Recenze: pěnové sprchové gely NIVEA

Jako správný kosmetický nadšenec, jsem před návštěvou německé drogerie pečlivě studovala, co mají jiného, než my. Když jsem narazila na pěnové sprchové gely Nivea, hned jsem je napsala na wishlist a odvezla jsem si rovnou dva. A právě o nich bude dnešní článek :)



V nabídce jsou tři varianty - Creme Soft, Creme Care a Creme Smooth. Já mám pouze první dva zmiňované, protože verze Smooth byla vyprodaná.

Balení se mi moc líbí a určitě s ním v koupelně žádnou ostudu neuděláte. Co se mi na pěnových sprchových gelech líbí nejvíce, je způsob aplikace. Je to stejné jako u pěn na holení, stlačením aplikátoru se vytvoří pěna. Rychlým stlačením vytvoří bohatou a jemně nadýchanou pěnu, která nabobtná a drží svůj tvar. Nemusíte se bát, že pěna bude vodová. Samozřejmě je nutné před použitím pěnu pořádně protřepat. Snadno se nanáší a na umytí celého těla stačí jedno větší pumpnutí, které zaplní celou dlaň.

Varianta Creme Care je s vůní klasické "modré Nivei", kterou všichni určitě dobře znáte. Vůně na pokožce vydrží i po umytí a hydrataci čekejte průměrnou, stejně jako u běžného sprchového gelu. Daleko více mě ale zaujala varianta Creme Soft, která obsahuje mandlový olej a je to opravdu znát. Pokožku vyživí daleko lépe a je příjemnější na dotek. Nevoní sice tak intenzivně, ale stále jemně a příjemně. Oba sprchové gely nevysušují a po použití Creme Soft jsem ani neměla potřebu se mazat.


Pěnové sprchové gely znám díky značce Rituals, ale asi uznáte, že se cenově pohybují o dost výš. A ač se mi takový způsob aplikace opravdu libí, pořád je to jenom sprchový gel. Levnější alternativu najdete v DMku od značky Balea, a pokud si uděláte cestu do německého DMka, tak se určitě po Nivee podívejte. Cenově vychází přijatelně (2,45 €) a určitě vás nezklame. A málem bych zapomněla informaci o spotřebě. Pěna má sice jenom 200 ml, ale vydržela mi stejně dlouho jako klasický sprchový gel o objemu 250 ml.   
      
  ►►► ZNÁTE PĚNOVÉ SPRCHOVÉ GELY? POUŽÍVÁTE JE? ◀◀◀




7 komentářů:

  1. Jůů to vypadá moc dobře. Znám pěny od Baley a snad se k nám dostanou i tyto od Nivey :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  2. No téda, ty vypadají hodně dobře, snad se dostanou i k nám.

    OdpovědětVymazat
  3. Vůbec nevím, že nějaké takové pěnové sprcháče existují. :) Zajímavé.

    OdpovědětVymazat
  4. Také jsem vůbec nevěděla, že nějaké takové sprchové gely existují, každopádně oba dva vypadají velmi zajímavě :) Já bych je ale asi využila spíš jako pěnu na holení, protože konzistencí ji připomínají opravdu hodně. Jednou ale třeba najdu odvahu zbavit se chloupků definitivně a doživotně tady :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)