Brandnooz box pro muže

Dnes vás zdravím podruhé, protože kromě listopadového Brandnooz boxu dorazil i jeden pro muže. Toto je už druhé vydáni, to první jsem kdysi prošvihla, ale druhé jsem objednala, abych příteli zpříjemnila den :) Zelené krabičky totiž zásadně otevírám já, tak alespoň jednou mohl i on otevírat a být překvapený :) Co všechno Brandnooz box pro muže ukrýval, se dozvíte v článku :)



Samozřejmě byla zelená krabička skoro celá plná jídla. Z nápojů tam bylo pivo Heineken, energetický nápoj Rockstar, ledová káva Mr. Brown a pár panáčků mandlového rumu Božkov. Na mlsání brambůrky Lays s příchutí pikantních kuřecích křidélek, tyčinky se sýrem a solí Havlík, hovězí sušené maso Fine Gusto. Pro dochucování i pálivý kečup Spak. A nechyběla ani drogerie, ze které tam byla pěna Radox (kterou občas také tajně používám), sprchový gel FA a údajně i deodorant Rexona, který jsem v boxe nenašla (měla jsem ale v boxe díru, tak si myslím, že si někdo deodorant vytáhl).

A co závěrem? Přítel byl s obsahem spokojený a pokud bude v budoucnu nějaké další vydání pro muže, určitě zase Brandnooz objednám, ať má radost :)


CO VY A BRANDNOOZ BOX PRO MUŽE? OBJEDNALI JSTE?
 








6 komentářů:

Děkuji za komentář :)