Halloweenský makeup: Jigsaw

Ahojky :))

Blíží se Halloween, proto se tento týden ponese v tomto duchu. Na dnešek pro vás mám připravené líčení. Pokud mě sledujete trošku dýl, tak jste si určitě všimly, že jsem na blogu nikdy žádné líčení neměla. Mám proto hned několik důvodů. Líčím se z 90 % pořád stejně nebo alespoň podobně. Experimentuji jenom málo. Také si nemyslím, že by mi líčení šlo až tak dobře, abych vám ho na blogu ukazovala. Halloweenské líčení jsem vám ale ukázat chtěla :))

Přemluvila jsem sestřenku Míšu, která mi dělala modelku. Vím, že líčení není dokonalé, ani jsem to nečekala. Bylo to snad poprvé, co jsem někoho líčila. Ještě jsme u toho dělaly kravinky, takže chybičky tam jsou. Účelem ale bylo pobavit se a udělat si fajn pátek :))

Líčila jsem hned dva různé looky. První, který vám ukážu dneska, je Jigsaw alias skládačkový vrah. Pokud jste videly film SAW, tak určitě víte, o kom je řeč :)) Ani nevím, jak nás to napadlo, ale když vymýšlíme blbosti, tak máme nápadů spoustu :)


V článku vám napíšu stručný návod a také se můžete podívat na video, které točila mamka při líčení :) Snad se vám bude Skládačkový vrah líbit :))



A krátké video s líčením :)



Potřebovala jsem tyto věci (na fotce ještě chybí pudr a černá tužka)




Základ líčení tvoří bílá pleť. Bohužel jsme s nápadem líčení přišly ve čtvrtek večer, takže jsem neměla moc času shánět někde nějaké barvy. Nakonec jsem koupila obličejovou bílou barvu v papírnictví. Tu ale moc nedoporučuji, protože ta pigmentace není nic moc. Musela jsem nanést tři vrstvy a stejně to nebylo ono. Pleť jsem pak ještě zapudrovala.

Pak jsem začala dělat bradu, kterou má Jigsaw jakoby vystouplou, takže stínovat, ztrácet a ztrácet :) Ještě jsem se vrhla na konturování tváří. Jigsaw má hodně "naducané" tvářičky, takže jsem hodně konturovala, aby to vypadalo co nejvěrohodněji :)

V dalším kroku jsem nanesla černé stíny, zatím jsem ještě neztrácela (Míša dělala kravinky:D).

Teď přišla na řadu pusa. To byl horor, Míša na mě schválně slintala :DD Skvělým pomocníkem mi byla nová konturka od Essence. Nakonec jsem ani nepotřebovala rtěnku. Když už jsem měla v ruce tu konturku, tak jsem udělala i červenou spirálku na tvářích. Ještě jsem trošku dokonturovala obličej, podle té spirálky.

Pak jsem dodělala oči, takže ztrácení a ztrácení :))

Nakonec rozcuchat vlasy a je to :)))

JAK SE VÁM SKLÁDAČKOVÝ VRAH ALIAS MÍŠA LÍBÍ :)))

Líčení ve fotkách :))





A toto už je výsledek :))








18 komentářů:

  1. Tuhle masku jsem měla taky v plánu zkusit!! :) Bohužel teď už to asi nestihnu, ale ráda jsem se podívala k tobě. Bezva!

    OdpovědětVymazat
  2. Myslela som, že sa budeš líčiť sama...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to by mě neměl kdo natáčet ... foťák mi špatně zaostřuje a tahle měla mamka zrovna čas, tak to natáčela :))

      Vymazat
  3. Jé, tak to vypadá opravdu dobře :)

    OdpovědětVymazat
  4. Super tip, povedene 😊
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Jigsaw, uháááá. Z toho hororu, repsketive z těch hororů, je mi vždycky zle. Ale líčení je pěkné :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc :)) to mi povídej :D nedávno jsme si zrovna udělali takový Saw maraton a koukali na všechny díly :D

      Vymazat
  6. Supeeer líčení mohla bys od minuty dělat filmovou maskérku😊 Ty muffiny jsou také nádherné. Koukám, že si vyhrajete všechny i s mamčou dohromady, jste holky kreativní😊

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nééé k tomu mám ještě hodně daleko :)) není to tak propracované, jak by mělo :)))
      jj, my se nenudíme a vždycky něco vymýšlíme :))

      Vymazat
  7. Parádní maska, úplně jsi mi připomněla jednu postavu ze Scary movie :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)