Carmex všude, kam se podíváš :)

Ahojky!

Ano, sem blázen, já vím :)
O Carmexu sem psala už v tomto článku. Nyní ale mohu opravdu objektivně posoudit jaký je, protože ho používám skoro půl roku :)


O Carmexu sem slyšela už kdysi, ale dlouho mi trvalo než sem se odhodlala a vyzkoušela ho.
Nejsem ten typ, že musím mít všechno co mají ostatní a navíc ani netrpím na opary, takže sem pořád váhala jestli ho koupit nebo ne. Ale mám raději balzámy a lesky než rtěnky, tak sem si řekla, že ty korunky obětuji a vyzkouším ho :)

Při prvním použití sem myslela, že ho vyhodím z okna nebo někam zahrabu :D Věděla sem, že Carmex obsahuje mentol, ale že to bude až tak pálit, to sem netušila. Nebylo to nic hroznýho, ale opravdu sem cítila jak mi mravenčí rty. Ovšem nyní už je to v pohodě.

Jaký má účinek na opary nevím, já na opary moc nemívám, ale suché rty občas ano. Takže jenom párkrát pomažu a rty jsou pak krásně hydratované :)

Teď nedám na Carmex dopustit a určitě by byl na seznamu, co bych si vzala na pustý ostrov :)

I když tubičku používám často, ubývá pomalu. Takže vydrží dlouho.
Docela sem tím zblbla celou rodinu :D Carmex používá i přítel a brácha si také jednu tubičku ukořistil :)

 Pěkný den a také víkend všem :)
                                                                                                                                                             - A

7 komentářů:

  1. Ach jo, já ještě žádnej nemám!! :( :D Odkud jsi je objednávala? :)
    Já byla se třídou na výletě v Polsku a až pár dní po příjezdu mi kamarádka oznámila, že si tam Carmex koupila.. zapomněla mi to říct a já jí teď můžu jenom závidět :D
    No nedovedeš si představit, jak jsem byla naštvaná, ale tak aspoň už jsem si ho zkusila, zdá se mi super, akorát pálí no:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jééé, tak to bych byla taky naštvaná, ale třeba se ti povede ho někde ukořistit :) mě je dovezl známý v usa, tak si je hýčkám :))

      Vymazat
  2. Ahoj, mohu se zeptat jaké balení ti přijde nejlepší? :D Někde jsem četla, že ty v tubičce na lesk jsou naprd..dííky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahojky, já zatím používám ten v tubičce na lesk a ten jak se šroubuje a přijdou mi oba stejné :) Ale co se týče toho v kelímku, ten bych radila spíše na doma, protože jak se do něj musí sahat rukama, tak to není zrovna moc hygienické :)

      Vymazat
  3. Už dlouho po něm pokukuju. Rozhodovala jsem se mezi Carmex a EOS a já kráva jsem se rozhodla pro EOS a lituju toho. Který Carmex bys mi doporučila?
    Olgalifestyle.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pokud na doma, tak klidně v tom kalíšku :) na cesty do kabelky je lepší v té tubičce, aby do toho člověk nemusel zbytečně sahat :)) jinak v nich rozdíl nevidím :)) a zatím jsem ani nezkoušela ty s příchutí, jenom ty obyčejné :))

      Vymazat

Děkuji za komentář :)