Recenze: Uvolňující mátový gel Ryor

Zdravím všechny čtenářky :)

Dnes mám přichystanou recenzi na krém, který vás zaručeně zchladí :) A každé zchlazení v tomto období přijde vhod, protože já nevím jak vy, ale mně už ledový kávy a zmrzliny  trošku lezou krkem a to je teprve začátek léta :)

Menší balení uvolňujícího mátového gelu se kdysi objevilo v Ladyboxu, já jsem si ho ale oblíbila natolik, že jsem mu koupila většího brášku.

Gel má mimo jiné chladit, prokrvovat, klidnit pokožku a pomáhat proti otokům. Jestli toto všechno splnil, se dozvíte v článku :)



Oficiální popis produktu
Snadno vstřebatelný přípravek s vysokým obsahem silice z máty polní (menthae arvensis).

Gel v první fázi aplikace chladí, vzápětí v podkoží prohřívá. Dála pak:
- napomáhá relaxaci celého organismu
- prokrvuje a dezodorizuje unavené nohy
- pomáhá odpuzovat létající hmyz a pomáhá i po bodnutí
- klidní pokožku po kontaktu se žahavými rostlinami a živočichy
- zmírňuje svědění pokožky a intenzivně chladí
- pomáhá proti otokům nohou při dlouhých pobytech v letadle nebo velké zátěži


Jak jsem už zmiňovala, menší balení jsem našla v některém Ladyboxu a protože mi je Ryor sympatický a byla jsem zvědavá na ty chladící účinky, hned jsem ho zkusila.

No co vám budu povídat, hned mě odradila ta vůně, protože na mě je to až příliš silné. Voní totiž hodně peprmintově a opravdu hodně silně, ale po čase jsem si zvykla. Kdo má ale rád mátu a silnější vůně, určitě si přijde na své.

gelovitou konzistenci bílé barvy. Roztírá se snadno, hodně rychle se vstřebává a nezanechává tak mastný pocit. V prvních vteřinách se neděje nic, pak ale gel intenzivně chladí a přibližně po pěti minutách začne hřát. Hřejivý pocit ale setrvává jenom chviličku.

Nejčastěji gel používám po koupeli, namažu s ním chodidla a jenom odpočívám. Často se s ním mažu, když přijdu z nějakého delšího výletu nebo když jsem měla podpatky. Na podpatky totiž moc zvyklá nejsem, hlavně na vysoké, tak pak hned nožky a někdy i lýtka trošku namažu a to je hned úleva :)
A také s ním mažu bodnutí po komárech či jiné havěti. Na to je gel fakt skvělý, zrovna teď mám u kolena šílený pupínek, který svědí snad nonstop, tak stačí jenom kapička mátového gelu a svědivý pocit je hned fuč :)

S uvolňujícím mátovým gelem jsem opravdu moc spokojená.
Menší balení mám v kabelce, a když jsme na nějakém delším výletě, v autě se hned namažu a opravdu cítím úlevu. A na doma jsem si pořídila balení větší, to se u nás prostě neztratí :)

200 ml stojí cca 150 - 170 Kč a 50 ml stojí cca 50 - 70 Kč.


ČÍM CHLADÍTE NOŽKY VY? CO ŘÍKÁTE NA TENTO GEL OD RYORU? MÁTE HO?



18 komentářů:

  1. Zrovna včera jsem si vzpomněla, že ho mám v šuplíku, tak jsem ho dala mamce, ať se namaže, protože je vždycky po práci úplně mrtvá. Mamka si s ním maže nohy a já zátylek a horní část zad a je to fakt bomba (v dobrém slova smyslu) :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. viď? já když jsem mazala poprvé, tak jsem se až bála, co to udělá :DD

      Vymazat
  2. No moc mě to láká :-) Na uvolnění to bude super :)

    OdpovědětVymazat
  3. Říkáš, že hodně voní, jo? =o)
    Přítelovi teď z vedra nehorázně "voní" nohy. Hlavně že si před asi 2 roky kupoval "foukací boty" - prostě boty, které jsou hodně větrané. Nevím, jestli mu mám nohy uříznout, nebo ho zabít rovnou, protože přijde a za chvíli řekne, že MĚ smrdí nohy a on zatlouká, že to jeho nejsou =o/ Je to hrozný pacholek!
    Vzala jsem mu nohy svým deodorantem od Playboye, hezky nastavoval a nic neřekl - dostříkala jsem a on: "Máš to prázdný, nic mi tam nestříklo." Ach jo... chlapi =o(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zrovna dneska jsem přítele hnala hned do vany, když přišel z práce :D a ještě brblal :D tak koukám, že je to asi všude stejné :)) a úplně nejhorší je to, když nechá ponožky u postele a tím, že je pak odnese :D no samozřejmě je musím pak uklízet já :D

      Vymazat
    2. Uff, to Míra si ponožky uklízí, ale vytahá si všechny trička a pak prská, že nemá žádný čistý na sebe!

      Vymazat
    3. jóóóó tak to znám taky, nedávno nám z toho spadl liný sluha :D tu tíhu už neunesl :D

      Vymazat
  4. Já ho měla, už 2x a teď ho nikde nemůžu sehnat, což dost brečím, protože tohle je naprostá pecka! Na oteklé nohy po hosteskách, na štípnutí komárem, včelou... na ztuhlej krk... prostě jednička! :) akorát si pak člověk nesmí sáhnout do oka :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo, taky jsem si jednou inteligentně hrábla do oka :D no to padlo sprostých slov :D
      jinak gel funguje parádně :))

      Vymazat
  5. ježiš ten bych teď brala....jinak to musí smrdět jak ty koňský masti ne? takový ty šílený směsi bylinek..to mě vždycky u babičky málem položilo =D

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  6. Myslíš, že by to fungovalo i na tu mojí pitomou krční páteř? Jakože na uvolnění...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě, mamka gel taky maže na krční páteř ..samozřejmě to není lék, ale hodně to uleví :) zkus to menší balení, třeba ti bude vyhovovat :) a u vás doma se taky určitě neztratí :)

      Vymazat
  7. Taky ho mám ještě z ladyboxu a používám ho jako ty po dlouhém pobytu v podpadcích nebo když přijdu domů fakt uondaná.
    Markéta

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)