SpaRitual - Inner Life

Léto je stále v plném proudu, takže články s tipy na krásné letní odstíny se budou jenom hrnout. Dneska to bude o nádherné modré, která na nehtech vykouzlí doslova nebe.




Tento lak patří mezi prodyšné laky, které se pyšní tím, že neobsahují 13 škodlivých látek - je to DBP, toluen, formaldehyd, formaldehydová pryskyřice, kafr, ethyl Tosylamide, xylen, Mehtylisothiazolinone (MIT), trifenylfosfát (TPP), monomethylether hydrochinonu (MEHQ / HQ), lepek, parabeny, suroviny živočišného původu.

Odstín Inner Life je krásná, jemná blankytně modrá, díky které budete mít celý den dobrou náladu. Pokaždé, když jsem se na nehty podívala, měla jsem pocit, jako bych byla někde v přírodě a koukala na nebe bez mráčků a užívala si příjemné chvilky. Bude moc hezky vypadat i na kratších nehtech a můžete ho oživit nějakým jednoduchým zdobením (já jsem použila kaktusy - článek ZDE). Štěteček je širší, ale snadno se s ním dostanete až ke kůžičce. Kryje dostatečně ve dvou slabších vrstvách. U takto podobných pastelových odstínů není dobré dávat zbytečně moc silné vrstvy, pak to nevypadá hezky. Lak byl zaschlý rychle a nehtech jsem ho měla už několikrát a vždy vydržel bez problému.


Lak obsahuje 15 ml, stojí 399 Kč a koupit můžete na eshopu SpaRitual


►►► JAK SE VÁM LÍBÍ TENTO ODSTÍN? ◄◄◄











*Děkuji zastoupení SpaRitual za zaslání laku k recenzi.

4 komentáře:

Děkuji za komentář :)