Toto mléko pro normální a suchou pokožku, je obohaceno o pistáciový olej a vyvážený komplex vitamínů a hydratačních látek, které účinně hydratují. Mléko má tekutější konzistenci, stačí málo a snadno se roztírá. Má jemnou, krémovou vůni, která by mohla sednout všem. Vstřebává se rychle a pokožku zanechává hebkou a dostatečně hydratovanou. Pro normální pokožku dostačující, pokud ale trpíte opravdu hodně suchou pokožkou a mazání je pro vás nutností, toto mléko asi nebude úplně vhodná volba. V nabídce je ale i regenerační tělové mléko pro velmi suchou pokožku s bambuckým máslem. Já se přiznám, nejsem moc mazací typ, ale toto mléko mi plně vyhovuje a vzhledem k ceně je to fajn volba a najdete ho v běžné drogerii.





Velvet Touch ochranný krém na ruce 100 ml
Pro velmi suchou pokožku obohacený o bambucké máslo. Krém je hutnější, přesto se dobře roztírá. Vstřebává se rychle, nezanechává mastný pocit a zároveň velmi dobře hydratuje. Voní moc příjemně, výrazně, ale nevtíravě. Pro mě je krém na ruce nezbytností, ať už v práci nebo doma. Víte, že často lakuji nehty a i proto věnuji mazání dostatečnou péči. Vždy po lakování promasíruji ruce a namažu i lůžka. Tento krém mi sedl skvěle a mohu jenom doporučit. Do kabelky nebo na noční stolek to bude skvělý pomocník.






Sports Action hřejivá masážní emulze 200 ml
Emulze obsahuje paprikový extrakt a kafr a má uvolňující a hřejivé účinky na svaly. Můžete ji použít pro masáž před ale i po cvičení. Emulze není mastná, snadno se roztírá a rychle vstřebává. Voní, nebo spíše pro mě nevoní - po kafru. Na tom není nic příjemného, ale po namazání už to cítit není. Nejčastěji používám, když přijdu domu z práce, protože už začíná být celkem chladno a emulze krásně prohřeje a zároveň uvolní. Pokožku nevysušuje. Není to produkt, který bych běžně kupovala, ale doma se určitě neztratí.





JAKÉ MÁTE ZKUŠENOSTI S NOVOU TĚLOVOU KOSMETIKOU ASTRID? UŽ JSTE NĚCO ZKOUŠELY? A brzy bude na blogu i soutěž, právě o produkty Astrid, tak se můžete těšit :)

Děkuji zastoupení Astrid za zaslání produktů k recenzi.

4 komentáře:

  1. Tu hřejivou emulzi určitě vyzkouším, já jsem k testování dostala tu chladivou a protože mám teď nějak bloklý krk, tak ji využívám každý den.
    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  2. Mě ta emulze vůbec nehřeje :-/ Mléko i krém jsem dostala k testování v jiných variantách než ty, takže tyhle ohodnotit nemůžu :-) Mléko jsem měla červené, to je super a moc ráda ho používám. Krém pro změnu modrý a ten mi přijde průměrný...

    OdpovědětVymazat
  3. Já bych si ráda pořídila tělové mléko :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. Dneska jsem koukala na ty krémy na ruce, ale nějak mě nakonec neokouzlily a nevzala jsem si žádný

    BLOG: Kosmetická taštička

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)