Zasoutěžte si o lístky na podzimní veletrh World of Beauty and Spa

Ahoj ahoj ahoj :))

Ani nevíte, jak moc se těším na září. A víte proč? Protože se koná podzimní veletrh World of Beauty and Spa, na který se těším už od toho jarního. 

Sice si někdo bude ťukat na čelo, protože veletrhy jsou v podstatě pořád to stejné, ale mě to vůbec nevadí. Vždycky si uděláme takovou dámskou jízdu a bereme to jako fajn den. Nemusíme nutně vykoupit celý veletrh, ale jen tak se podívat, co je nového, nechat si poradit a taky se nechat hýčkat :))

A samozřejmě mám připravené vstupenky i pro vás a to díky úžasné spolupráci právě s veletrhem World of Beauty and Spa. Jedna z vás dokonce vyhraje ještě maličký kosmetický balíček :))

Více už ale v článku, kde se dozvíte něco málo o veletrhu (kdy někdo nevěděl) a hlavně podmínky soutěže, které jsou opět jednoduché :)




18. kosmetický veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA v areálu PVA EXPO PRAHA – LETŇANY opět v poprázdninovém týdnu 5. a 6. září 2014. Veletrh navazuje na jarní WORLD OF BEAUTY & SPA, kterého se účastnilo více než tři stovky vystavovatelů a za nimi přišlo rekordních dvacet tisíc návštěvníků. Na veletrhu se prezentuje několik set značek řady profesionální pleťové, tělové, vlasové i nehtové kosmetiky, přípravky pro wellness, spa, lázeňskou a hotelovou péči včetně profesionálního vybavení pracovišť v těchto oborech, výrobky pro obchod a finální spotřebitele. 


Nejznámější kosmetické značky a trendy budou prezentovány již tradičně v podání vizážistů Pavla Bauera, Štěpánky Podroužkové, Lindy Valsami, Ilony Pavlatové, Vladislavy Krajníkové a dalších. Stejně tak na podiu předvedou své úspěšné kadeřnické show Honza Hlaváček, Martin Loužecký, Romana Topinková, Blanka Hašková, Honza Špilar. Velkou oblibu si získaly módní přehlídky v podání řady českých miss a dalších známých tváří show businessu za účasti předních návrhářů, butiků a oděvních značek. Trendy doby se odrážejí i v oborových soutěžích – mezi nejatraktivnější budou patřit opět Česká mistrovská soutěž v make-upu pod vedením Pavla Bauera, Česká a mezinárodní soutěž v nail designu, manikúře s postupem na Mezinárodní mistrovství v Düseldorfu, European Championship Spa Manicure 2014, kadeřnická soutěž „INSPIRACE 2015“ s postupem na Norimberská mistrovství, soutěž v naturálním fitness, v prodlužování řas i prestižní ocenění výrobků BEAUTY EXPO & PROKOS PRODUCTS AWARD.

Ve třech saloncích i na hlavním podiu bude probíhat program věnovaný zkrášlovacím metodám a anti-aging, péči, aromaterapii, relaxaci, regeneraci, metodám alternativní péče o zdraví i vzdělávání v těchto oblastech. Nejlepší odborníci budou připraveni zodpovědět dotazy i poskytnout praktické rady pro pěstění půvabu i zdravý životní styl. Patří k němu jako základ duševní pohoda, zdravá seberealizace a pozitivní přístup k sobě i okolí.

Pro odborníky i ostatní zájemce o obor budou nejlepší nehtové designerky předvádět dokonalou modeláž nehtů, manikúru, zdobení nehtů a mnoho dalšího. 

Další informace pro jarní veletrh najdete na www.worldofbeauty.cz nebo na Facebooku.

TEĎ UŽ SOUTĚŽ :)) 

Co můžete vyhrát?
1. cena – kosmetický balíček + 2x VIP vstupenka na veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA 2014
2. cena - 2x VIP vstupenka na veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA 2014
3. cena - 2x VIP vstupenka na veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA 2014


Opět, aby to nebylo tak jednoduché, zde jsou 3 soutěžní otázky

Otázka č. 1: 
Kolikátý ročník mezinárodního veletrhu kosmetiky, kadeřnictví a zdravého životního stylu WORLD OF BEAUTY & SPA, který se bude konat ve dnech 5. – 6.9.2014 v PVA Expo Praha – Letňany?
a) 16.
b) 17.
c) 18.

Otázka č. 2: 
 Na veletrhu WORLD OF BEAUTY & SPA, který se koná ve dnech 5. – 6.9.2014 v PVA Expo Praha – Letňany, se uskuteční prestižní soutěž INSPIRACE 2015. Jaké je téma soutěže?
a) Elegantní pánské účesy
b) Originální společenský výčes
c) Dětský moderní střih

Otázka č. 3: 
Která soutěžní dvojice vyhrála v soutěži CREATIVE IMAGE TEAM 2014, která probíhala na jarním veletrhu WORLD OF BEAUTY & SPA 2014?
a) Lenka Gorčíková, Ester Tesaříková
b) Lukáš Pavela, Lucie Soviarová
c) Patrik Dix, Petra Harásková

BONUSOVÁ OTÁZKA:
Na veletrhu WORLD OF BEAUTY & SPA, který se koná ve dnech 5. – 6.9.2014 v PVA Expo Praha – Letňany, se uskuteční soutěž NAIL DESIGN. Co je úkolem této soutěže?
a) vymodelovat za 2 ½ hodiny soutěžní nehty s bílými špičkami na obou rukách
b) vymodelovat za 2 ½ hodiny soutěžní nehty s červenými špičkami na obou rukách
c) vymodelovat za 2 ½ hodiny soutěžní nehty s bílými špičkami na jedné ruce


Otázky jsou jednoduché a zaberou vám opravdu jenom chvilku :) Takže kdo se chce na veletrh podívat, třeba se do soutěže rád zapojí.

Stačí vyplnit soutěžní formulář a držet si palce :)))


 
a Rafflecopter giveaway

 
Pokud se někomu nedaří vyplnit formulář a chce se zúčastnit, klidně mi odpovědi pošlete na email :)

Soutěž trvá až do středy 27.8. do 23:59 hod., následující den tedy ve čtvrtek 28.8. vyhlásím 3 výherkyně, které vylosuji. Výherkyně veřejním na mém Facebooku a také v tomto článku.

A ještě upozorňuji, že veletrh se koná v Praze v Letňanech :) 

Doufám, že vás tato soutěž potěší a zapojí se vás co nejvíce :))  
Krásný den všem :)

Tímto děkuji za poskytnuté výhry, které dodala firma pořádající veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA 2014 5. - 6.9. 2014

9 komentářů:

Děkuji za komentář :)