Batiste: limitovaná edice 2018

Kdo nezná a nezkoušel suché šampony, jako by snad prospal posledních pár měsíců. Suché šampony se na nás valí ze všech stran a stal se z nich velký trend. Přiznám se, že jsem k nim byla za začátku hodně kritická, ale teď se z nich staly téměř každodenní pomocníci. Určitě dobře znáte značku Batiste, která má nově v nabídce dvě limitované edice. Které to jsou? To se dozvíte v článku.




O suchých šamponech Batiste jsem se dozvěděla více informací na eventu (článek ZDE) a naučila jsem se, jak je správně používat. A od té doby jsem jich spotřebovala nespočet a snad ani raději nechci vědět kolik. Mé vlasy se mastí poměrně rychle, proto mi suché šampony hodně pomáhají a během chvilky dokáží vlasům dodat objem a svěžest.

Značka Batiste si i pro letošní rok připravila dvě nové limitované edice. První z nich je Pink Pineapple, který jsem dostala na vyzkoušení. A ta vůně je dokonalá. Miluji ovocné, svěží vůně a tato je přesně podle mého gusta. Svěžest tropického ovoce je ještě doplněna o květinovou vůní a ta kombinace je perfektní. Asi se shodneme, že Batiste vůně prostě umí.

A druhou limitovanou edicí je Luxe. Je to kombinace ovocných a květinových tónů s nádechem jantarového dřeva.












A jak vidíte, vždy mám doma zásobu :) 




A na závěr ještě rychlý tip pro vás. V DM drogerii jsem narazila, že vyprodávají loňské limitované edice - Rose Gold a Party. Cenu si teď přesně nepamatuji, ale myslím, že to bylo kolem 80 Kč. Tak se určitě zajděte mrknout. Rose Gold je příjemná květinová vůně a Party sladší. 



►►► JAK SE VÁM NOVÉ LIMITOVANÉ EDICE BATISTE LÍBÍ? ◄◄◄

►►► ZAUJAL VÁS SPÍŠE LUXE NEBO PINK PINEAPPLE? ◄◄◄  


*Děkuji eshopu kupkosmetiku.cz za zaslání šamponu na vyzkoušení.

6 komentářů:

  1. Už několik měsíců přemýšlím nad tím zda si nějaký suchý šampon koupit ši nekoupit :D no tak jsi mě asi přesvědčila :D
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dříve jsem moc nechápala, co na tom všichni mají, ale teď bez nich nemůžu být :))

      Vymazat
  2. Musím na ně mrknout. Už jsem ho dopotřebovala. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)