"Nedělní lakování" - romantika s Jessicou

Ahojky všem :)

Jak přežíváte ty šílený vedra? Já ležím u vody a užívám si sluníčka :) Snad je to tak i u vás :) A pokud nemáte co číst, určitě by vám neměla uniknout recenze na laky Jessica, do kterých jsem se naprosto zamilovala :))

V článku najdete recenze na oba odstíny a také spooooustu fotek, jak je u mě zvykem :) Laky jsem si natolik oblíbila, že jsem je už lakovala 2x a to je co říct, protože v lakovací frontě čeká zástup laků na nalakování. Byla jsem s nimi ale opravdu spokojená a nemohla jsem se dočkat, až vám je ukážu :)

Na konci článku máte také malé srovnání s lakem od Gabrielly Salvete :) Snad se vám bude článek líbit a třeba někoho inspiruji k nákupu :)


A také jedno krátké video :) Je tam i natočený letáček, kde je spousta odstínů :))


Ještě bych ráda zmínila, že laky jsem dostala díky spolupráci s krasnenehty.cz. Laky Jessica znám už poměrně dlouho a to díky tomu, že mamka dřív bývala manikérka, tak jsem byla moc ráda, že jsem dostala možnost laky vyzkoušet :)

Také pečlivě zkouším base a top coat, na ty bude ale recenze jindy :)


Nejprve si na mušku vezmu krásný princeznovský odstín "Chills Down Your Spine"
Jak už z fotek vidíte, je to krásně jemně růžová princeznovská barva. V lahvičce se tváří jako normální lak, ale je s pískovým efektem. Tak úplně pískový efekt bych neřekla, spíš něco mezi pískovým efektem a omítkou. Nevím, jak to mám popsat, ale snad mě chápete. Na některých fotkách je ten efekt moc hezky zachycen, tak snad si uděláte obrázek :)
Lakovala jsem dvě středně silné vrstvy a dosáhla jsem tak dobrého krytí. Lak má řidší konzistenci, takže si to chce s lakováním trošku vyhrát, ale mně to šlo raz dva. Lak byl zaschlý během 15-ti minut, takže taky paráda. Štěteček má úzký, ale pracuje se s ním dobře a také hranaté víčko se mi drželo dobře :) Výsledná kombinace barvy a toho efektu se mi opravdu moc líbila a doslova jsem se do toho laku zamilovala. Opravdu působí jemně, upraveně a díky své textuře i nápaditě. Tento lak mi zvedl náladu kdykoliv jsem se na něj podívala :) 
Mile mě překvapila i výdrž. Víte, že mi laky vydrží opravdu dlouho, ale tento semnou v klidu zvládl 5 dní, pak jsem měla trošku ošoupané špičky, ale nebylo to nic hrozného. Navíc se dá rychle přelakovat, díky pískové struktuře laku. Ve výsledku mi lak dělal společníka 8 dní :)) Odlakovat šel dobře, ani nebyla potřeba alobalová metoda :))

A druhý odstín "Ruff & Ready" je středně růžová, která obsahuje růžové a stříbrné třpytky. Tento už je klasicky pískový, tak jak jste zvyklé i u jiných laků. Konzistence byla oproti tomu předchozímu o něco lepší, lakovat šlo tedy raz dva. Lakovala jsem dvě slaboučké vrstvy, a když jsem lakovala podruhé, tak stačila jenom jedna silnější a lak krásně kryl. Štěteček jako u předchozího - úzký a pracovalo se s ním dobře. Zachlý byl bleskurychle, takže za to hned plusové bodíky nahoru. Obsahuje stříbrné třpytečky, které se na slunci krásně třpytí a odráží světlo. Pak jsem trošku pátrala a zjistila jsem, že se podobá odstínu od Gabrielly Salvete. Na konci článku, pak máte srovnání obou odstínů a až o tolik se neliší. Takže pokud hledáte levnější alternativu tohoto, mrkněte na GS. Odlakovat šel opět bez problému a na nehtech mi vydržel také dlouho, 6 dní, pak jsem měla ošoupané špičky. Když jsem lakovala ten od GS, nevydržel tak dlouho, jako tento.

Obě barvy ve mně vždycky navodily takovou romantickou atmosféru, proto jsem článek nazvala romantika s Jessicou. Opravdu nemám, co špatného bych jim vytkla. Možná jenom tu cenu, laky obsahují 12 ml a stojí 263 Kč. To pro někoho může být hodně, ale já jsem toho názoru, že za dobré a kvalitní laky se vyplatí připlatit. A pokud třeba chcete udělat radost mamce, sestře či kamarádce, dobrý a kvalitní lak nikdy neurazí :)

Laky Jessica můžete koupit na www.krasnenehty.cz nebo v Marionnaud (nejsem si jistá jestli ve všech a jaké odstíny). Na výběr mají opravdu spoustu odstínů a také kompletní ošetření na nehty a další produkty na manikúru či pedikúru. Tak se mrkněte :)


JAK SE VÁM TYTO ODSTÍNY LÍBÍ? MÁTE NĚJAKÝ LAK JESSICA?


A teď vás čeká velká nálož fotek :)) 

Jako vždy, jsem hledala inspiraci, s čím bych tak nejlépe mohla odstíny vyfotit. No a pak když jsem měla zmrzku, juknu na obal a je to :D













Krása, co? :))


















A na závěr malé porovnání odstínu Ruff & Ready a odstínu Lila od Gabrielly Salvete :)

Vlevo Jessica, která je o maliličkato světlejší než Gabriella Salvete. Pokud bych ale dala o trošku silnější vstvu, rozdíl by nebyl žádný :)

Pokud se vám tedy tento odstín líbí, vhodnou alternativou je GS :)





Toť pro dnešek vše :)) A tímto ještě jednou moc děkuji za možnost laky vyzkoušet :)
Krásný zbytek dne :))

21 komentářů:

  1. Ta kombinace světle růžové se středně růžovou je nádherná, oba se mi moc líbí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem z nich pořád unešená :) plánuji je brzy lakovat znovu :))

      Vymazat
  2. Úplně neskonale boží :) a jsou opravdu totožné s GS. Moc krásné nehtíky Alí :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mám Gábinu :) A ten světlejší omítkový mi připomíná od GS Princess.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. už jsem ho konzultovala s Lenkou a ten Princess je o maličko jiný a hlavně obsahuje shimmer, tento je čistě růžový :)) ale trošku té podoby tam je :)

      Vymazat
  4. Tak ty jsou nádherný!
    Ten svěle růžový vypadá opravdu božsky, já mám odstín Princess od GS ale ten se mi prostě na nehtech vůbec nelíbí, ale tohle je pecka :) A máš krásné nehty !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc :) teď jsem zase hodně zkracovala, tak se nemůžu dočkat až zase povyrostou :))

      Vymazat
  5. Moc se mi líbí zvolené barvičky! Patří mezi mé oblíbené a dohromady vypadají opravdu krásně :)

    OdpovědětVymazat
  6. super dohromady ty barvy tvoří krásné duo moc se mi to líbí ale ten se třpytkama vede vypadá krásně zkušenost nemám s němi žádnou :) a ani o té značce jsem neslyšela :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak třeba až na ně někde narazíš, vzpomneš si na mě :))

      Vymazat
  7. Wow krásné, dohromady ty laky vypadají krásně ♥

    OdpovědětVymazat
  8. Laky od Gabriely sú super! Laky od Jessiky nepoznám. Úprimne mňa viacej zaujal flakónik parfumu od Britney Fantasy :D ale máš krásne dlhé nechty! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Aaaach ... krásné ... Jessicu znám a pár laků od ní mám, takže vím, že jsou kvalitní a vydrží... co mě na nich ale mrzí je, že se nedají koupit "normálně" - jsou opravdu dražší na to, aby člověk riskoval nákup přes internet, aniž by si je pořádně prohlédl... už jsem to totiž udělala a s jedním odstínem jsem se totálně netrefila, takže mi tu jen nepoužívaný leží (a to mi přijde u takovéto značky dost škoda).
    Jo a bohužel nejdou koupit v každé Marionnaud (zrovna v té naší po nich není ani památky) :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem si to myslela, že nejsou v každé, protože jsem si jich tam nikdy nevšimla :)))
      a to je opravdu škoda, protože ty odstíny na internetu někdy docela dost zkreslují a pak člověk střílí na slepo :((

      Vymazat

Děkuji za komentář :)