EBD Up to X - Exquisit Rouge

Komu se v nedávném článku líbil odstín Perception od SpaRitual, který ale bohužel již není v nabídce, tak nemusí smutnit. Ukážu vám totiž hodně podobný odstín od značky EBD.



Tuším, že cca dva roky zpátky se na veletrhu představovaly nové laky EBD Up To X Extended, které nejsou potřeba vytvrzovat UV nebo LED lampou a samozřejmě zaručují delší výdrž. Momentálně podobné laky běžně seženete i v drogerii, ale právě před pár lety jich na trhu moc nebylo

U vstupu byl stánek firmy Modeláž nehtů, kde si každý návštěvník veletrhu mohl lak na vyzkoušení vybrat a to hned z několika odstínů. Já samozřejmě sáhla po odstínu Exquisit Rouge, který mě jen tak neomrzí. Základ odstínu tvoří sytá růžová, kterou doplňuje shimmer, který hází různě barevné odlesky. Konzistence laku je tak akorát, takže nalakovat zvládnete bez problémů. Zaschlý byl rychle a na nehtech mi vydržel bez porušení asi 3 dny, pak se začaly oloupávat špičky. Samozřejmě lak nejlépe drží s top coatem od stejné značky (ZDE), to mi vydržel slibovaných 10 dnů. Mám ale vyzkoušeno, že dobře drží i jinými gelovými top coaty. A na závěr ještě zmíním, že tyto laky jsou 5 Free, tudíž neobsahují formaldehydovou pryskyřici, formaldehyd, toluen, dibutylftalát a kafr.

Lak obsahuje 9 ml a stojí 125 Kč. Koupíte můžete ZDE



►►► KRÁSNÝ ODSTÍN, ŽE? TAKOVÝ BYCH MOHLA NOSIT POŘÁD.
ZKOUŠELY JSTE TYTO LAKY? ◄◄◄











5 komentářů:

Děkuji za komentář :)