Pojďte semnou na veletrh aneb Soutěz o VIP vstupenky na World of Beauty & Spa

Ahojky všem :)

Jelikož vás tu je čím dál více a já si toho moc vážím, rozhodla jsem se pro vás uspořádat jednu skvělou soutěž :)

Určitě víte, že moc ráda jezdím na kosmetické veletrhy, kde název mého blogu ožívá a já se skutečně citím jako Alenka v říši divů. Poprvé jsem na takovémto veletrhu byla když mi bylo asi 13 (asi už jsem fakt stará, když vidím toto číslo:D) a nevěřila jsem vlastním očím, jak tolik krásných věcí pohromadě může člověku udělat takovou radost :) 
O své poslední návštěvě veletrhu World of Beauty & Spa jsem psala v tomto článku.

Miluju tu atmosféru. Můžete se podívat jaké jsou novinky na trhu, něco nového se naučit a především - něco nového a pěkného si koupit :))


A nyní máte skvělou příležitost vyhrát dvě VIP vstupenky právě na tento veletrh.


Co tedy můžete vyhrát?
1. cena –2x VIP lístek na veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA 2014
2. cena - 2x VIP lístek na veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA 2014
3. cena - 2x VIP lístek na veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA 2014


17. kosmetický veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA se otevře pro návštěvníky v předjarním týdnu v pátek 14. a v sobotu 15. března 2014 opět v moderních halách areálu PVA EXPO PRAHA – LETŇANY. 

Pro očekávaných osmnáct tisíc návštěvníků nabídne své novinky i tradiční výrobky více než tři stovky vystavovatelů zastupujících několik set známých a prestižních značek profesionální kosmetiky s přípravky pro wellness, spa a lázeňskou a hotelovou péči i výrobky pro finální spotřebitele.

Návštěvníci se mohou těšit na trendy v líčení, účesech, odívání – look 2014. Nejznámější kosmetické značky a trendy budou prezentovány již tradičně v podání vizážistů Pavla Bauera, Štěpánky Podroužkové, Lindy Valsami, stejně tak na podiu předvedou své úspěšné kadeřnické show Honza Hlaváček, Martin Loužecký, Romana Topinková, Blanka Hašková a jiní. Velkou oblibu si získaly módní přehlídky v podání řady českých miss a dalších známých tváří show businessu za účasti předních návrhářů, butiků a oděvních značek.

Veletrh nabízí návštěvníkům nejen inspiraci, ale i poradenství a prevenci: nejlepší odborníci budou připraveni zodpovědět dotazy i poskytnout praktické rady pro pěstění půvabu i zdravý životní styl. Patří k němu jako základ duševní pohoda, zdravá seberealizace a pozitivní přístup k sobě i okolí.

K programu budou nedílně patřit každoroční prestižní klání. K „highlights“ patří dlouho očekávaná týmová soutěž Pavla Bauera (tým tvoří vizážista, kadeřník a modelka) CREATIVE IMAGE TEAM. Další prestižní soutěží bude FOTO MAKE-UP pořádaný skvělou vizážistkou a mistryní ČR 2006 Štěpánkou Podroužkovou. Soutěž v nail artu bude opět o kresbě, nadání a kreativitě, převážně ve 2D, zatímco pro soutěž v přírodní manikúře budou používány tzv. „strip-laky“ s převratnou technologií odstraňování laku.

Nebudou chybět ani juniorské soutěže: finále školních soutěží v make-upu a v účesové tvorbě, stejně tak soutěže mladých designerů. Nově se bude soutěžit v prodlužování a zahušťování řas, odlehčením pro zúčastněné bude opět soutěž věnovaná nejen kráse, ale především dobré fyzické kondici a vypracovanému tělu mužů i žen, pořádaná pod názvem Beauty & Fitness Cup.

V několika saloncích i na hlavním podiu bude probíhat program věnovaný zkrášlovacím metodám a anti-aging, péči, aromaterapii, relaxaci, regeneraci, metodám alternativní péče o zdraví i vzdělávání v těchto oblastech. Témata i praktické ukázky budou prezentovat nejen přední odborníci z kosmetického oboru, ale též odborníci na masáže a fyzioterapii, podiatrii, akupresuru, aromaterapii, kosmetiku pozitivně ovlivňující duchovní sféru člověka a další obory. Partnery pro odbornou spolupráci jsou mimo jiné největší oborová sdružení jako Unie kosmetiček, Česká asociace wellness, Asociace pracovníků v regeneraci, Asociace Českých aromaterapeutů, Česká aromaterapeutická společnost, Dexter Academy, Česká podiatrická společnost, sdružení pro kosmetiku PROKOS a velká řada dalších specialistů.

Další informace pro jarní veletrh najdete zde nebo na Facebooku.






Aby to nebylo zase tak moc lehké, zde jsou soutěžní otázky:

Otázka č. 1:
Na veletrhu WORLD OF BEAUTY & SPA, který se koná ve dnech 14. – 15.3.2014 v PVA Expo Praha – Letňany, se uskuteční prestižní soutěž FOTO MAKE-UP Štěpánky Podroužkové. Jaké je téma soutěže?
a) Filmová hvězda
b) Prkna, která znamenají svět
c) V záři reflektorů

Otázka č. 2:
Na veletrhu WORLD OF BEAUTY & SPA, který se koná ve dnech 14. – 15.3.2014 v PVA Expo Praha – Letňany, se uskuteční soutěž Inspirace 2015. Kdo se stal vítězem předchozího ročníku soutěže Inspirace 2014?
a) Vladislava Krajníková
b) Daniela Hejtmánková
c) Kateřina Nečasová

Otázka č. 3:
Kolikátý ročník mezinárodního veletrhu kosmetiky, kadeřnictví a zdravého životního stylu WORLD OF BEAUTY & SPA, který se bude konat ve dnech 14. – 15.3.2014 v PVA Expo Praha – Letňany?
a) 16.
b) 17.
c) 18.

Otázka č. 4:
Na veletrhu WORLD OF BEAUTY & SPA, který se koná ve dnech 14. – 15.3.2014 v PVA Expo Praha – Letňany, se uskuteční očekávaná týmová soutěž Pavla Bauera CREATIVE IMAGE TEAM. Jaké je téma soutěže?
a) Color Beauty
b) Imagine Beauty
c) Architectural Beauty


Otázka č. 5:
Kolik návštěvníků přibližně navštíví veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA, který se nyní koná ve dnech 14. – 15.3.2014 v PVA Expo Praha – Letňany?
a) 18 000
b) 15 000
c) 10 000


Správné odpověďi mi prosím pište na mou emailovou adresu - aliceinwonderlandcz@gmail.com, do předmětu uveďte: SOUTĚŽ. Připište prosím i vaše jméno, či přezdívku :)

Soutěž trvá až do soboty 1. 3., následující den tedy v neděli 2. 3. v 20:00hod. zde vyhlásím 3 výherkyně, které vylosuji. Losování bude zaznamenáno na videu :)

A ještě upozorňuji, že veletrh se koná v Praze v Letňanech :) 

A to je vše :)) Myslím, že je to lehké a pokud se chcete na veletrh podívat, stačí odpovědět správně na otázky a držet si palce :) Otázky jsou jednoduché a zaberou vám opravdu jenom chvilku :)

Doufám, že vás tato soutěž potěší a zapojí se vás co nejvíce :))  
Krásný den všem :)

Tímto děkuji za poskytnuté výhry, které dodala firma pořádající veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA 2014 14. – 15.3.2014

14 komentářů:

  1. jee, no to bych brala, to se moc ráda zúčastním :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. budu čekat odpověďi na emailu a budu moc držet palce :))

      Vymazat
  2. Wau, tak takovou velikou soutěž bych tu nečekala :) Ty si své čtenáře tedy hýčkáš :)

    OdpovědětVymazat
  3. Hotovo, dalo to zabrat, ale email odeslán :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Jsem lemra líná hledat odpovědi. :-D
    Mám zkušenosti s Interbeauty, ale docela jsi mě nalákala, že to může být fajn. Asi se trochu popídím, co tam všechno bude a podle toho se rozhodnu. Zase Holešovice mám nesporně mnohem blíž, takže táhnout se až do Letňan se mi 2x nechce... IB bude tuším někdy v dubnu. Už jsem byla rozhodnutá nejít, protože léta je to stejné a hlavně nehtařské - což se mě týká, ale třeba zdobení tam prodávají min.10x dráž než jsem zvyklá kupovat. (A ne, fakt mě nepřesvědčí, že je to lepší kvalita, ty plastové kamínky beztak chrlí pár čínských fabrik). Na druhou stranu je to příjemně strávený den volna, bohužel aby se člověk k něčemu pořádnému (líčení ap.) dostal, tak tam musí naběhnout mezi prvními hned první den ráno a vystát náležitou frontu, což nehodlám. Ale ráda tak bloumám, vyberu pár výhodných drobností a dám si skvělý oběd :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Interbeauty bude 4.-5.dubna, na něj bych se také ráda mrkla, uvidím co tam bude za značky. Ale jelikož jsou oba veletrhy po měsíci, tak to vypadá, že některé značky budou na obou :) Pamatuji si, že jednou byly oba veletrhy ve stejný den a to jsem byla pěkně naštvaná, protože v každém byly značky, na které jsem se chtěla podívat a jezdit na oba v jeden den se mi nechtělo :D
      S tím zdobením naprosto souhlasím, v tom nevidím žádný rozdíl a většinou si co kupuju z ebay a udělá mi to stejnou parádu :)
      A pokud mám dobré info, tak právě ten VIP vstup zahrnuje možnost jít o hodinu dříve, takže tam nebude takový nával, alespoň tak to měl VIP vstup na Interbeauty, tak až mi přijdou lístky, tak uvidím, co bude zahrnuto v těchto lístkách :)

      Vymazat
    2. no tyy jo, IB v dubnu? to je super, to se chystam do Cech, jupiiiii :))))

      Vymazat
    3. tak že by sis udělala výlet do Prahy za kosmetikou? :)) to by bylo super :))

      Vymazat
  5. Wooow :-) luxusní ceny, už se nemůžu dočkat na losování.

    OdpovědětVymazat
  6. Moc hezká giveaway, jezdíme s kamarádkou každý rok a nikdy jsme se nevrátily s prázdnou :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. také jsem nikdy neodjela s prázdnou :)) budu moc držet palce :))

      Vymazat

Děkuji za komentář :)