Nailbox říjen

Ahojky:)

Nedávno jsem vám představila novou krabičku na našem trhu a to MisshaBox, dnes se na mém stolu objevila nová krabička a to NailBox.

Krabička je určena nejen pro profesionální manikérky, ale i pro nehtové nadšence jako jsem já. Slibuje 3 plné balení a 5 vzorků v každém boxu, to vše za cenu 299 Kč včetně poštovného. Opravdoví nadšenci se mohou boxík předplatit na 3, 6 nebo 12 měsíců. Krabičky dostanete vždy desátý den v měsíci. A pokud někomu budete chtít udělat radost, lze box poslat jako dárek :)
Více informací na Nailbox nebo na Facebooku.

Ale teď už k samotné krabičce :)

Bílou krabičku zdobí logo Nailboxu uprostřed víčka a také na hranách samotné krabičky. Při srovnání s Ladyboxem je tato menší, přesto se do ní vejde spousta věcí.


Krabička byla až po okraj vystlaná modrým krepovým papírem, takže opravdu důkladně chránila všechny produkty před rozbitím.


Porovnání krabiček Ladyboxu, Misshaboxu a Nailboxu.


A co se skrývalo uvnitř?

Bohužel chybička se vloudila a v krabičce jsem nenašla úvodní dopis. Ale i bez něj jsem se obešla :)



Regenerační krém na ruce s grepovým extraktem a rozmarýnovou silicí, Ryor

Chrání, hydratuje a regeneruje pokožku rukou i v okolí nehtů.
Kosmetiku Ryor mám v poslední době v oblibě více a více, proto jsem byla ráda, že mohu vyzkoušet další produkt. Krémů na ruce není nikdy dost a teď na zimní období naprosto perfektní.
Vstřebává se rychle a nezanechává pocit mastnoty nebo ulepenosti. Vůně mi sedla, je příjemná a přirozená.

Můj tip: Vždy po odlakování chci, aby se nehty trošku zregenerovaly, proto používám krémy, které jsou určené i na nehty a krém do nich pečlivě vmasíruju. Nechám vstřebat a až poté znovu lakuji. Doufám, že i tento krém se bude mým nehtům zamlouvat :)



Lak na nehty 1 seconde odstín č. 25, Bourjois 

Počítala jsem s tím, že v boxíku bude lak na nehty. Docela jsem se bála odstínu, protože každá preferujeme jiné odsíny. Měla jsem ale štěstí, protože jsem dostala tuto krásnou lososovou barvičku.
Od Bourjois zatím žádný lak nemám, proto se moc těším až ho vyzkouším :)
V Nailboxu byly 4 různé varianty.

Můj tip: Vždy a pod každý lak na nehty používejte base coat (podlak) a top coat (nadlak). Ochráníte tím své přírodní nehty a lak vydrží o něco déle.



Zdobení na nehty

Opět bylo zřejmé, že se v Nailboxu objeví nějaké to zdobení. Našla jsem tam 4 pytlíčky - falešná hadí kůže, laserová hologramová síťka, konfety srdce a pírka.

Můj tip: Někdy je lepší málo než více a to platí i se zdobením nehtů. Někdy nevypadá vůbec hezky, když jsou ozdobeny všechny nehty. Doporučuji tedy ozdobit pouze jeden nebo dva prsty, např. prsteníček. Výsledný efekt vypadá pak mnohem lépe.





Lovely Pink čirý růžový modelovací gel

Protože nemám úvodní dopis, nemohu vám napsat přesnější informace k tomu produktu. Určitě ale budete potřeboval UV lampu. A tu já mám :)
Jsem moc ráda, že mám své nehty tak krásné, proto netuším jestli tento gel zkusím. Pokud ano, určitě sepíšu článek.



Automatická olejová tužka, OPI

A poslední produkt na nehty je olejová tužka, ze kterém mám také radost. O nehtovou kůžičku by podle mě měl pečovat opravdu každý, protože s upravenou kůžičkou vypadají nehty o dost lépe.
Na konci tužky se otočí kolečkem a píst stlačí náplň, olejíček tak můžete pomocí štětinkového aplikátoru nanést na nehtovou kůžičku.

Můj tip: Když už si najdete čas na manikůru, věnujte pozornost i kůžičce. V každé drogerii prodávají takové ty vidličky určené přímo na kůžičku, zachází se s nimi jednoduše a dokáží vyzouzlit krásné a upravené nehty.




 A sladká tečka na závěr - čokoládový lanýž s hořkou čokoládou

Můj tip: Pokud držíte dietu, překvapte lanýžem svou drahou polovičku :))


Shrnutí:
Z krabičky mám velkou radost. Škoda jen, že chyběl úvodní dopis, ale není to nic, co by kazilo celkový dojem. Kromě modelovacího gelu všechny produkty využiji.
Tato krabička si podle mě určitě zaslouží Vaší pozornost. Pro někoho kdo si rád lakuje nehty a pečuje o ně, je Nailbox určitě skvělá radůstka, kterou si každý měsíc mohou dopřávat :)

Doufám, že se Nailbox bude posouvat dál a dál a bude nás překvapovat :)

Ještě bych ráda zmínila pár rad a tipů pro tým Naiboxu:
- určitě bych umožnila zákazníkům, aby si mohli vybrat odstíny laků na nehty, protože někomu nevyhovují výrazné barvy a někomu naopak nude odstíny, není proto nic lehčího než zavést dotazník
- také bych určitě nějak odlišila nehtařky, které mají doma UV lampu, protože né každý ji doma má a nebo není ochoten si na své přírodní nehty dávat gel, opět by bylo skvělé pomocí dotazníku takto zákazníky rozdělit
- v dalších krabičkách bych uvítala - pilníčky na nehty (opět rozdělit na dvě skupiny, aby se nestala situace, kdy zákazník s přírodními nehty dostane hrubý pilník na uměné nehty), dále bych uvítala nějaký Base Coat a nebo Top Coat, skvělá by byla sada na Francouzskou manikůru, před Vánoci určitě nějaké tématické zdobení - vločky apod. :))

Ráda bych tímto poděkovala týmu Nailboxu za možnost zrecenzování této krabičky.

Jak se vám Nailbox líbí? Objednali jste? Přemýšlíte o listopadové krabičce?
Krásný vstup do nového týdne
- A

10 komentářů:

  1. Zdobení na nehty se mi moc líbí:)

    OdpovědětVymazat
  2. No jako nějak extra mě to nezaujalo :) Maximálně jen ten lak na nehty vypadá dobře :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Super o nailboxe som este nepocula a tvoje rady su podla mna velmi rozumne..

    OdpovědětVymazat
  4. Díky bohu! První krabička, co mě neláká...ale myslím, že profi nehtařky potěší :)

    Zvu Vás na svou giveaway: http://thecompany-life.blogspot.cz/2013/09/giveaway-colorful-scarf.html

    OdpovědětVymazat
  5. Nailbox? :O TO mi uteklo! :D Musím mít!

    OdpovědětVymazat
  6. Tento box mi nějak unikl že existuje. Každopádně dávat gel na umělé nehty do krabičky mi přijde trochu špatně zvolené. Ne každý má umělé nehty a tudíž by mohli tohle do příště vylepšit třeba personalizováním produktů. Jinak lak od Bourjois je super!


    Just be yourself by Petra

    OdpovědětVymazat
  7. Závidím barvu laku. :) Já takové štěstí neměla. :/ Miraculous Style

    OdpovědětVymazat
  8. Uzasne, tak teraz lutujem, ze som pockala a chcela objednavat ked tak az druhy. OOdtien laku by mi sice az tak velmi nesedel, ale inak je to bomba a aj ten lak by som vedela vyuzit :)

    OdpovědětVymazat
  9. Nailbox, jo? To je něco pro mě! I když teda ten gel by mě tam naštval, gelovky jsem sundala před půl rokem :-D

    OdpovědětVymazat
  10. Děkuji všem za odevzu :) Pokud o Nailboxu přemýšlíte, určitě vás potěší novinka, že listopadový boxík je jíž rozdělen na umělé a na přírodní nehty :) takže se podle mě je na co těšít :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)