Spotřebováno VI.

Ahojky :)

Já stále relaxuji u moře na Mallorce, ale mám tu pro vás připravený další článek o spotřebovaných produktech :)

Nebudu zdržovat a rovnou se na článek vrhneme :)))




Sprchové gely Balea (33 Kč)
Byla by ztráta času tu o nich básnit, protože každý snad alespoň jeden sprcháč od Balei měl. Já jsem spotřebovala dva z nějakých minulých limitek :) Fialový voněl sladce a ten světlejší, jak už obrázek napovídá, voněl úžasně po čokoládě. Ta čokoládová vůně byla opravdu intenzivní, krásně provoněla celou koupelnu a ráda bych ho koupila znovu. Oba pěnily, umývaly a hydratovaly dostatečně :) Za tu cenu fajn sprchové gely :))
DOPORUČUJI

Deodorant Lady Speed Stick
Ani nevím, kde jsem ho vzala, pravděpodobně v nějaké sadě na Vánoce. A byla jsem opravdu mile překvapena, protože byl skvělý. Nezanechával bílé fleky, voněl příjemně a dělal to, co od deodorantu chci, takže žádné velké pocení se nekonalo. Momentálně mám 2 deodoranty v zásobě, ale po tomto se pak určitě podívám. Akorát jak je maličký, tak poměrně rychle ubýval.
DOPORUČUJI

Alpa (cca 40 Kč)
Francovku zná asi každý :) Já vždycky koupím toto menší balení a vydrží mi v pohodě i půl roku. Alpu používám jako dezinfekci a hlavně na vymáčknuté pupínky. A ano, vím, že by se pupínky neměly mačkat, ale raději pupínek vymáčknu než chodit s tím hrozným hnusem na obličeji. Po vymáčknutí pupínku, vždycky na tamponek nanesu trošku Alpy a přiložím na pupínek. Sice to chvíli pálí, ale místo se tak vydezinfikuje a nehrozí, že si pupínek roznesete po obličeji. A taky se pupínek rychleji zahojí.
DOPORUČUJI


Ošetřující krém cannaderm aknea
Trošku podvádím, protože tento krém si koupil přítel. Krém vyhazuju nedopotřebovaný, protože příteli nic s pletí neudělal, tak ho přestal používat. Sice malé zlepšení bylo, ale nic kvůli čemu by krém koupil znovu. Ale třeba někomu pomoci může :)
PŘÍTEL NEDOPORUČUJE

Duofilm na odstranění bradavic
Naprostá špička v odstranění těch hrozných bradavic :) Chytla jsem ji kdysi někde na koupališti a fakt jsem se ji nemohla zbavit a už jsem z toho byla zoufalá, protože bradavice rostla a rostla :( Tím pádem jsem ani já pak nemohla chodit na koupaliště, abych to neroznesla dál. Ale Duofilm je naprosto parádní výrobek a bradavice zmizela. Pokud by někoho zajímala přesnějí recenzce, můžu napsat až se vrátím z dovči :)
DOPORUČUJI

LipSmacker, příchuť Fanta 
Kdo by neznal legendární Lip Smackery :) Já jsem je koupila asi před třemi lety v Německu, ještě před tou šílenou mánií, společně s takovou pěknou dózičkou :) Podle mě jsou fajn, ta vůně mi nějak nevadí, sice u některých je trošku chemická, ale fakt to není hrozného. Nemám suché rty, takže pro mě hydratují dostatečně a balzám jsem měla na nočním stolku a vždycky jsem namazala trošku před spaním :)
DOPORUČUJI

Astrid balzám na rty
Byl fajn, ale pouze na doma, protože byl perleťový a to se mi nelíbí. Ještě tam nemám zbytek, ale balzám už podivně smrdí, takže šup s ním do koše :) Jinak jsem s balzámy od Astridu moc spokojená, ale tento si znovu nekoupím.
NEDOPORUČUJI 

Odličovací tamponky, značka Aro
Tyto jsem kupovala v Makru, spíš jenom na zkoušku, jaké budou a překvapily. Jsou totiž fakt moc fajn. Netrhají se, dokáží krásně nasáknout tekutinu, takže se s nimi v pohodě odlíčíte nebo v pohodě odlakujete nehty.
DOPORUČUJI



Revalid a Panthenol
Já jsem dopapkala Panthenol a přítel Revalid, který je snad 4x dražší než Panthenol. Přítel vsázel na to, že když je Revalit draží, tak bude lepší a velký prd :D Už hezky pěkně zobá Panthenol a vlásky rostou :)))
REVALID NEDOPORUČUJI, PANTHENOL DOPORUČUJI

Synergen, čistící pásky
O nich už jsem psala milionkrát. Pásky používám často, proto se často objevují se spotřebovaných produktech. Pokud by někoho zajímaly recenze na všechny tyto pásky od různých značek - Essence, Nivea, Rival de Loop, Balea atd - mrkněte sem :)
DOPORUČUJI


A TO JE VŠECHNO :)
NAPIŠTĚ MI, S ČÍM MÁTE ZKUŠENOST VY A NEBO CO JSTE POSLEDNÍ DOBOU SPOTŘEBOVALY :)


26 komentářů:

  1. Duofilm jsem taky používala a je to fakt zázrak :)
    chickflickcherry.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Duofilm jsem možná nepoužívala tak často aby mi to fakt vyléčilo :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mně pomohl až na podruhé :) poprvé jsem to flákala a nepomohl vůbec :( pak jsem mazala pravidelně a zabralo to :)

      Vymazat
  3. Astrid perleťový balzám byl strašný!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ten letěl rychlostí blesku a znovu ho nekoupím :D ze začátku byl sice fajn a na doma mi ta perleť nevadila, ale pak i začal nějak divně smrdět :D

      Vymazat
  4. Konečne niekto kto v tom má poriadok! Som vážne rada, že som natrafila na tvoj článok a budem sa tu pravidelne vracať. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji moc :) udělala jsi mi velkou radost a jsem ráda, že se ti u mě líbí :))

      Vymazat
  5. mně došel jen aussie, ale ve skříni mám tučnou zásobu, takže jsem klidná =D

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já budu muset nějaké koupit až bude akce :) teď mám asi 2 od Garnier a pak jdu zase do Aussie :))

      Vymazat
  6. Sprcháče od Balea mám moc ráda a ten Panthenol si musím pořídit :D

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/08/omamena-fifty-shades.html

    OdpovědětVymazat
  7. Všechno krásně přehledně popsáno :) Alpu jsem kdysi používala taky, ale měla jsem po dezinfekci místo kolem pupínku delší dobu opuchlé a zarudlé a pak se mi tam pupínek většinou udělal znovu. Mně se nejvíc osvědčilo po vymáčknutí na pupínek aspoň dvě hodiny vůbec nesahat a ničím nemazat, maximálně na tu vodičku, co pak vytéká, lehce přikládat kvalitnější papírové kapesníčky, aby se to odsálo. Jinak Lady Speed Stick mi taky hodně sedl a s přítelem souhlasím, co se týká Cannadermu, mně tahle kosmetika nevyhovuje vůbec. Duofilm je pro mě novinkou, děkuju za tip :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a to jsme s přítelem mysleli, že ten Cannaderm fakt pomůže, bylo mi to docela sympatické, ale teď už nás nic dalšího neláká :))
      Duofilm je fakt paráda, pokud člověk nemá čas chodit na kožní (což u nás je někdy i na 4 hodiny, kvůli minutce ošetření), tak na domácí použití je to fakt super :))

      Vymazat
  8. mně nepomohl ani revalid ani panthenol..

    OdpovědětVymazat
  9. U těch sprcháču se mi moc líbí vzhled :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Nic z toho nemam, ale s Alpou se polepsim a zacnu taky desinfikovat. Pro jistotu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já to tak dělám pořád a zatím nic hrozného na obličeji nemám :D jistota je jistota :D

      Vymazat
  11. Ahoj, Lady Speed Stick mám v obľube aj ja :) súhlasím s tebou, podľa mňa pekne vonia a potenie ja s ním na minime, premňa je to jedenz najlepších drogériových deodorantov :) alpu na vyrážky používam presne ako ty, super to vydezinfikuje a nepoznám nato nič lepšie ako alpu :) súhlasím s tebou, že je lepšie to vytlačiť ako s tým chodiť medzi ľudí, pretože to nezakryje ani najlepší korektor ani makeup :/ ten Astrid balzam som ešte nemala, ale podobá sa mi to na ružové Labello Pearly Shine a to mám zase ja a som s ním spokojná, super hydratuje a perleť ktorú obsahuje úplne zbožňujem :) ty asi neobľubuješ perleť ako si písala, že ti naňom vadí, ale ak mal balzam slúžiť len na hydratovanie a na doma, tak by tam tá perleť vadila aj mne ale ja strašne milujem keď mám pery lesklé farebné a to všetko :D pekný deň! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji za komentář :)
      občas mám perleť ráda, ale jenom takovou decentní :) na to Labello se mrknu, na doma by bylo fajn :))) balzámků já nemám nikdy dost :)
      pěkný den i tobě :))

      Vymazat
  12. vyzkouším sprcháč od balei někdy :)

    OdpovědětVymazat
  13. Tvůj přítel má dlouhé vlasy? :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)