I skleněné pilníčky můžou být dobré + soutěž

Ahojky všem :)

Dnešní článek nebude patřit laku či nějakému nail artu, ale bude to recenze na skleněné pilníky. Hezky a správně opilované nehty jsou taky velmi důležité, protože nevzhledný tvar nehtů opravdu žádný lak nezachrání.

Já si na pilování zakládám a jsem toho názoru, že pokud budete správně a pravidelně pilovat, nehty se vám za to odvděčí (alespoň teda ty mé). Nehty nikdy nestříhám (pouze v případě, že se mi nějaký nešikovně ulomí a nechci ho opravovat gelem), ale piluji. Díky tomu, že mi nehty rostou rychle, piluji přibližně po 10 - 14 dnech. Snažím se udržovat stále stejnou délku a tvar. Již několik let používám papírové pilníky, které mi vyhovují natolik, že jsem neměla potřebu kupovat jiné.
Když mi tedy přišla nabídka možné spolupráce z eshopu Crystales, zda bych nezrecenzovala pilníky skleněné, chvilku jsem váhala. Trošku jsem pátrala a mé okolí se se svými názory na skleněné pilníky lišilo. Některým nevyhovují a někdo piluje jedině s nimi.

Nikdy jsem ale skleněné pilníčky nezkoušela a toto byla příležitost je vyzkoušet a udělat si tak vlastní názor.

A jak mi skleněné pilníčky sedly a zda sedly mým nehtům si přečtete v článku. V závěru článku je také připravená malá soutěž, takže pilníčky může vyzkoušet jedna z vás :)



Začala jsem je používat hned, jak mi dorazily, tj. něco málo přes měsíc. Nehty jsem pilovala často, protože jsem postupně zkracovala délku.
Pilování probíhalo v pořádku, akorát trvalo o něco déle, než jsem zvyklá. Při použití papírového pilníku nejdřív nehet piluju tou hrubou stranou a pak jenom dopiluji jemnější stranou. U skleněného to trvalo o něco déle, ale efekt byl stejný. Dokonce se mi lépe podařilo zpilovat nehty do více hranatějšího tvaru a začalo se mi to líbit :)
Nehty mě při pilování nebolely, žádné nepříjemné pocity jsem neměla. Po měsíčním používání jsem nezaznamenala, že by se nehty nějak změnily, tj. nepřepily se a ani se nelámaly. Za ten měsíc jsem nezpozorovala nějaký výrazný rozdíl při pilování skleněným pilníkem. Jsem moc ráda, že jsem je mohla vyzkoušet, protože už je nebudu tolik přehlížet jako dříve.
Samozřejmě je na každém, jaký pilník mu vyhovuje a se kterým se mu pracuje lépe. Mým tvrdým nehtům skleněný pilník nevadil, jenom jsem pilovala o chvilku déle. Můžu ho tak vřele doporučit.


Ceny mi přijdou příznivé, pohybují se od 45 Kč. Kvalitnější papírové pilníky se pohybují taky tak, takže cenově vyjdou stejně. Samozřejmě taky záleží na každém, někdo si koupí pilník za dvacku a je spokojený. Já raději volím pilníky, u kterých vím, že něco vydrží a budou dobře sloužit.

Na výběr je opravdu velká škála barev a každý si vybere tu svou, od červené až po černou.
Všechny jsou vyrobeny kvalitně, neměla jsem s nimi žádný problém. Ten malý v pouzdře, byl do pouzdra dobře zasazen, nikde se nehýbal, pilovalo se parádně :)

Jedinou nevýhodu vidím v tom, že jsou skleněné pilníčky náchylnější ke zlomení a kamínky Swarovski mohou opadat. Naštěstí ani jedno, ani druhé se mi nestalo. Pilníček s pouzdrem jsem hned hodila do kabelky, bez pilníku totiž nikam nechodím a v každé kabelce jeden musím mít :) Ten druhý malý, bez pouzdra, mám také v kabelce a zatím jak pilníček, tak kamínky drží :) Časem ale počítám, že kamínky opadají, to mi ale nevadí :)

Pokud bych si měla sama vybrat, tak určitě ty bez kamínků. Pilníčky mám stejně doma a nikdo mi na ně nekouká, tak na co kamínky :) Pro mě osobně je to zbytečnost, jenom takový hezký bonus navíc. Do kabelky bych určitě vybrala ten s pouzdrem, nemělo by se mu tak nic stát :)
A pro kamarádku nebo mamku, bych klidně vybrala nějaké ty zdobené s kamínky :)

A jak už i z názvu článku vyplývá - pilníčky mi tedy sedly :) Snad jsem popsala všechno, co jsem chtěla a na nic jsem nezapomněla. Kdyby vás zajímalo něco víc, zeptejte se v komentářích, ráda na vše odpovím :)


Co se týče samotného eshopu, tak musím jenom chválit.
Webové stránky
jsou moc hezké a přehledné, takže rychle najdete vše, co potřebujete.
Komunikace probíhala rychle, a pokud budete mít nějaké dotazy, určitě neváhejte eshop kontaktovat.
Asi všichni víte, že Česká pošta občas pěkně zlobí, proto jsem ráda, že pilníčky dorazily ve zkumavkách, proto opravdu nehrozilo nějaké rozbití. Za to určitě hned plusový bodík. Ještě dorazily prázdná pouzdra, aby pilníčky byly chráněné třeba i v kabelce.
Balíček jsem doma měla velmi rychle a hned jsem se mohla z pilníčků radovat.
Poštovné je od 39 Kč, což je opravdu za hubičku a to je samozřejmě také příjemné :)

Všechny informace najdete na http://www.crystales.cz/. Můžete si tam přečíst něco málo o firmě, o výrobě a vlastnostech pilníků atd.


JAKÉ PILNÍČKY POUŽÍVÁTE VY? KTERÉ VÁM VÍC VYHOVUJÍ?
Obsah balíčku :)

Ručně malovaný pilník ve fialovém pouzdře - odkaz zde
velikost pilníku s pouzdrem - 12 cm
cena 105 Kč (nyní v akci 89 Kč)



Skleněný pilník malý Swarovski - odkaz zde
délka 90cm, tloušťka 2mm
cena - 89 Kč (nyní v akci za 60 Kč)




Velké pilníky Swarovski - odkaz zde
délka 140 cm, tloušťka 2 mm
cena - 135 Kč (nyní v akci za 95 Kč)




Velké barevné pilníky - odkaz zde
délka 140 cm, tloušťka 2 mm
cena 68 Kč (nyni v akci za 45 Kč)


Všechny společně :)

 
Skleněná škrabka na paty
- odkaz zde
délka 160cm, tloušťka 8mm
cena 250 Kč (nyní v akci za 129 Kč)
Recenze na škrabku taky bude, ale zatím jsem neměla možnost ji pořádně vyzkoušet. Paty mám v dobrém stavu, tak jsem ji použila jenom jednou a nechci psát recenzi jenom po jednom vyzkoušení. O recenzi vás ale neochudím a až škrabku budu mít vyzkoušenou, recenzi napíšu.



A na závěr mé nehtíky hned po pilování :)


Tímto ještě jednou děkuji za možnost pilníčky vyzkoušet.

A kdo dočetl článek až sem - má možnost dva velké pilníčky vyhrát :)

Podmínky jsou jednoduché:
1) Být pravidelným čtenářem mého blogu přes GFC (lišta po pravé straně)
2) Dát LIKE na FB stánce Crystales
3) napsat mi, jaké pilníčky vám vyhovují a jak se vám tyto skleněné líbí :)
3) držet si palce :))

Soutěž končí v pátek 25. 7. 2014 v 20:00 hod.,
pak výherkyni hned zveřejním v samostatném článku. Budu losovat opět na video.
!!! Prosím nepište mi vaši emailovou adresu!!! Vítězka se mi sama musí do 2 týdnů ozvat. 


Soutěž už je ukončena. Vítězka je na videu níže.



výhra

36 komentářů:

  1. 1.Jsem :)))
    2. Hotovo :)
    3. Asi mám nejradši ty železné :D Jsou takové "pevné" :)
    Skleněný mám taky doma, nevím už odkud ale zlomil se mi :// Takže se skleněnýma nemám dobrou zkušenost :() Máš super blog, hodně tě obdivuji, jak si dokážeš někdy tak krásně namalovat nehty :D Já na to nemám nervy.. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc, červenám se :)) ale pořád to ještě není tak perfektní, jak bych si představovala :)

      Vymazat
  2. Pěkná recenze, díky za ni.
    Používám stále papírové pilníčky, tak asi bude na čase přejít na další level. Dost jsi mě "nalomila", abych vyzkoušela skleněný pilníček. Nejvíc se mi líbí asi ten fialkový s pouzdrem...je to velmi praktické na cesty, do kabelky. Bez pilníku nedám ani krok:-) Těším se na recenzi na patičko- škrabku...ta se v létě šikne.
    Pěknou neděli přeji :-)
    Děkuji za možnost účasti v GW

    OdpovědětVymazat
  3. Tak sledovat tě sleduju i tady :-)
    Like stránce daný
    momentálně používám papírové pilníčky, ale mají krátkou výdrž :-/ Kdysi jsem používala skleněné a byla jsem naprosto spokojená. Asi se na ty papírové vykašlu a zase si skleněný pořídím. Dík za super tipy.

    OdpovědětVymazat
  4. JJ, máš svatou pravdu! :-) Balíček mi dorazil z tohoto obchodu asi před měsícem, přesně v pořádku jak píšeš. Mě ty pilníky přijdou absolutně nerozbitný, jen jeden jsem si zničila vlastní blbostí, když jsem ten nejdelší možný hodila na polštář a přes něj těžkou velkou knihu...jasně že praskl, ale aspoň se pak vešel do kabelky...moje blbost no:-(
    Fakt doporučuji!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak minuta ticha za pilníček :))
      to jsem ráda, že jsi spokojená :))

      Vymazat
  5. Já používám ocelocé a papírové pilníky. Papírové mi vyhovují nejvíce. Z těch skleněných mám docela strach protože mi přijdou hodně křehké a že se každou chvilku rozbijí... Jinak bych ho určitě ráda vyzkoušela. ale musím říci, že já si takhle hranaté nehtíky neudržím, vždy se mi obousí a zakulatí. :/

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, opravdu závidím kvalitu tvých nehtů. Ty moje, je bída. Skleněné pilníky mám již odskoušené, ale co jsem nepřekousla byl zvuk při pilování, odlišný od pilování s papírovými :D Zaznamenala jste to také některá? :D

    OdpovědětVymazat
  7. Loni jsem narazila na trzích na paní, která mi skleněné pilníčky téměř vnutila. A jsem ráda, že se jí to povedlo, protože od té doby jiné nepoužívám! Při používání klasických papírových pilníků mi až mrazilo v zádech z toho, jak drhly o nehty. A tady? Pohoda! A nový pilník by se mi hodil, protože jsem si svůj velký asi před 14 dny zlomila, když jsem si ho dala do tašky :( Jinak mám i ten cestovní v pouzdře a ten je super, nosím ho stále v kosmetické taštičce ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Taky mám sklenění pilník a je super :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Sleduji už dlouho :)
    Pilník Crystales jsem před rokem kupovala mamince k svátku, protože ten starý už měla dlouho. Já sama piluji papírovým, protože mi nejvíce vyhovuje, ale vždy když někde vidím ten skleněný, váhám. Jsou krásné a určitě se s nimi dá udělat dle mého preciznější práce. Ale stále jsem se nějak neodhodlala k jeho koupi :D Snad se mi poštěstí a budu moci vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
  10. já skoro nepiluju, jenom když se mi nehet trošku zatrhne, používám pilníčky Essence. skleněný jsem kdysi dostala a mám z něho husí kůži, ten zvuk, jak to drhne o nehet, mi strašně vadí :D

    OdpovědětVymazat
  11. Taky používám skleněné pilníčky, přijdou mi nejpohodlnější. Bohužel několikrát mi omylem spadly a bylo po nich, ale ani to mě neodrazuje :)

    A.

    OdpovědětVymazat
  12. Skleněné pilníky jsem používala vždycky. Myslím, že ten co mám doma, je dokonce Crystales :) mám ho už dlouho a je super. Teď jsem si koupila nějaký od Essence, který má 4 brusné plochy, líbí se mi, že jimi můžu nehet pěkně vyleštit. Jinak taky nestříhám a na zkracování i tvar mi vyhovují skleněné i papírové :) Jediné, které nesnáším, jsou kovové.

    OdpovědětVymazat
  13. Já používám skleněný pílník od této značky a jsem moc spokojená. Nemám ráda kovové, ty mi příjdou k ničemu.

    OdpovědětVymazat
  14. GFC: Terka Černá, sleduji už déle :)
    FB: Teruš Černá
    E-mail: Te-ri-nka@seznam.cz
    Já skleněné pilníky mám jen, co jsem dostala, nějak je nevyhledávám, ale neříkám, že jsou špatné :). Já nejvíce používám ty, co mám na manikúru, co používám na praxi atd. Jsem na kosmetičce, takže co jsme si kupovali :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo a máš úplně krásné, boží nehty!♥
      Podobné jsem lakovala na svatbu, to jde krásně, když je takovýhle základ! :) a nebo P-shine a podobně :)

      Vymazat
  15. ja používam sklenený pilník od Avonu, mala som ich 3 rovnaké no 2 som stihla už rozbiť ale používam ich napriek tomu :)

    OdpovědětVymazat
  16. Mě se líbí moc, mají moc pěkně propracované detaily.. no a momentálně používám jen kovový pilníček, se kterým piluji jen po stříhání nehtů, jelikož se mi často třepí, tak je musím hned radikálně ustřihnout, ale ráda bych právě zjistila, jestli se mi netřepí právě z tohoto důvodu a tak bych chtěla vyzkoušet kvalitní pilníky, kterými bych stříhání nahradila :)

    OdpovědětVymazat
  17. Opravdu hrozně krásné pilníky ♥, tak hezké jsem snad nikde neviděla. Já používám obyčejné papírové, jelikož s těmi skleněnými mi to prostě nikdy nešlo :D Piluji teda vždy, když měním gelovky, jinak ani ne :). Tyto pilníky bych určitě ráda vyzkoušela, jelikož se zdají být opravdu kvalitní. A také ti musím pochválit nehty, fakt super, takové mít tak si pískám :).

    OdpovědětVymazat
  18. krásne pilníky ! :D akurat som si prestala obhryzat nechtyy a zacala mania ze sa o ne velmi staram a takto a akonahle nieco taketo vidim budi to vomne pocit ze to musim mat :D
    lajk som dala a sledujem ta pradlho :) a mne najviac vyhovuju kovove:D vobec sa mi nerobi dobre s tymi papierovmi alebo ako sa to vola a taketo som este vobec neskusala ale vyzeraju tak pekne !!
    inak mas super nechty :D

    OdpovědětVymazat
  19. GFC: Nechvatalova9
    FB: Lenka Nechvátalová
    Nechvatalova9@seznam.cz

    Krásné pilníky :). Opravdu mě zaujal jejich design. Jinak já používám obyčejné 'železné' či papírové. Se skleněnými myslím ani zkušenost zatím nemám. A piluji si nehty vždycky po ostříhání nehtů, či když jsi jdu lakovat nehty, nebo když potřebují poupravit nehty. Jinak máš pěkné nehty ;).

    OdpovědětVymazat
  20. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  21. Nejraději mám skleněné pilníčky. Mám podobné jako jsou tyto, ale hodily by se mi nové.
    vše splněno

    OdpovědětVymazat
  22. GFC- Hannah Nguyen; FB- Ngujenová
    Já používám úplně ty obyčejné a skleněné vypadaj moc dobře :))

    OdpovědětVymazat
  23. do giveaway se nezařazuji ale krásný detailní článek ;) taky mám jeden, ale zrovna mě na ty měkké nehty nevyhovuje =/

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  24. Ja mam asi najradcsej papierove pilniky, ale tieto by som chcela tiez vyskusat :D
    GFC: Natalii R
    FB: Natalia Rechtorikova
    E-mail: rechtorikova.natalia@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  25. Tento som už skúšala u kamarátky a bol super, takže hneď by som ho brala, inak väčšinou kovový používam :)
    fb: Kate dreamov
    gfc:kinda difficult
    juliadreams@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  26. vankovandrea@seznam.cz
    1) Maillot Rosa
    2) Jana Capella
    3) skleněné, netrhají mi nehty :)

    OdpovědětVymazat
  27. Skvělá giveaway!
    gfc: ivisan
    fb: Ivi San
    Používám papírové pilníky. Skleněné pilníky jsem zatím nevyzkoušela. Velmi mne zaujala recenze.

    OdpovědětVymazat
  28. GFC: Lenka Ďurčeková
    FB: Lenka Ďurčeková
    Tak ja používam kovový, ale už naň nemám nervy. :D

    OdpovědětVymazat
  29. Skvělá soutěž, podmínky splněny, sleduji tě všude pod stejným názvem Michaela Ježíková, můj e-mail xxmisulkaxx@seznam.cz, pilníky které používám jsou papírové,ale někdy bych ráda vyzkoušela i skleněné včem se vlastně liší a jestli jsou lepší.

    OdpovědětVymazat
  30. Všetko som splnila :)
    Neviem, ja nejako nevidím rozdiel v pilníkoch. Len keď sa mi zlomí necht, tak nech ho čím skôr vypilníkujem :D
    Inak máš krásne nechty :)

    OdpovědětVymazat
  31. Ahoj, moc Tě zdraví Tvoje jmenovkyně Alice in Wonderland - tak si také často připadám.
    Pilníčky jsem dřív používala kovové, od Solingemu, potom jsem vyzkoušela skleněné a už jsem u nich zůstala. Jsem s nimi moc spoojená. Doporučuji.

    OdpovědětVymazat
  32. DĚKUJI VŠEM ZA KOMENTÁŘE A ZA ÚČAST ...TÍTMO UKONČUJI SOUTĚŽ A VÍTĚZKU VYHLÁSÍM CO NEJDŘÍVE :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)