Follow me on Bloglovin

Ahojky!

Na internetu začaly kolovat zvěsti, že se prý bude rušit Google Friend Connect a Google Reader a to ke dni 1.7.2013. Pročetla sem několik článků a někde se tvrdí, že se ruší jenom GR a někde, že i GFC. No za týden uvidíme co je na tom pravdy :)

Nicméně raději sem si založila profil i na Bloglovin. Nejprve sem se v nastavení moc nevyznala, ale teď už je pro mě všechno přehledné a snadné. Importovala sem si tam i blogy z Google Reader a nastavila sem si, aby mi chodily i emaily o nových článcích. Takže mi teď žádný článek opravdu neunikne :)

Pokud tedy chcete můj blog sledovat i na Bloglovin, stačí pouze kliknout na modré tlačítko Followers via Bloglovin, které je na pravé straně a poté stačí kliknout na modré tlačítko FOLLOW :)


A zde je návod, jak si Importovat sledované blogy z GR do Bloglovin
1) nejprve se zaregistrujte na Bloglovinu zde
2) poté kliknete na ikonku s vašim profilem - a poté na Settings
3) v Setting neboli Nastavení si můžete změnit fotografii, uvést adresu a popis blogu
4) dále si můžete nastavit informace ohledně upozornění (emaily vám mohou chodit jednou denně, nebo vám přijde email pokaždé když někdo zveřejní článek nebo nemusí chodit vůbec)
5) a co je hlavní - ikonka - Import - jenom kliknete a naimportují se tam všechny blogy, které máte v GR.
6) a je hotovo :)


Krásný i když upršený den  všem :)
- A

5 komentářů:

  1. já uvidím, co se bude dít.. ale už to tu bylo několikrát a GFC furt funguje:) po pravdě.. nechce se mi ho opuštět, naprosto mi vyhovuje.. tak bych byla celkem zklamaná a špatně bych si zvykala na něco jiného..

    OdpovědětVymazat
  2. Panebože, doufám, že se to rušit nebude, sice jsem se tam asi před týdnem taky zaregistrovala, ale vůbec se mi to tam nelíbí..

    OdpovědětVymazat
  3. Co jsem tak pochopila, má skončit jen google reader, nikoliv GFC ;))

    OdpovědětVymazat
  4. bloglovin mám už delší dobu a vyhovuje mi to :) už dlouho tam mám i tvuj blog :)

    OdpovědětVymazat
  5. já už sem si naštěstí na bloglovin docela zvykla, chodí mi emaily ohledně každého článku, tak mi alespoň opravdu nic neunikne :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)