Listopadové nákupy a novinky

Ahojky všem :))

Listopad opět utekl hrozně moc rychle, pošta s balíčky se u dveří netrhla a já jsem se opět snažila vyřešit zapeklitou otázku -  kam všechny ty nové věci mám dát? Docela se těším na leden, až vám ukážu update, jak skladuji kosmetiku. Samy uvidíte, že toho mám asi desetkrát více než letos v lednu. Né, že bych za nové věci nebyla ráda, to naopak, ale někdy se toho sejde opravdu dost. Stejně tomu tak bylo v listopadu :)

Řekla bych, že listopad byl v nákupech a novinkách velmi úspěšný a přinesl mi pár opravdu skvělých kousků. Pokud chcete vědět, které to jsou, tak se mrkněte do článku :) Přeji přijemné čtení a okoukávání fotek :)))



Zákony schválosti funugují fakt skvěle. Tuto destičku jsem si objednávala z ebay (cca 25 Kč), abych mohla vytvořit nějaké pěkné nehtíky na Halloween. A víte co? Destička mi dorazila 31.10, tedy přesně na Halloween, grrrr. Už jsem tak nic nestihla. Přitom ta Hello Kitty na koštěti by byla krutá, co? :D

Naštěstí jsou na destičce i vánoční motivy, takže se můžete těšit na nějaké zdobení :))



Blíží se zima a opět mi začaly více padat vlasy. Musela jsem proto nasadit Panthenol (130 Kč). O něm jsem psala už několikrát, tak se mrkněte do starších článků, pokud vás tento problém taky trápí :)



 Musela jsem dokoupit můj oblíbený odlakovač Isana z Rossmannu (45 Kč). V Tescu jsem ukořistila zelený šampon Garnier (50 Kč), pro mého přítele, protože mu vyhovuje skvěle. A pro sebe jsem v supermarketu EVA vzala oranžový Garnier (50 Kč), protože ten zase skvěle vyhovuje mně :)


V supermarketu EVA jsem pak ještě vzala ALPU a antibakteriální gel, protože tyto dvě věci se u nás rozhodně neztratí :)



Přišly mi nějaké vzorečky od české značky For Life & Madaga, tak jsem velmi zvědavá :)



Asi už vám to můžu říct, stejně bych to totiž k nějakému článku s recenzí napsala. Byla mi nabídnuta spolupráce s Maybelline, Loreal, Garnier a Mixou. Jééééééj. Ani nevíte, jakou jsem měla radost, že se můj blog líbí a protože jsou mi tyto značky sympatické a sama si některé výrobky kupuji pravidělně (kromě značky Mixa, od té jsem nic nikdy nezkoušela:D), spolupráci jsem s radostí přijala. Přišel mi tedy takový uvítací balíček, ze které skáču ještě teď :)) A pokud chcete vidět lak od Lorealu v akci, tak si počkejte na neděli, bude recenze :))



Od Oriflame mi dorazily tyto krásné věci, které byly pro vás do soutěže. Soutěž probíhala na mém Facebooku a doufám, že se vítězce budou líbit. Ty láčky jsem schválně nechala v krabičkách, protože by odstíny byly tak náderné a hrozně mě lákaly :))



Z eshopu NaniNails mi dorazily laky na recenzi, dva z nich jsme už mohly vidět v tomto článku. Ten prostřední na nalakování ještě čeká ve frontě :))



Od Loreal jsem dostala novinky z řady Skin Perfection, které jsou určeny pro pleť 20+, takže konečně něco pro mladou pleť :)) Zatím jsem zkoušela BBčko a sérum a woooow, z obou produktů jsem hrozně moc nadšená. Ale samozřejmě bude později recenze na všechny produkty.


A musím pochválit balení, které se fakt povedlo a ombré přechod se mi líbí :)




Jsem v klubu Nivea, takžemi dorazil diář na rok 2015, který se určitě bude hodit. K tomu jako vždy nějaké čtení a spoooousta vzorečků.



Poskočila jsem radostí i při nabídce spolupráce se značkou Saloos. Jsem ostuda a ještě jsem od této značky nic nezkoušela (když nepočítám vzorečky z Ladyboxů). A jsem moc ráda, že jsem dostala možnost něco vyzkoušet, protože do peelingu Mojito jsem se naprosto zamilovala a čučela jsem na jeho účinky s otevřenou pusou. Arganový olej mi zabavila mamka, takže se na další výrobky značky Saloos budu muset podrobněji podívat :)



Možná si vzpomenete, že jsem dělala recenzi na skleněné pilníčky značky Crystales. Teď mi přišly na zkoušení škrabky na paty, které s mamkou poctivě zkoušíme a v polovině prosince bude článek :)



Podle instagramu asi víte, že jsem úchyl na krtečka, tak jsem musela mít balící papír právě s krtečkem :) Už jsem doma dokonce udělila kázání, že se do něj budou balit dárky jenom pro mě :D

A ta čokoláda netuším, kde se tam vzala :)




O mini nákupu z Německa sem už psala ZDE, tak se mrkněte, ať se zbytečně neopakuju :)




Eshop Pink Panda mi také poslal balíček, k zahájení eshopu u nás. Našla jsem tam naprosto skvělé laky, na které se už moc těším a také čekají v lakovací frontě. A stíny s tvářenka vypadají taky skvěle :))




A následují nové radosti od SpaRitual. Koupila jsem si efektový nadlak ze zimní kolekce a zbytek jsem dostala na semináři (o kterém jsem psala ZDE).



Úžasná Lenička na mě myslela na dni otevřených dveří u OPI a koupila mi tento úžasný láček. Jsem to ale hlava děravá a úplně stejný odstín jsem si koupila v říjnu na veletrhu. To ale vůbec nevadí, protože tento odtín je tak překrásný, že ho budu lakovat vždy, když budu mít lakovací dilema :)



A teď přichází zlatý hřeb listopadových nákupů a novinek. Díky eshopu www.cosmetics4you.cz, jsem dostala příležitost zrecenzovat některé produkty od značky Sigma. Sigmu určitě všichni znáte díky štětcům, štětce bude recenzovat Lenka a já se vrhnu na paletku a konturky. Děkuju moc :)



Koukejte, koukejte. Není ta paletka úžasná? Já jsem z ní naprosto paf. Upřímně přiznám, že možná o trošku víc než z Naked, protože barevné složení stínů mi u této paletky sedí naprosto skvěle a využiju všechny odstíny :))

Těšte se na recenzi :)) 



Také mi dorazil krásně zabalený krém Professional Cleaning od švýcarské značky Karin Herzog, kterou vůnec neznám. Krém je na mé poměry celkem drahý, tak jsem moc zvědavá, jaký bude :))  



A to je z listopadových nákupů vše :) Ještě jsem si koupila sprchový gel Palmolive, ale ten jsem byla líná fotit, pardon :)))

JAK SE VÁM MÉ NÁKUPY A NOVINKY LÍBÍ? NA JAKÉ RECENZE SE TĚŠÍTE?
A ČÍM JSTE SI UDĚLALY RADOST VY? :)

37 komentářů:

  1. Dala jsem na tvou radu a pořídila si také Panthenol, tak jsem zvědavá. A od Karin mi dorazil AHA cream :)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to se budu těšit na zpětnou vazbu, jsem zvědavá, jestli pomůže :)) pro mě je to pořád zázrak :))

      Vymazat
  2. Samé krásné laky a produkty :) Ten balicí papír je skvělej

    OdpovědětVymazat
  3. Jak tak koukám vidím jenom samé úžasné produkty :) Moc se mi líbí ta destička a laky na nehty:)

    OdpovědětVymazat
  4. tak aspoň sa z tej doštičky dá niečo vyťažiť ešte k vianociam:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj, alespoň to :)) byla jsem pěkně naštvaná, tak alespoň ty vánoční motivy mi udělaly radost :))

      Vymazat
  5. Odpovědi
    1. už jsem ji zkoušela a nejde mi razítkovat sněhulák :( je špatně vyražený, áchjo, zrovna tak pěknej :D zbytek je super :))

      Vymazat
  6. Krásné nákupy :) Jinak s vlasama mám taky problém a dost mi padají, tak Panthenol určitě zkusím :)

    Victoria´s Secret Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě vyzkoušej, pro mě je to velký zázrak :) ale taky nepomůže všem, každý musí najít ten svůj zázrak :))

      Vymazat
  7. páááni koľko noviniek :) veľmi sa teším na recenziu na novinky od loreal :) laky sú veľmi pekné, hlavne ten od opi :) o tom baliacom papieri som myslela že je to ceruzka :D a pantenol na vlasy si budem musieť zaobstarať tiež, dosť ich mám zničené a teraz tomu zima vôbec neprospieva :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. od Lorealu jsem zatím zkoušela 2 produkty a jsem moc spokojená:) teď začnu zkoušet i ty zbývající a sama jsem moc zvědavá :))

      Vymazat
  8. no ta paletka je bomba, jsem zvědavá na recenzi.... B.

    OdpovědětVymazat
  9. Moc se těším na update skladování kosmetiky:-) A taky na recenze řady Loréal pro mladou pleť:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. docela se toho skladování bojím, abych mě to nevyděsilo, kolik toho mám :D

      Vymazat
  10. Krásné, všecko krásné, hlavně teda ta část od krtečkového balícího papíru :-D :-D Nevím ale co dříve obdivovat :-D :-D

    OdpovědětVymazat
  11. Uvažuji o nákupu BBčka z té nové řady od L´oréal, ale nejsem si jistá barvou. Jak moc je světlá? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já bych potřebovala ještě ten světlejší, ale jsem totální bledule, takže pokud nejsi bílá jak stěna, odstín normál ti bude sedět :)) mě sedí jakž takž, protože mám ještě trošku nádech z dovolené :)

      Vymazat
  12. Krásné nákupy a věci na recenzi. Jsem také zvědavá na všechno. Ale hlavně na paletku Fall Softly, protože jí mám také k recenzi a už jí i testuji. Zatím krásné jemné barvičky, jsem za ně ráda, protože těch tělových či výrazných mám strašně moc, ale takovéhle vlastně snad žádné...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Blani, já se do ní normálně bojím sáhnout :D je to možné? :))))

      Vymazat
  13. To je teda nových věcí a jedna hezčí než druhá :)

    Radu Konad Nail Care giveaway

    OdpovědětVymazat
  14. Super nakupy :) Po tom Panthenolu se asi mrknu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě vyzkoušej :) nestojí moc peněz a mně pomáhá skvěle :)

      Vymazat
  15. Velmi pekne nakupy, tesim se na vsechny recenze.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Páni, super věci jsi nakoupila.
    Vidíš to, tos mi připoměla balící papír, zrovna jedu do města na nákupy. Dík za připomenutí :-))
    Mějse a užívej hezkou středu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nemáš vůbec za co :)) já děkuji :) i tobě krásný den :)

      Vymazat
  17. Také nevím, co dříve obdivovat, všechno je super, super nákupy, super spolupráce, ke kterým gratuluji.
    Nejvíce se těším na recenze Sigmy, ta paletka je úchvatná:-))

    OdpovědětVymazat
  18. Ali, ty už musíš mít na veškerou svou kosmetiku snad spešl místnost, ne? :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. neříkej 2x :D už mám krizi a nikam se mi to nevejde :D po zemi se mi válí 2 velké krabice - jedna na věci, které musím vyfotit a druhá na věci, které už zkouším :) na stole další tuna dekorativky :D a to nepočítám laky :D přítel už ztrácí nervy :D

      Vymazat
  19. na ten jsem taky zvědavá, čeká v lakovací frontě :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)