Malý nákup u Dermacolu

Ahojky!

Když sem zjisila, že Dermacol novým zákazníkům, kteří se zaregistrují do eshopu nabízí voucher v hodnotě 200Kč, ihned sem této nabídky využila :)

Musím se přiznat, že od můj první makeup byl práve od Dermacolu. A dá se říct, že ho používám do teď. Akorát sem se omylem v obchodě přehmátla a koupila si tmavší odstín, takže čekám na léto a opět to bude můj společník. Ceny s ohledem na kvalitu a šíři sortimentu jsou celkem přijatelné a Dermacol na mě působí jako kvalitní drogerková kosmetika.

Využila sem tedy nabídky voucheru a dlouho přemýšlela nad tím, co bych ráda vyzkoušela.
Nakonec sem se rozhodla pro ,,klikací,, rtěnku a tvářenku.


Tvářenka DUO BLUSHER v odstínu 02
S výběr odstínu sem přes internet měla docela problém, pořád sem se rozhodovala, ale nakonec sem vybrala dobře. Tvářenka vypadá krásně přirozeně, ale pokud někdo dává přednost výraznějšímu líčení, tak určitě není problém tvářenku navrstvit.
Navíc tvářenka obsahuje 2 barvičky, takže se dá krásně experimentovat a vůbec nepráší.
Jediné mínus bych viděla v obale - působí lacině. Nicméně účel splňuje výborně, takže sem moc spokojená a myslím, že budeme na nějaký čas kamarádky.

Je možné si vybrat ze 4 variant.
Cena je 129Kč





LIP SEDUCTION LIPSTICK odstín 01
Vybrala sem si ještě tuto tzv. klikací rtěnku. Musím říct, že způsob otevírání je originální a moc se mi líbí. Rtěnku oteřete kliknutím a kliknutím opět zavřete.
Opět sem asi 5 minut přemýšlela, jakou barvičku zvolit. Mám raději přirozenější líčení a nenápadné, proto sem zkusila odstín 01.
Bála sem se, aby to nebyla ta Babínovská růžová, ale není. Odstín je světle růžový a stačí pouze jedna vrstva a rtěnka krásně kryje. Pokud použiji více vrstev, už je rtěnka daleko výraznější.
Je jemně třpytivá, ale na rtech to není skoro vůbec vidět a nepůsobí to nějak špatně.
Mínus u této rtěnky vidím v její výdrži, slibuje dlouhotrvající efekt, avšak na rtech moc dlouho nevydrží. Na druhou stranu mám i rtěnky, které vydrží mnohem méně.

Je možné si vybrat z 12ti odstínů.
Cena je 119Kč


Díky voucheru sem tedy platila pouze 48Kč, což je skvělé a sem ráda, že sem tuto akci nepromeškala a mohu tyto výrobky vyzkoušet.
Balíček sem si vyzvedla osobně na pobočce v Praze, slečny byly velmi příjemné a vstřícné. A jako dáreček sem dostala mycí houbičku.
A pokud budete objednávat poštou, tak dostanete vzorečky a pokud objednáte nad určitou částku, tak obdržíte také nějaký dáreček. Vše najdete na stránkách Dermacolu.

Víte o této nabídce? Také neodoláte jako já? :)

- A

5 komentářů:

  1. Určitě si taky objednám. Už pár dní přemýšlím, co přesně :D

    OdpovědětVymazat
  2. Neodolala jsem a objednala... doplácím asi 200,- i s poštovným, ale jsem spokojená a těším se až budu mít produkty doma.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky této akci jsem si koupila i produkt,který bych si normálně nejspíše vůbec nekoupila... a to zpevňující tělový balzám - konečně mám čas a začnu zase sportovat, tak uvidíme jaké bude mít účinky. :)

      Vymazat
  3. tak to je moc super :) akce asi taky něco objednám :)

    OdpovědětVymazat
  4. já už teď mám zásulk na další výrobky, tak snad brzy vyrazím na nákup :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)