Budu mít krásné, dlouhé a husté řasy?

Ahojky všem :)

Z názvu článku asi už trošku tušíte, o čem bude dnešní článek. Ano, bude o řasách, konkrétně o séru na řasy REALASH. Určitě jste už o tomto séru slyšely z jiných blogů a také jste jistě viděly fotky s výsledky. Nebudu předstírat, že mě účinky séra nenadchly, protože opak je pravdou. Sama mám své řasy krátké a řídké, takže o tom, že budu mít řasy jak mrkací panenka, jsem si mohla jenom nechat zdát. Samozřejmě, že to není tak hrozné, protože dobře zvolená řasenka taky umí zázraky, ale přeci jenom se hned lépe žije s pocitem, že máte krásné řasy.

Proto jsem byla moc ráda, že jsem dostala příležitost toto sérum vyzkoušet. Pečlivě jsem nafotila očí před a budu vám přinášet průběžné výsledky, a to po měsíci používání a pak po třech měsících. Pevně doufám, že výsledné fotky ohromí nejen mě, ale i vás :)

V článku ještě stručně napíšu základní informace o séru, které byste měly vědět. Tak uvidíme, jak mé řasy budou vypadat za měsíc. Co myslíte? Budu moc ráda, když mi v komentářích dáte vědět, jestli jste spokojené nebo také toužíte mít hezčí řasy jako já :)



Co je sérum REALASH a je bezpečné?
REALASH je absolutně bezpečné sérum na růst řas. Nedráždí oči, je hypoalergenní, nemění barvu sítnice – co je běžný a nežádoucí účinek nekvalitních sér, které jsou dostupné na trhu. REALASH splňuje všechny bezpečnostní předpisy.

Co REALASH obsahuje?
Složení REALASH bylo obohaceno o výtěžky z plodů manga a papáje, květů divokého pomeranče a listů palmy sabalové. Výtěžky z přesličky, lnu a puškvorce jsou výborným zdrojem vitaminů E a C. Tyto složky spolupracují na tom, aby chránili citlivou pokožku v oblasti očí.

Kdy se dostaví nějaké výsledky?
Na zlepšení stavu při každodenním používaní postačí 30 dnů. Abyste ale dosáhly nejlepších výsledků, tak se doporučuje každodenní používání REALASH po dobu 3 měsíců. Poté stačí používat sérum jednou nebo dvakrát týdně, pro udržení výsledků.

Jak se sérum používá a co když zapomenu?
Aplikátor je podobný klasické oční lince, takže nanášení není vůbec žádný problém a zabere jenom chviličku :) Sérum se nanáší večer, po odlíčení makeupu a nanese se jemným tahem na suchou pokožku horního víčka
Pokud večer zapomenete sérum použít, nic se neděje a v klidu sérum neneste další večer. Pro dosažení co nejlepšího výsledku je ale důležité dbát na pravidelnost. A také je zbytečné, sérum používat vícekrát denně. 

Jak dlouho sérum vydrž?
Jedno balení REALASH má 3 ml a vystačí na 4 - 5 měsíců používání.

Kde sérum koupím a kolik stojí?
REALASH se neprodává v lékarnách či jiných obchodech, ale pouze na webu.
A teď důležitý údaj a to kolik sérum vůbec stojí. Sérum stojí 1100 Kč, což sice působí jako hodně, ale když si částku vydělíte třemi měsíci, po které budete sérum aplikovat, vychází to na necelé 400 Kč.


Tak to byl jenom stručný souhrn otázek a odpovědí, které mně osobně přišly důležité. Více si samozřejmě můžete přečíst na http://www.realash.cz/.

A teď už se jdeme vrhnout na fotky před. Samy vidíte, že mám řasy opravdu krátké a řídké. Při zavřeném oku sice vypadá, že jich mám docela dost, ale bez řasenky vycházím jen málokdy. Takže za měsíc se ozvu a snad budou první výsledky viditelné :)



FOTO PŘED




A následují fotky samotného séra.

Sérum přišlo v této krásné krabičce. Je to sice maličkost, ale hned mi to zvedlo náladu, protože vím, že si někdo dal práci a to oceňuji :)







Sérum je zabalené do folie, takže opravdu víte, že je nové a nepoužité.





Tadááá :)

9 komentářů:

  1. Ja som s výsledkami používania tohto séra viac než spokojná. Síce ich nemám hustejšie ale dlhšie sú určite a okolie si to tiež všimlo. :)

    OdpovědětVymazat
  2. já vím, že tam píší, že je bezpečné, ale nosím čočky a trochu se toho bojím.. mám například problém i se spoutou řasenek.. já mám řasy taky krátké, ale přežiji to a u tebe se budu těšit na výsledky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já také :) poslední dobou mám docela citlivé oči, sérum už používám týden a naštěstí všechno v pořádku :))

      Vymazat
  3. No, tak jsem asi pozadu, ale o séru jsem ještě neslyšela :-) Přijde mi to vcelku zajímavé, určitě budu sledovat... Včera jsem si koupila novou řasenku od Dermacolu - Double Magic, dnes jsem ji poprvé použila a super. Řasy mám celkem dlouhé a když si na ně nanesu ještě řasenku, tak už se mi otírají o skla brýlí :D Někdy je tohle taky problém :D

    Hezký večer,
    Skills of art :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo, dobře zvolená řasenka někdy dokáže udělat zázraky :)) tyo brýle nosím také, ale naštěstí se mi nikdy řasenka neobtiskla :))

      Vymazat
  4. Ahoj
    sérum bych taky někdy chtěla vyzkoušet

    ty tvoje "krátké" řasy bych chtěla mít :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. néé, opravdu není o co stát - mám opravdu kraťoučké řasy :)

      Vymazat
    2. Moc Vám děkuji za tento článek! Mám ráda dlouhé a krásné řasy. Pravidelně docházím k mé kosmetičce, která umí ty nejlepší řasy širokodaleko :-) Nicméně zde píšete spoustu rad, pro ty které nemají dostatek času, nebo peněz určitě postačí tyto babské rady. Hodně jsem se také dočetla na https://www.modadnes.cz/jak-na-dlouhe-a-huste-rasy-prirozenou-cestou/ , kde za sebe mohu říct, že v kombinaci s vaším článkem je to to nejlepší, co mohou ženy udělat :-)

      Vymazat

Děkuji za komentář :)