Opalovačka s Astridem & péče o rty

Léto je v plném proudu a abychom si mohli užívat sluníčka bez starostí, tak nesmíme zapomínat chránit pokožku i rty. V dnešním článku najdete recenzi opalovacích krémů a balzámu od značky Astrid.




Na vyzkoušení jsem dostala tyto produkty:
- hydratační mléko na opalování ve spreji OF 15
- pleťový krém na opalování OF 30 s koenzymem Q10
- olej na opalování OF 20
- hydratační mléko po opalování s beta-karotenem


Loni jsem zkoušela klasická hydratační mléka, třpytivé mléko po opalování a hydratační pleťový krém na opalování, článek si můžete přečíst ZDE.





Hydratační mléko na opalování ve spreji s OF 15
Chrání pokožku před škodlivými vlivy UVA a UVB záření. Složení je obohacené o multivitaminový komplex (beta-karoten, vitaminy A, E, F) a D-panthenol a tím chrání pokožku před předčasným stárnutím, napomáhá bezpečnějšímu opalování a podporuje hydrataci pokožky.

Osobně mám opalovací krémy ráda právě takovéto ve spreji, především díky snazší aplikaci. Mléko se řidší, ale roztírá se dobře. Vstřebává se hodně rychle a nezanechává mastný pocit. Plusem je i to, že je voděodolné. Voní mi příjemně a splňuje vše, co od opalovacího krému potřebuji, víc asi nemám co dodat.




ASTRID SUN Pleťový krém na opalování OF 30 s koenzymem Q10 (50 ml)
Chrání pokožku před škodlivými vlivy UVA a UVB záření. Složení obohacené o koenzym Q10, který zpomaluje proces předčasného stárnutí pleti, a multivitaminový komplex (vitaminy A, E, F) poskytuje aktivní antioxidační ochranu a napomáhá předcházet vzniku nových vrásek. Krém obsahuje D-panthenol, allantoin a přírodní betain, podporuje hydrataci pokožky a chrání ji před ztrátou vlhkosti a pružnosti. Snadno se vstřebává a nezanechává pocit mastnoty.


Podobný produkt jsem dostala na vyzkoušení i loni (článek ZDE) a mé postřehy jsou stejné. Obličej si moc neopaluji a pokud ano, tak na něj v menším množství použiji klasický opalovák a nepotřebuji s sebou v plážové tašce mít zvlášť pleťový. Nicméně špatný není, to ne. Vstřebává se dobře, nemusíte se bát mastného pocitu a před sluníčkem vás ochrání. Můžete ho také použít i na cesty, protože má pouze 50 ml, tak moc místa nezabere.





Olej na opalování s OF 20
Chrání pokožku před škodlivými vlivy UVA a UVB záření. Složení obohacené o multivitaminový komplex (beta-karoten, vitaminy E, C, F) a zlatý palmový olej napomáhá urychlit opálení a zároveň přispívá k bezpečnějšímu opalování. Obsahuje mrkvový a arašídový olej, podporuje hydrataci pokožky a zanechává ji sametově jemnou a vláčnou.

Dříve jsem oleje na opalování nepoužívala, ale posledních pár let spíše sáhnu právě po oleji. Vím, že hodně lidem vůně opalovacích krémů vadí, u mě je to přesně naopak. A obzvlášť u tohoto, ten voní nádherně. Velkým plusem je to, že se vstřebává velmi rychle a nezanechává masný film. Pouze takový jemný nádech a pokožka se pak krásně leskne. OF 20 je pro mě akorát, ale můžete sehnat i s OF 6, 10 nebo 15. Pokud bych si měla vybrat pouze jeden opalovací přípravek, rozhodně bych zvolila tento olej.





Hydratační mléko po opalování s beta-karotenem
Složení obohacené o extra zklidňující komplex (D-panthenol, allantoin, bisabolol) napomáhá udržet v pokožce optimální úroveň hydratace a zároveň zklidnit pokožku podrážděnou slunečním zářením.

Popravdě jsem letos na sluníčku moc často nebyla a naštěstí jsem se nespálila a mazat po opalování jsem se nepotřebovala. Bohužel bratr podcenil sílu sluníčka a tak toto mléko alespoň vyzkoušel za mě. Bylo prý příjemné, hezky pokožku zchladilo a zklidnilo. Rychle se vsáklo, přesto zanechalo pokožku hydratovanou.




Ještě jsem v balíčku našla balzámy na rty. Kdo by nezkoušel balzámky od Astridu. Ani nevím, kolik jsem již už spotřebovala :)




První tu mám SUN s OF 25, který chrání před slunečním zářením, obsahuje kakaové máslo, po kterém krásně voní. Je bezbarvý a hydratuje perfektně. Je to každodenní pomocník, který nezklame.

Mým nejoblíbenějším je melounový balzám, který je tónovaný a rty jemně zabarví do malinové. Voní přesně jako šťavnatý meloun a hydratuje dostatečně.

A jako poslední tu je balzám s perleťovým leskem, který je také lehce tónovaný a dodá rtům jemnou růžovou perleť. Tento balzám si pamatuju ještě z minulých let a dříve byl otřesný. Pamatuji si, že zanechával rty hodně perleťové (působilo to až lacině) a je znát, že se nad tím někdo zamyslel a stejnou chybu už neudělal. Voní sladce a hydratace také průměrná, pro mě dostačující.





▶▶▶ A to je z recenze sluneční péče a péče o rty všechno. 
Jaké máte zkušenosti s opalováním a balzámy od Astridu vy?  ◀◀◀


*Děkuji PR zastoupení Astridu za produkty k recenzi.

4 komentáře:

  1. Já používala tělové mléko na opalování od Astridu minulý rok a byla jsem spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  2. Olej na opalování od Astrid jsem si hodně oblíbila, je opravdu super! :) Balzámky na rty jsou také skvělé :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)