Nákup v Drážďanech

Ahojky!

S rodinou jsme využili dnešního volna a vyrazili jsme na nákupy do Drážďan.

Nejdříve jsem byli v Obchodním domě Centrum galerie na Prager Strasse. Zde sem vzala útokem DM a drogerii Müller.  Poté jsme se vydali do obchodního centra Elbe Park. Tady jsem ukořistila pár věcí v Rossmannu a Kauflandu.

Kdo někdy německé drogerky navštívil, tak semnou určitě bude souhlasit, že české obchody jsou asi milion let pozadu. A to jak v sortimentu, tak i v cenách.
Stojany s kosmetikou jsou naprosto obří, na výběr je tedy mnohem více věcí než u nás. Pomalu sem nevěděla kam koukat dřív. Mají k dispozici i věci, které se k nám nedostatnou, což je podle mě velká škoda. A ceny? U něčeho se dá ušetřit opravdu docela dost, skoro všechny věci sem koupila o polovinu levněji, než kdybych je kupovala u nás.
A asi 30% kosmetiky jsem vůbec neznala. Například v Kauflandu byly asi 4 značky, které sem viděla poprvé a vůbec některé věci nevypadaly špatně. Až vyrazím příště, tak určitě vyzkouším :)

A toto jsou mé úlovky :)


Už dlouho sem přemýšlena, že si pořídím nějaký štetec na makuep, tento stál něco kolem 90Kč, tak ho zkusím :) (DM)

Vyhlásila sem boj černým tečkám, proto chci zkusit tyto náplasti. Určitě pak napíšu nějakou srovnávací recenzi na všechny :) (Rossmann)

Sprcháčů není nikdy dost. (DM)

Nivea čistící náplasti sem kdysi kupovala, ale kvůli ceně jsem kupovat přestala. Alespoň uvidím porovnání s ostatními (Kaufland, DM)

Této dárkové kazetě jsem neodolala, za tu cenu sem ji tam nemohla nechat. Navíc mi tato vůně krásně voní. Přirovnala bych jí k Britney Spears, voní jako cukrová vata. Stála cca 230 Kč. (Rossmann).

Také sem koupila Carmex. Jeden v tubičce už mám, tak do zásoby mám jeden v kelímku a jeden v tubičce jako jiné balzámy.

Určitě ste zaznamenali, že Gabriella Salvete přišla s novinkou, tzv. pískových laků. Bohužel u nás byly hned vyprodané, tak sem zkousila tento od značky P2 :) Řekla bych, že barva je úplně stejná jako GS. Stál asi 60 Kč. (DM)
A jak ste trávili den volna vy? 
- A

7 komentářů:

  1. jj německo je taky mazec ... plánuju udělat asi po létě nálet na žitavské drogerky :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Nákupy v Drážďanech Ti závidím. My doma řešili rozbitou televizi :D

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělý nákup ... Ten sprcháč Mango fakt báječně voní :) Asi si ho také pořídím :)

    OdpovědětVymazat
  4. V Drážďanech nakupuji moc ráda, nejraději práve v tebou zmíněném DM. Souhlasím, že české drogerky jsou vážně pozadu. Se zahrančím se to vůbec nedá srovnávat.

    OdpovědětVymazat
  5. je to opravdu škoda, že se k nám některé věci ani nedostanou, přitom Německo není zase tak daleko :(

    OdpovědětVymazat
  6. Chtěla jsem se zeptat, kde jsi koupila carmex ? za nedlouho jedu do Drážd'an a chtěla bych si ho pořídit, abych si to nemusela objednavat přes e-shop . Diky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mají ho v drogeriích DM a Rossmann :) občas jsou ale vybrané, tak snad budeš mít štěstí :) ale pokud jedeš do Drážďan, tak tam je DM na každém rohu, konkrétně třeba v okolí Prager Strasse jsou DMka snad 3 :) a poblíž Altmarkt Galerie je Müller, tam mají jak drogerkovou kosmetiku, tak tu dražší :)

      Vymazat

Děkuji za komentář :)