Jak si poradil australský klokánek s mými vlasy?

Zdravím všechny :)

Já nevím jak vy, ale já mám vždycky docela strach zkoušet nové šampony. Mám mastnější vlasy a už se mi několikrát stalo, že když jsem zkusila nový šampon, nadělal mi na vlasech tak akorát paseku. Proto když jsem objevila značku Aussie v německé DM drogerii, chvilku jsem přemýšlela, jestli šampon zkusit nebo ne. A proč ne, řekla jsem si.

Rovnou jsem vzala dvě péče a to zelenou Aussome Volume pro větší objem a modrý zázrak Miracle Moist, který určitě všichni znáte :)



Asi měsíc, co jsem si Aussie dovezla z Německa se značka začala prodávat i v našich DMkách a byl okolo toho takový nějaký boom a vůbec jsem neměla náladu se pouštět do zkoušení a do recenzování, protože se klokánci objevovali všude možně.

Po dlouhém váhání, jestli vůbec šampon zkusit nebo ne, jsem to riskla. Začla jsem řadou Aussome Volume, která je určená na oslabené a jemné vlasya obsahuje výtažek z australského chmele. Už jsem skoro na dně, takže je čas na recenzi :)



Začnu ŠAMPONEM, který má gelovo - krémovou konzistenci, pění až moc dobře, takže stačí jenom maličko a šampon se hezky rozpění.

Asi nemusím říkat, že voní po sladce, po žvýkačkách. Ta vůně je cítit už když kolem stojanu s Aussie produkty projdete. Mě ale nevadí, je mi příjemná a ve vlasech mi vydrží tak cca dva dny.

Jak jsem bála toho, aby mi šampon vlasy nějak nezmastil, tak ba naopak - vlasy mohu umývat až o dva dny později než jsem zvyklá, což je skvělé.

Bohužel mi šampon ale vlasy poměrně zatěžuje a to umytí mám pocit, jakoby byly těžké a kdybych se je snad pokusila rozčesat tak myslím, že bych dobrou půlku vyškubala. 

Obsah je 300 ml a cena se pohybuje kolem 150 - 180 Kč.



A teď je na řadě KONDICIONÉR.
Právě kvůli tomu, že cítím jak jsou vlasy zatížené musím použít kondicionér. Ten má konzistenci tekutější a voní velmi podobně jako šampon, tedy opět žvýkačkovitá vůně. 

Nechám vždy chvilku působit a pak důkladně opláchnu. A pak mám vlasy přesně takové jaké chci. Jemné, hebké, hladké, lesklé a jdou krásně rozčesat.

Obsah je 250 ml a cena se také pohybuje kolem 150 - 180 Kč.




Závěrečné hodnocení
Naštěstí mi nic hrozného s vlasy tyto australské lahvičky neudělaly. Byla jsem příjemně překvapena, že jsem vlasy neměla tak mastné jako vždycky, ale ani se nekonal žádný zázrak.

Slibovaný objem se u mě prostě nedostavil. S objemem mám celkově ale problém, protože mé vlasy jsou rovné a i když si je třeba natočím, tak jsou opět během chvilky rovné a žádný šampon si s tímto ještě neporadil. Takže bych neradala řekla, že s objemem mi tato řada nepomohla, protože mi zatím nepomohl žádný šampon.

Myslím ale, že jeden bez druhého ale používat nejdou, resp. bez kondicioneru by to prostě nešlo, alespoň tedy na mé vlasy. 

Celkově ale Aussie hodnotím kladně, protože ta chvilka, co mám kondicionér mě nezabije a vlasy mám opravdu hezké, takže za mě tato řada určitě ANO :)


Jsem zvědavá na vaše postřehy, co se značky Aussie týče? Používáte klokánka? :))
Jakou máte řadu a jste s ní spokojeny? :)

28 komentářů:

  1. Já jsem s Aussie také spokojená, Po spoustě šampónů se mi mastí vlasy zbytečně rychle, tak jsem ráda, že to tento nedělá :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/03/famous-beauties-lucie-kovandova_5.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. také jsem ráda, že mi po něm vlasy nemastí, to je totiž zlo :D

      Vymazat
  2. Já je miluju! Mám celou řadu miracle moist a nemůžu bez ní žít! Ono je asi problém v tom, že nepoužíváš i jednotlivé masky, protože jsem postřehla, že efekt není takový zázračný, když nepoužiješ masku. Jednou jsem zkusila bez masky a bylo to o 70% úplně něco jiného....takže si dám tu práci a používám všechny tři věci dohromady a je to božstvo...kup si i masku a uvidíš =)

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. masku mám v plánu, tak jsem na ní zvědavá :) mám dva malé pytlíčky, tak nejprve zkusím ty a pak koupím celé balení :)

      Vymazat
  3. Hodně mě láká nějaký šampon nebo balzám od téhle značky vyzkoušet, ale pořád ještě váhám:)

    OdpovědětVymazat
  4. Měla jsem šampon na elektrizující a vlnité vlasy a byla jsem spokojená :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Mám stejné vlasy jako ty - jemné a rychle se mastící - a dlouho nad koupí tohoto šamponu a kondicioneru uvažuji :) možná nakonec přece jen zkusím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak pak budu ráda, když dáš vědět, jak ti šampon a kondicioner sedl :))

      Vymazat
  6. Mám obě varianty a jsem spokojená :) akorát kondicionér by mohl být vymakanější :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já si minule chtěla koupit ten miracle moist jenom kvůli vůni, protože je úžasná...ale jsou v tom silikony a ty se snažím nepoužívat, takže jsem se ovládla:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. o té vůni mi povídej, když jsem Aussie šla fotit do pokoje, tak jsem až do večera cítila žvýkačky :)) mě zatím silikony nějak nevadí :)

      Vymazat
  8. mně aussie přípravky tolik nevyhovují, ale ještě jsem nezkoušela tu řadu na objem.. tak na tu jsem zvědavá
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já se chystám na Miracle Moist a asi k tomu koupím i masku :)

      Vymazat
  9. Já na Aussie vůbec nedám dopustit a vyzkoušela jsem už opravdu spoustu řad, objednávala jsem je a vozila si vždy se zahraničí. Nyní ke koupi využívám pouze dm drogerii a jsem také spokojená, přestože Aussie z USA je úplně jiná káva. :) Na vlasy teď nepoužívám prakticky nic jiného (párkrát za rok ale "zhřeším" s péčí od Yves Rocher, kterou také mohu jedině doporučit - obzvlášť ty masky na poškozené vlasy) a vlasy mám krásně pevné, přestože jim občas dávám zabrat barvením ve stylu ombré apod. :) Miraculous Style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a je v té americké verzi velký rozdíl? docela mě láká zkusit právě tu :)

      Vymazat
  10. Měla jsem od nich chválenou masku 3 minutes miracle.. a nepřišla mi zase TAK úžasná, proto mě asi neláká zkoušet ani ostatní věci..

    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. s tou jsem zatím ještě neměla tu čest :) ale ráda bych jí vyzkoušela:)

      Vymazat
  11. Až dopatlám všechny svoje kondiše a masky (a že jich už moc není, jelikož pečlivě spotřebovávám a nové nenakupuji), tak si asi pořídím nějakou tu masku a budu doufat v zázrak :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nemůžeš jen masku, musíš koupt celou řadu jinak to nemá ten efekt...pak vznikají ty negativní recenze, protože si neuvědumují, že nejde míchat jabka s hruškama....

      Vymazat
    2. mám doma zatím jenom dva pytlíčky té masky, tak vyzkouším jednou s Aussie a pak s jiným šamponem, tak jsem zvědavá, co to udělá :)

      Vymazat
  12. ja mam treba sprej na objem a ten je myslim na nic..vlasy po tom nevoni nejak

    OdpovědětVymazat
  13. Já mám zatím jen šampon z této řady a po umytí mám stejný pocit, vlasy jsou takové těžké, gumičkovité, ale jakmile vlasy vyfoukám jsou krásně jemné a na pohled prostě pěkné. Další pozitivum určitě je výdrž vlasů bez umytí, 3 dny mě vlasy vydrží, a to jsem kolikrát musela mít vlasy obden a už to bylo téměř pozdě. Mimochodem mě právě překvapil ten objem co udělá, protože mám velmi jemné vlasy, které jsou často splihlé. Je pravda, že zatím jsem si vlasy pouze fénovala, nezkoušela jsem zatím nechat vlasy po umytí volně uschnout, nicméně u ostatních šamponů po vyfénování jsem měla vlasy splihlé i tak. A vůně je velmi příjemný bonus. Takže za mě určitě palec nahoru! Jak jsem byla zklamaná z opěvovaného kondicionéru 3 minute miracle, tak tohle je pecka. Určitě plánuji investovat i do kondicionéru ze stejné řady, snad bude se šamponem tvořit skvělé combo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já mám v plánu také zkusit ještě něco dalšího, měla jsem zálusk právě na 3 minute miracle, ale poslední dobou čtu, že to není až takový zázrak, tak nevím :D

      Vymazat
  14. Osobne jsem z Aussie nadšená, mam šampon Miracle Moisture a balzam Aussome Volume, jsem nadšená v drogerii nekoupím lepší šampon na moje jemne vlasy jako kouzlo. Jinak pouzivat jen jakykoliv šampon bez balzamu je jen polovičatost :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)