SpaRitual - Spontaneous Spirit

Zaručeně nejvýraznějším a nejdokonalejším lakem z celé nové letní kolekce SpaRitual je odstín Spontaneous Spirit. Ten nikdo jen tak nepřehlédne a zaručeně upoutá pozornost. Více se dozvíte v článku a tentokrát i s fotkou na krátkých nehtech, ať máme nějakou změnu :) 



Odstín Spontaneous Spirit mě upoutal na první pohled už v lahvičce, protože je to krásná, sytá a hodně výrazná neonově oranžová. Odstín svítí už z dálky a rozhodně se připravte na to, že upoutá pozornost. Sice jsem se ještě nestihla opálit, ale na nehtech vypadá hezky a na opálené pokožce to bude bomba. Ke krytí stačily dvě vrstvy a ani nebylo nutné použít bílý podklad. U neonových odstínů je to občas potřeba, ale SpaRitual se s tím vypořádal dobře. Konzistence laku je tak akorát, takže jde lakování dobře a snadno vykreslíte obloučky. Lak jsem si natolik oblíbila, že ho mám nalakovaný už 13. den a vůbec se s ním nechci rozloučit. Prvních deset dní držel bez porušení, pak už jsem začala mít mírně ošoupané špičky, ale nepoužila jsem top coat.


Tentokrát uvidíte i jiné nehty, než ty mé. Hned jsem totiž musela tak krásný odstín vyzkoušet nalakovat i sestřence. A uvidíte, že k některým odstínům není třeba mít dlouhé nehty a i na kratších vypadají stejně dobře. 


Lak obsahuje 15 ml, stojí 273 Kč a koupíte na eshopu SpaRitual.


►►► CO ŘÍKÁTE NA TENTO NEONOVÝ ODSTÍN? ◄◄◄











I na krátkých nehtech lak vypadá perfektně, co říkáte? 


*Děkuji zastoupení SpaRitual za zaslání laku k recenzi.

5 komentářů:

  1. Tak tohle je božský odstín přesně na léto dělaný!! Ty jo, tak ten chci!!


    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je dokonalý :) měla jsem ho 14 dní a vůbec jsem nechtěla zkoušet další :D

      Vymazat
  2. Nádherný odstín, bože oni mají tak krásné odstíny.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)