Zoya - Aster

Dnešní článek bude tak trochu premiéra. To, že jsem lakový maniak a doma jich mám na každém rohu několik, je vám asi jasné. Vyzkoušela jsem i spoustu značek, ať už běžně dostupných či high-end. Jedna mi ale stále ve své sbírce chyběla. A tou je dobře známá ZOYA. Ale jak se říká, vše je jednou poprvé, tak se pojďte podívat, jak seznamování s touto značkou a hlavně lakování probíhalo.



Pokud se alespoň trošku zajímáte o laky na nehty, tak americkou značku ZOYA jistě dobře znáte. Její historie sahá do roku 1979. Mají v nabídce spousty překrásných barev s různými efekty a vybrat můžete z pískových, metalických, krémových, či neonových odstínů. A pro kosmetické nadšenkyně pozor - Zoya má i rtěnky a lesky (odkaz ZDE). Když mi tedy přišla nabídka, zda bych nechtěla laky vyzkoušet, neváhala jsem. Vlastně jsem váhala nad tím, který odstín si vyberu, protože je jeden hezčí než druhý.


Odstín s názvem Aster je krásná, jemná fialková s drobným metalickým shimmerem, který hází nádherné odlesky. Na sluníčku vám ukáže svou pravou tvář a shimmer vynikne v plné síle. Tento odstín je středně krycí, ale ve dvou vrstvách zvládnete nalakovat bez problémů. Štětečky mají laky Zoya delší a poměrně úzké, takže se s ním dostanete pohodlně ke kůžičce a pokud máte menší lůžko, bude mít nalakováno raz dva. Lak byl zaschlý rychle a i bez použití top coatu se krásně leskl. Byla jsem hodně zvědavá i na výdrž a ani v tomto bodě Zoya nezklamala. Manikúra mi bez porušení vydržela skoro dva týdny a teprve až jsem měla viditelné odrosty, jsem ho odlakovala.


Takže premiéra s lakem ZOYA dopadla na jedničku a jenom jsem si říkala, proč jsem tuto značku nezkusila už dříve.

Lak obsahuje 15 ml, stojí 250 Kč a koupit ho můžete na eshopu Ráj Nehtů.

►►► JAK SE VÁM TENTO ODSTÍN LÍBÍ?◄◄◄ 
►►►CO VY A LAKY ZOYA? ZKOUŠELY JSTE? ◄◄◄ 










* Děkuji eshopu Ráj Nehtů za zaslání laku k recenzi.

12 komentářů:

Děkuji za komentář :)