Home Wishlist

Ahojky :)

Na Blogerky.cz se na měsíc říjen objevila soutěž o 5 poukazů do IKEI :) Ano, skoro všichni milujeme tento obchod :) Já tam dokážu courat skoro celý den a jen tak jukat, co by se mi líbilo apod. Pokud se chcete zapojit do soutěže, musíte vytvořit svůj Home Wishlist (vytvořen pro utulnydum.cz)
Hned jsem se tedy pustila do tvoření :)

A zde je můj Home Wish list :)

zdroj

1) Komoda - poslední dobou zjišťuji, že trpím velkým nedostatkem úložných prostorů (čím to asi může být?:D), takže pro tuto komodu bych určitě velmi rychle našla využití.

2) Svíčky - skvělá dekorace, která může zpříjemnit atmosféru v místnosti :) Svíček mám snad milion, přesto jich není nikdy dost :)

3) Polštář - krásný červený polšťář, který by doplnil kontrast šedé a bílé barvy v pokoji.

4) Obraz, autobus v Londýně - miluju Londýn! Nevím proč, ale Londým mi prostě nějak utkvěl v paměti a tento obraz by tedy určitě v mém pokoji neměl chybět :)

5) Závěs - znáte tu častou scénu z filmů - chcete ještě spát a pak do pokoje někdo vlítne a odhrne závesy :D budu optimisticky věřit v to, že sluneční paprsky by mi hned vykouzlily úsměv na tváři :)

6) Květiny - aby pokoj vypadal útulněji, určitě bych zvolila nějakou květinku :) Momentálně v mém mini pokojíku na ní už není moc místa, takže první bych určitě koupila kytku :))

7) Koberec - tento kobereček bych dala před toaletní stolek, aby mě v zimě nezábly nožky :) A navíc barvou by ladil k závesům.

8) Lampa - plní hned vě funkce - osvětluje místnost a také je to velmi pěkná dekorace.

9) Toaletní stolek - kdo by nechtěl takový stolek, že? :) Už si ho umím živě představit u mě v pokoji. Líčení by bylo hned o něco veselejší a příjemnější:)

Krásný víkend všem :)
- A

16 komentářů:

  1. Tu toaletku si taky přeji :) Tahle konkrétně je myslím z Ikey viď ?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano, z Ikei :)) třeba nám ji Ježíšek nadělí, co myslíš? :))

      Vymazat
  2. IKEA je taky pěkné zlo, svíček mám doma jak na nějaký čarodějnický rituál, parapet se mi prohýbá pod orchidejema (a ty mají ale fakt kvalitní, ty jejich mi kvetou v jednom kuse), pořád nějaké dečky a polštářky... a nějaký toaletní stolek bych si přála, teď to ještě nejde, zatím bydlíme v jednom pokoji, ale moc bych chtěla nějaký domek...tam bych měla všude orchideje a svůj koutek s kosmetikou a toaletní stolek se spoustou roztomilých šuplíčků :) a svíčky!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jako kdybych toto psala já :)) zatím s přítelem obýváme jeden pokoj a už se skoro zabíjíme :DD takže se už moc těším až budu mít prostor na mé blbůstky :))

      Vymazat
  3. Toaletku bych taky chtěla:) bohužel se mi vůbec do pokoje nikam nevejde:/

    OdpovědětVymazat
  4. Kromě toho obrazu autobusu v Londýně to mám v pokoji přesně tak. :) Rozhodně to nejde bez menšího koberce, komody, zrcadla, orchidejí, svíčky a polštářků. :) Miraculous Style

    OdpovědětVymazat
  5. Já ty jejich koberce miluju! Vlastně celou IKEA :)

    Zvu Vás na svou giveaway: KLIK

    OdpovědětVymazat
  6. Ta skříňka a kobereček vypadají skvěle:))

    OdpovědětVymazat
  7. Toaletní stolek mám jinačí a jsem s ním velice spokojená :) Svíčky a ten obraz si musím pořídit :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. ta toaleka vypadá super, já už bych ji ale nikam nenarvala a svíček a polštářků není nikdy dost! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. také na ní bohužel nemám místo :)) ale do budoucna s ní počítám :))

      Vymazat

Děkuji za komentář :)