Spotřebováno V.

Ahojky všem :)

Po kratičké odmlce jsem zase tu a mám pro vás připravené spotřebované produkty. Dneska je to rovnou 11 kousků a za to si tleskám, protože celkově spotřebovávám nějak pomalu. Ale už se fakt snažím spotřebovávat i vzorečky, hlavně pod záminkou, že si pak alespoň něco pěkného a nového můžu koupit :)

Co jsem všechno spotřebovala a jak mi jednotlivé produkty sedly, se dočtete v článku.


Das gesunde Plus, vitamíny na vlasy
Určitě víte, že nedám dopustit na tabletky od Panthenolu, ale chtěla jsem zkusit tyto, protože jsem na ně slyšela docela chválu. A tak jsem při návštěvě DMka vzala rovnou dvě balení a hned jsem začala vitamínky zobat. Jsem docela zklamaná nebo jsem zhýčkaná od Panthenolu. Vitamínky jsem začala brát zase v době, kdy mi vlasy začaly víc padat, ale ani po dobrání svou krabiček jsem nezaznamenala žádnou změnu. Pak jsem zase začala s Panthenolem a ten pomohl. Takže za mě tyto tabletky ne. Stojí cca 60 - 70 Kč. Panhtenol sice 2x tolik, přesto mi ale pomůže :)

Olejíček na vlasy, Pardora Oil a  Olejíček na vlasy, Gliss kur
Přiznám se, tyto olejíčky vypotřebovala mamka, protože já na olejíčky moc nejsem. Ten Gliss kur jsem si koupila, ale použila jsem ho asi 2x, nějak jsem lenoch a olejíčky nepoužívám. Nebudu se nějak moc rozepisovat, protože chystám recenzi na oba dva. Hlavně teda na ten Pandora Oil, protože tento olej patři mezi ty dražší, tak se alespoň dozvíte, jestli jsou drahé olejíčky lepší nebo ne :)

Suchý šampon, Syoss
Suchými šampony jsem byla dlouho nepolíbená, prostě jsem neměla potřebu si je kupovat. A když mám mastné vlasy, tak si je raději jdu umýt, vyfoukat a je to :) Ale přece jenom jsem nějaký suchý šampon chtěla vyzkoušet a tento byl zrovna v Tescu a akci za cca 80 Kč, tak proč ne :) Bohužel mi ale moc nevyhovoval, resp. vůbec jsem neviděla rozdíl. Tak jsem si říkala, že to asi používám špatně :D Zkusil ho ale přítel a ten s ním byl naprosto spokojený. Dokonce z něj chtěl vymačkat fakt všechno, ale nešlo to :D Teď jsem na zkoušku koupila suchý šampon od Belei, tak jsem zvědavá, jak u mě obstojí :)

Parfém Intimately, David Beckham
Parfémy od Beckhama miluju. Sice mi více voní Signature, protože je sladší a takové vůně mám ráda, ale Intimately byla taky fajn vůně. Je květinová, není vůbec vlezlá, opravdu taková jemná, příjemná a mohla by sedět většině z vás.

Oční stíny, Cosm´etika, odstín č. 10
Fuj! Ty jsem zkoušela jenom jednou a od té doby jsem na ně neměla odvahu. Byly v nějakém Ladyboxu a dostala jsem zelený odstín, který teda vůbec nenosím, přesto jsem ho zkusila. Šíleně, ale šíleně mě začaly pálit víčka a začala jsem slzet. Neměla jsem odvahu je zkoušet znovu, stejně nějak divně smrděly a fakt to nebyl můj šálek kávy. Takže šup s nimi do koše a adios.



Kondicioner Aussome Volume, Aussie
Ufff, tento kondicionér byl snad nekonečný :) Používala jsem ho opravdu dlouho, ale už došel :(
Recenzi už jsem na něj psala (ZDE) proto se nebudu moc opakovat. Ale vlasy jsem po něm měla opravdu hezké, jemné, hebké a šly krásně rozčesat. Vyjde cca na 150 - 170 Kč.

Šampon na mastné vlasy, Panthenol
Opět moje stálice a tento šampon si kupuji pořád a pořád. Recenzi už jsem psala (ZDE) a zase ve stručnosti - šampon používám, když vidím, že mi začínají víc padat vlasy. Hned si začnu mýt vlasy Panthenolem a to asi 2 - 4 týdny. Pak se vlásky dají do kupy a přejdu na klasické šampony. Cena se pohybuje kolem 100 Kč.

Posilující balzám na vlasy Goodbye Damage, Garnier
Dopotřebovala jsem i balzám od Garnieru, který je taky skvělý. Toto je mé druhé balení a už mám v zásobě koupené nové. Řekla bych, že dělá to stejné, jako ten od Aussie, akorát nevoní po žvýkačkách, ale má takovou tu typickou Garnier vůni, která je fajn :) Stojí cca 60 - 80 Kč.

Sprchový gel, Nivea
Kde se u mě vzal sprcháč Nivea? Asi jsem ho dostala k Vánocům, ale budu se muset po nějakých poohlédnout, protože jsem zapomněla, jak jsou Nivea sprcháče dobré. Tento voněl po borůvkách, taková příjemná vůně. Pěnil a umýval klasicky, takže za mě doporučuji :)

Sprchový gel Aroma Ritual třešeň, Dermacol
Kdo by neměl rád sprcháče od Dermacolu? Jsou skvělé a navíc úžasné voní. Tento je s vůní třešně a opravdu jsem se do něj zamilovala. Sice by ta vůně pro někoho mohla být až příliš silná, mně vůbec nevadila. Opět mi se sprcháčem pomáhal přítel, protože ho nějak ty příjemné vůně lákají (svých voňavých sprácháčů se ani nevšimne:D), takže jsme byli spokojení oba dva :)

 MÁTE S NĚKTERÝMI PRODUKTY ZKUŠENOST? CO JSTE VYPOTŘEBOVALY VY? :)
  
Krásný den a víkend všem :)))

Jo a nezapomeňte, že zítra končí soutěž o balíček kosmetiky MOJE, tak kdo se ještě nezapojil, má do zítra čas :)

25 komentářů:

  1. No to mi ani neříkej, že jsi nezaznamenala změnu po těch vitamínech já jsem skoro dobrala jedno balení a nic moc zatím :D Ještě mě čeká druhé, ale opravdu nic, žádná změna! Uvidíme jestli začnu brát další balení! :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. bohužel ne :( ale tak víš co, každému pomůže něco jiného :) hlavně to chce brát pravidelně :)

      Vymazat
  2. ježiši ty stíny...no fuj nechtěla bych to zažít...brrrr....

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to sem nikdy předtím nezažila, takový šílení pálení :((

      Vymazat
  3. Na suchý šampon mám úplně stejný názor, tento dokonce vlastním a použila jsem ho tak 3x :D ... prostě není nad to, si vlasy umýt. Garnier řadu na vlasy mám schovanou v zásobě a už se na ní moc těším :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně, není nad to si raději umýt vlasy :) jsem se s tím šamponem tak dlouho prděla a stejně nic, že bych tu hlavu měla dávnou umytou :)) ale přítel si ho nemohl vynachválit, ale má hodně krátké vlasy, tak to mělo asi lepší účinek :D

      Vymazat
  4. Ten očný tieň to fakt robil ? :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. bohužel ano :( možná to byla jen nějaká divná souhra náhod, ale řasenku jsem měla stejnou jako vždycky ..jen tyto stíny :(

      Vymazat
  5. Taky jsem teď spotřebovala dva Nivea sprcháče a jsou vážně super.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  6. Nivea sprcháče jsou super! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. tak ty stíny na to že je to přírodní kosmetika docela mazec že tě pálily a co s takovým produktem buď někoho podarovat nebo do koše no , o šamponu aussie jsem slyšela , samý kladný ohlasy no tak možná vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. raději jsem je vyhodila :D vůbec nevím, jak je to možný, že tak pálily :( ale příjemné to fakt nebylo :(

      Vymazat
  8. Určitě zkusím Panthenol a i ten kondicionér od Aussie :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/06/serum-na-rasy-aneb-realash-trochu-jinak.html

    OdpovědětVymazat
  9. Ten třešňový dermacol má fakt nádhernou vůni, já mám z téhle řady krém na ruce a ta vůně je dokonalá <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak teď jsi mě nalákala na tém krém :D protože ta vůně byla naprosto dokonalá :))

      Vymazat
  10. Balea suchý šampon byl pro mě fakt peklo :-D hlavně se ho nenadýchej :) S Aussie mám zkušenosti velmi špatné, z vlasů rázem koudel vhodná tak k zateplování. Ale hodně často si je lidi chválí, tak aspoň vím, že jsem v té menšině..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to mi ani neříkej, zatím jsem ho teda nezkoušela, ale vsázela jsem na něj, že bude dobrý :D

      Vymazat
  11. mě suchý šampon od Syoss vyhovoval , měla jsem zelenou verzi a byla super když jsem měla ráno mastné vlasy a neměla jsem čas si je umýt :)

    to s těmi očními stíny bych nikdy nechtěla zažít ....taky bych je hned vyhodila do koše

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. po zeleném jsem pokukovala, resp. přítel, ale zrovna ho neměli :(

      Vymazat

Děkuji za komentář :)