Představuji vám ráj aneb jak si zpříjemnit koupel se značkou Farmona

Ahoj všichni :)

Na podzimním veletrhu Interbeauty Prague jsem objevila pro mě novinku - kosmetiku Farmona a když jsem viděla ten sortiment, připadala jsem si opravdu jako Alenka v říši divů. Většinou kupuji osvědčené výrobky, přesto jsem ráda, když objevím něco nového a samozřejmě jsem o to více ráda, když mi produkty sednou a stanou se z nich mí oblíbenci.

Kosmetiku Farmona jsem objevila docela náhodou, protože jsem se šla mrknout do stánku Tashy (mamka dříve dělala manikérku a většinou nakupovala právě u Tashy a chtěla jsem omrknout, co mají nového). Takže jen tak náhodou jsem procházela stánek a najednou jsem uviděla a hlavně ucítila něco, co mě hned zaujalo. V jednom regálu byly vystavené všechny produkty a já nevěděla, na jaké výrobky měla koukat a k čemu čuchat dříve. V nabídce byly tělová mléka, peelingy, oleje do koupele, krémy na ruce, masky, masážní oleje, sprchové gely, balzámy na rty apod. A od všeho bylo nespočet vůní od maliny, ostružiny, melounu, dýně, kokosu, banánu, capuccina, karamelu, skořice, mandle, vanilky, kiwi až po čokoládu a nebo vůni perníčků apod. Bylo skvělé, že k některým výrobkům byly k dispozici testery, takže když jsi někdo chtěl očichat tělové máslo nemusel zbytečně otevírat nové balení. A že člověk nevěděl, kam čichat dřív :) A také se mi líbily obaly produktů, sice preferuji heslo - v jednoduchosti je krása, tyto obaly jsou perstrobarevné, ale působí vesele a vzbuzují ve mě skvělou náladu.

Nakonec jsem vybrala dvě olejové pěny, jednu banánovou s kokosem a druhou čokoládovou. Pak jsem chtěla zkusit olej do koupele s vůní kiwi a karamboly. Ještě jsem neodolala peelingu s vůní višně a rybízu.  A jestli si mě tyto produkty získaly se dočtete níže :)

  

Na úvod bych ale ráda napsala pár slov o kosmetice Farmona, protože si myslím, že ji většina z vás asi nebude znát.

Farmona je polská přírodní kosmetika pro péči o celé tělo s dlouholetou tradicí. Byla založena v roce 1997 a během 10 let získala uznání zákazníků, kteří si cení inovací a kvality přírodních kosmetických přípravků. Svou dobrou pověst prokázala Farmona v Polsku i v zahraničí, uznání získala na trzích v USA, Kanadě, na Ukrajině, v České republice, Norsku.
Farmona jako taková vyhrála několik ocenění na mezinárodních veletrzích tzv. kosmetické Oscary, které získává pravidelně každý rok již od roku 1998.

Kosmetika Farmona má dvě řady, pro profesionály a pro spotřebitele. Obě dvě řady pečují o celé tělo. Např. pro profesionály řada s léčivým bahnem řada Borowina, pedikérská řada Nivelazione (maska, krém, peeling, sůl, apod.), řada pro manikúru Broskvové dlaně. Pro spotřebitele nabízí vše pro péči o nohy Nivelazione cca 12 různých výrobků, voňavé tělové másla, sprchové gely a peelingy na tělo z řady Sweet Secret, pleťová kosmetica Perfect Beauty a mnoho dalších řad.
Více informací na http://www.farmona.cz/

Dost bylo teorie a jde na to hlavní a to - recenze :)


Jako první jsou na řadě olejové pěny do koupele (500 ml, cena cca 85 Kč)
Kokosová voní naprosto fantasticky a připomíná mi banánový drink od Müllera (který mi mimochodem moc chutná). Čokoládová voní také skvěle, samozřejmě po čokoládě :)
Vždycky stačí trošku nalít do vody a rázem se ocitnete v ráji - to vám zaručuju :) Bála jsem se, aby pěna nebyla mastná, přeci jenom v názvu mají slovo olej, ale vůbec ne, ani vana pak neklouže.
Pěna (teda ona to není klasická pěna, protože neudělá pěnu, ale já tomu tak říkám) ihned provoní celou koupelnu a i vás. Někdy mám takové nutkání se ani neumývat sprcháčem :D
Ta kokosová je průhledná, čokoládová je hnědá, takže to na první pohled nevypadá dobře, ale párkrát prošloucháte vodou a je to :) A vydrží vonět opravdu hodně dlouho, protože jsem jednou zapomněla večer vypustit vodu a ráno na mě čekalo kokosové překvapení :)

Obě pěny používám od ledna na střídačku a řekla bych, že každé zbývá přibližně půlka. Za mě tedy ROZHODNĚ ANO, protože já miluju, když se můžu naložit ve vaně, relaxovat a tyto krásné vůně relaxu jenom přispívají :) Pokud bych si ale měla vybrat, tak spíš tu kokosovou, protože ta čokoládová je taková těžší a mám pak vždycky chuť na něco dobrého, kdežto kokos je takový sladký, svěží (a občas mám chuť na nějaký drink, ale popíjet ve vaně Piňa Coladu mi přijde jako úlet).




O tom, že mám opravdu ráda relax ve vaně asi vypovídá to, že jsem si vybrala ještě jednu pěnu a to s vůní Kiwi a Karamboly (500ml, cena cca 60 Kč)
Opět jako u předchozích pěn, stačí nalít kapánek do teplné vody a - welcome to paradise! :) Opravdu, nekecám mám pocit, že ležím na krásné bílé pláži, slyším špouchat moře a popíjím drink. Vůně je sladká, ale hrozně příjemná a vyvolává ve mě pocity pohody a hned zahodím všechny starosti za hlavu :) 

A největší radost mám z peelingu, který voní třešní a rybízem (120 ml, cca 45 Kč)
Miluju peeling, ale mám problém narazit na ten dobrý. Protože buďto jsou ty peelingové zrníčka moc hrubé a dřou kůži a není to příjemné a nebo naopak jsou tak jemné, že se žádný peeling nekoná. A tento výrobek je přesné to pravé, co hledám. Obsahuje zrníčka, která nejsou až tak hrubá, zároveň ale s nimi peelinguji kůži fakt dlouho a krásně ji promasíruji. Když jdu z vany, tak mám vždycky pocit, jako bych o několik kilo lehčí a cítím, jak mám kůži promasírovou. Vůbec nevysušuje a ani nemám pokožku nějak podrážděnou. A jako bonus - fakt krásně voní, cítím intenzivní vůni třešní. ZA MĚ TEDY VELKÉ ANO a díky příznivé ceně stojí alespoň za vyzkoušení :)





Příště se můžete těšit na recenzi krému, balzámu a minerálního tonika na odlíčení. Všechno pečlivě od pondělka testuji :)



Farmonu si můžete koupit na stránkách TASHA.CZ a pokud jste ze Slovenska, tak na TASHA.SK. Pobočky Tashy jsou v Praze, v Mostě a nebo v Poděbradech. Všechny informace samozřejmě nalezente na webových stránkách.

A pokud se chystáte v pátek nebo v sobotu na Interbeauty Prague, Farmonu si tam můžete prohlédnout a očuchat. Podle mě to za to stojí :)


Znáte značku FARMONA? Zaujaly vás nějaké výrobky nebo už nějaké máte?

P.S. chtěla bych jedné z vás udělat radost, proto v sobotu koupím nějakou maličkost do soutěže, tak budu ráda za vaše nápady, co by se vám nejvíce líbilo. Na webovkách je opravdu z čeho vybírat :)

16 komentářů:

  1. tahle kosmetika mě hrozně láká, ty možnosti vůní <3 nejvíc se mi zamlouvají asi peelingy, jelikož doma nemáme vanu :( možná se někdy konečně odhodlám si je objednat :D vyhovuje mi i to menší balení, člověk má šanci tak vyzkoušet víc parfemací :D škoda, že se na interbeauty nedostanu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. z peelingu jsem tak nadšená, že si koupím asi další 2 :) a líbí se mi přesně to jak píšeš, že menší balení je akorát :) teď akorát jukám na ty vůně a láká mě meloun s dýní :)

      Vymazat
  2. Vůně banán+kokos...To musí být ráj! Tohle spojení musí být fantastické, miluji obě vůně a dohromady...no ani si to neumím představit! Musííííííím vyzkoušet!
    Simushka in Wonderland

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já toto spojení taky miluju a tos neviděla jakou rychlostí byla pěna v košíku, když jsem přičichla :) ty vůne jsou fakt krásný a nejsou vůbec cítit po chemii (teda alespoň já jsem žádnou po chemii necítila) :)

      Vymazat
  3. Já věděl, že to nemám číst =D úplně to cítím za tebe a to nenávidím věci s vůni banánu a kokos nesnáším celkově, ale u téhle značky bych snesla i tohle =D bože jak mě chybí, ale nesmí, nesmím mám tady hrozně sprcháčů a další na cestě achjo =D

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. budu se zítra muset hooodně, ale hooodně krotit :) snad budu muset ten stánek nějak obejít nebo co :D

      Vymazat
  4. Po téhle značce se musím jednoznačně podívat :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Taky jsem si na podzim nakoupila, vse tak uzasne voni a doufam, ze na podzim tam opet bude:)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. viď? takové krásné vůně a vůbec to není cítit po chemii :))

      Vymazat
  6. Alenko, tohle mi nedělej! :D

    Tak jako namátkou, jó:

    http://www.tasha.cz/na-telo/5757-farmona-pena-telova-225-ml-kokosova-sweet-secret.html
    http://www.tasha.cz/na-telo/3976-farmona-balzam-mandlovy-na-telo-225-ml-sweet-secret.html
    http://www.tasha.cz/na-telo/3980-farmona-maslo-granatove-jablko-a-pitaya-250-ml-tutti-frutti.html
    http://www.tasha.cz/na-telo/4004-farmona-pena-na-telo-ovocna-fiky-a-datle-300-ml-tutti-frutti.html
    http://www.tasha.cz/na-ruce/5756-farmona-krem-na-ruce-a-nehty-mandlovy-100-ml-sweet-secret.html
    http://www.tasha.cz/na-telo/5839-farmona-krem-na-telo-225-ml-capuccino-a-tiramisu-sweet-secret.html
    http://www.tasha.cz/na-ruce/7202-farmona-balzam-na-telo-225-ml-mix-orechu-sweet-secret.html
    http://www.tasha.cz/na-ruce/7204-farmona-balzam-na-telo-225-ml-pernik-sweet-secret.html
    http://www.tasha.cz/na-ruce/14537-farmona-maslo-telove-visen-rybiz-275-ml-tutti-frutti.html
    http://www.tasha.cz/na-ruce/14538-farmona-maslo-telove-ostruzina-malina-275-ml-tutti-frutti.html
    http://www.tasha.cz/na-plet/14972-farmona-balzam-na-rty-lici-a-rambutan-15-g.html

    Takže tak. :D A to se hodně krotím... Mám spoustu nenačatých sprcháčů, másel, mlék atd. a ještě více načatých (ráda to střídám), takže teď to objednávat nemůžu, protože bych se v tom utopila, ale jako... se asi budu sprchovat a mazat 10x denně, abych si to mohla pořídit. :D :))

    Hezký sluníčkový den!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nééé a já jsem zase neměla klikat na ty odkazy :D protože teď se mi nějak zalíbila ta tělová pěna, áááachjo :D já budu muset jít zítra okolo toho stánku velkým obloukem :D
      Tobě také krásný den a i víkend :)

      Vymazat
  7. Všechno to vypadá báječně, hrozně jsi mě nalákala. O značce jsem již slyšela a vím, že je z Polska. Maru tam často jezdí na služebky, tak jí asi poprosím ať se mi po nějakém tom voňavém zázraku do koupele podívá :) Určitě ale jdu i omrknout stránky. Tu pěnu co mě přenese do do ráje chci :D

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. kdybych mohla dělat zázraky tak pěnu pošlu hned všem a express, protože si fakt člověk hezky odpočine a zapomene na všechny starosti :)

      Vymazat
  8. Tuhle značku už jsem viděl několikrát, ale ještě od nich nic nemám :) Ale rozhodně si něco pořídím!! :)

    A.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)