Výprodej Essence + limitky

Ahojky!

Pokud je dekorativní kosmetika Essence vaše oblíbená, rády byste ulovily pár oblíbených kousků za pár kaček a bydlíte v Praze, mám skvělou zprávu. V pátek 25.1.2013 se bude konat další výprodej. 
Já jsem se zatím žádné výprodeje nezúčastnila, tak doufám, že mi to tentokrát vyjde a udělám si radost. 
zdroj
Nejste z Prahy? Nezoufejte! Essence vydala pár nových limitek a některé z nich jsou právě v obchodech.

Včera jsem objevila kolekci SNOW JAM v Rossmannu.

Bohužel už nebyl ochranný krém na ruce, který jsem chtěla koupit. Oční stíny a tužky na oči mě vůbec nezaujaly. Pilníčky na první pohled vypadaly úžasně, v balení bylo myslím 8 kusů, ale byly hrozně hrubé, takže spíš vhodné pro umělé nehty.
Barevné laky vypadaly moc krásně, hlavně ten bílý se třpytkami - ale odolala jsem. Laků mám doma spousty.



Neodolala jsem ale balzámu na rty. Koupila jsem odstín 01 - Lilac is my style - naprosto mě uchvátila ovocná vůně, balzán voní jako bonbon, občas mi to připomíná vůni borůvky. Na rtech vydrží poměrně dlouho. I když je fialový, tak se určitě nebojte, že budete mít fialové rty, je trošku třpytkatý, ale není to vůbec nic kýčovitého. Jsem naprosto spokojená :)



V DM drogerii se prodává limitka HOME SWEET HOME, bohužel u nás v DM není stojan s Essence, zahlédla jsem ho v Praze (Arkády Pankrác), ale kolekce byla už hodně přebraná.

Máte doma nějaké úlovky z těchto limitek?
                                                                                                                                                             - A


2 komentáře:

  1. Ta limitka vypadá moc krásně, ale výjimečně mě žádný lak nezaujal, taky spíš ten krém na ruce, protože jsem od této značky ještě žádný neměla a ráda bych ho zkusila.:) Jinak nic nemám, protože u nás v Rossmannu je už asi 2 měsíce limitka na Twilight a zatím neobměňovali.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mě z laků zaujal pouze ten bílý, ale mám jich doma spoustu a moc dlouho nevydrží, takže si ušetřím a koupím lepší :)
      Krém na ruce jsem hrozně moc chtěla, četla jsem na ně docela chválu, že prý za tu cenu jsou perfektní a do kabelky by se mi hodil, ale bohužel už nebyl :( tak doufám, že na výprodeji nějaký krém ulovím :)

      Vymazat

Děkuji za komentář :)