"Nedělní lakování" - P2 hold me tight

Ahojky :))

Tak na tohoto krasavce, kterého jsem si přivezla při posledním nakupování v Německu, jsem se moc těšila a věděla jsem proč!

Jelikož se musím trošku krotit a začít laky na nehty spotřebovávat a žádné nenakupovat, dlouho jsem u stojanu P2 vybírala, pak jsem ale zahlédla tuto barvu a musela jsem ji mít. Líbila se mi na první pohled.


Jak vidíte na fotkách, je to krásný tmavě vínový odstín, který ještě ve své sbírce nemám.

K lakům od P2 nemám vůbec žádné výtky. Lakují se snadně díky štetečku, se kterým se manipuluje skvěle a lakování s ním je jedna báseň.

Tento odstín kryje perfektně ve dvou vrstvách, klidně by stačila jen jedna silnější, já ale lakuji spíše slabší a dvě. Zaschlý byl během chvilky a s výdrží to vidím podobně jako u ostatních P2, přibližně tak 5 dní.

A jak jeho název říká - hold me tight (drž mě pevně), jen tak se ho nevzdám a neodlakuji :))





Jak se vám tento odstín líbí?

Krásný zbytek neděle a úspěšný start do nového týdne :)

6 komentářů:

  1. Moc krásný odstín. Myslím, že se do toho Německa přeci jen budu muset jet podívat. Můžu se zeptat kolik ty P2 laky stojí a v jakých obchodech se dají sehnat? Mají je v Německém DM?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji moc :)) Německo určitě za návštěvu stojí :)) stojí od 1 - 2€, což je za hubičku :) mají je v drogeriích DM (které jsou na každém kroku) :))

      Vymazat
  2. Krásný odstín, P2 laky bych chtěla i v ČR :(

    OdpovědětVymazat
  3. Ten je krásný :) i já i k těmto laků nemám žádné vítky. Značku p2 bych v DM měnila za S-he :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)