Objevy & oblíbenci roku 2014

Ahoj všichni :))

Sice jsem článek na téma oblíbené produkty z celého loňského roku vůbec neměla v plánu psát, ale dostalo se ke mě pár dotazů právě na tento článek a tadááá - článek je na světě.

Bylo těžké vybrat oblíbence, protože jich mám spoustu a velmi často se mění. Proto jsem do článku zařadila i produkty, které se staly mými objevy a rozhodně stojí za povšimnutí :))

Doufám, že se článek bude líbit a třeba načerpáte nějakou inspiraci :) A aby toho chválení nebylo příliš, zítřejší článek bude o produktech, které mě zklamaly, tak i zítra nezapomeňte na blog mrknout :)




Konečně jsem se odhodlala vyzkoušet Aussie šampony a kondicionéry. Fakt nevím, proč jsem tak dlouho čekala, protože jsou skvělý. Zkoušela jsem zatím tři řady a všechny mi sedly. Některé míň, ale pořád jsem měla krásné vlasy a nemastily se. Takže až dovypotřebuju svou zásobičku jiných šamponů, k Aussie se velmi ráda vrátím :))



Díky Misshaboxu jsem také objevila ochranný sprej na vlasy. Už jsem o něm psala a to celkem pozitivně. Sice nezaznamenávám, že by sprej dělal zázraky, ale před každým fénováním ho používám. Navíc krásně voní. Pořídila jsem mu tedy kamaráda :))



Nikdy by mě nenapadlo, že si najdu oblíbence ve značkách Sephora. Dřív jsem přímo jejich produkty moc nezkoumala, ale budu to muset napravit, protože se tam dají najít celkem slušný poklady. O odličovači jsem už také psala, ten nemá chybu. Fakt, asi nejlepší odličovač, který jsem zatím zkoušela, nikdy neměl s odlíčením sebemenší problém. Ve slevách a v akcích se dá sehnat za pár kaček, takže paráda :)

A ten korektor? Ten je taky boží, sice jsem při prvním použití měla šok a málem letěl do koše, ale opět se budu opakovat - lepší korektor jsem zatím neměla :) Recenzi už píšu, nebojte :)




My totální bledule to máme s výběrem odstínu makeupu celkem těžký, hlavně na zimu, to vypadám jak mrtvola. Skvělým objevem se tedy pro mě stal odstín 010, který je opravdu světloučký a sedí mi dokonale. S odstínem 100 jsem ho porovnávala v tomto článku.



Asi největším objevem se stal pudr Nude Magique BB Powder od Lorealu. Mám mastnější pleť, takže pudr je pro nezbytnost. Nemám ale ráda pudry, které jsou na pleti vidět a pak to působí, jako kdybych na sobě měla masku. Tento nic takového nedělá. Skvěle se zapracuje do pleti, je lehký, přirozený a zmatní na celý den. I světlý odstín je pro mě perfektní. Psala jsem o něm ZDE



Masky od Freemana jsou pro mě taky objevem, protože mi krásně vyčistí pleť, rozzáří a oživí. Nejvíce jsem si oblíbila modrou šmoulí, avokádovou a tuto okurkovou. A meruňkový peeling? Ten je božský :)



V první polovině roku jsem začala objevovat novou, českou kosmetiku MOJE. I když mi některé výrobky nesedly (jako třeba pudr), některé se staly mými oblíbenci a nedám na ně dopustit. Hlavně teda na tyto dvě řasenky, ty mi teď dělají úžasné řasy. Balzámky taky ráda používám a mám je všude okolo - na stole doma, v práci, v kabelce a dokonce i přítel a taťka mažou s kosmetikou MOJE :))



I když postupně přicházím na chuť rtěnkám, dávám přednost máslíčkům. Za loňský rok jednoznačně vede Astor. Mám doma asi 5 odstínů a nemůžu jim nic vytknout :)) Hydratují, lehce dodají barvu, lesk a sladce voní :)



Přiznám to bez mučení, že jsem nikdy moc nevěřila, že by séra na růst řas opravdu pomáhala. Dokud jsem jedno nevyzkoušela na "vlastní řasy". Řasy neuvěřitelně vyrostly a já jsem se nestačila divit, důkaz ZDE.



Velké překvapení mě čekalo po vyzkoušení rozjasňovače od Makeup Revolution. Věřte, že jen těžko jsem ho vyměnila za můj oblíbený High Beam. Ale nemůžu mu nic vytknout a parádu udělá neskutečnou :)



Koncem roku jsem si hodně oblíbila novou řadu Skin Perfection, která se pravděpodobně stala největším objevem koncem roku. Konkrétně sérum a krém používám denně a krém mi sedl natolik, že už mám v zásobě další :)) A to jsem nikdy na krémy nebyla :)



Příjemně mě překvapily laky od Oriflame, se kterými se skvěle pracuje, mají krásné odstíny a nalakováno budete mít raz dva :) Vykouzlíte s nimi i jednoduché zdobení, některé odstíny si o to vyloženě říkají svým názvem (článek o odstínu Pink Watermelon - ZDE)



Za rok 2014 se mi nějak rozrostla sbírka OPIčáků, ke kterým jsem vždycky měla blízko, ale ta cena :( Radosti se ale musí dělat, takže pár krasavců jsem lakovala velmi ráda a ačkoliv některé odstíny můžete najít i v drogerii, láska je prostě láska :)



A máme tu další českou kosmetiku, E-Style. Laky mě neskutečně překvapily, protože byly bleskurychle zaschlé a odstíny se taky povedly. Akorát k té lahvičce si pořád nemůžu najít cestu, ale asi jsem moc zhýčkaná. Ale takové oční stíny (které jsem zapomněla vyfotit) taky stojí za povšimnutí, protože pigmentace je úžasná.



Opět tu mám kosmetiku MOJE, které se moc povedly pískové laky. Víte, že pískáče zbožňuji a tyto mi sedly skvěle. Jeden dokonce prošel zátěžovým testem u moře a zvládl to. Navíc ty lahvičky jsou prostě ňuňácké. Matné laky taky nejsou k zahození, už aby bylo jaro :))



Z dražších laků nesmím zapomenout na značku Jessica. Opět podobně odstíny občas můžete najít v drogerii, ale kdo má slabost pro laky, tak to pochopí :))



Vyzkoušela jsem i Rocklac a ačkoliv jsem ho zkoušela jenom jednou, neměla jsem k němu žádné výhrady. Držel mi neskutečně dlouho, výběr odstínů je také široký a aplikace je nejjednodušší, co jen může být. Pokud bych doma neměla tolik laků a neměla potřebu často střídat odstíny, Rocklac by se u mě určitě neztratil. Psala jsem o něm ZDE.




Asi bych měla špatný pocit, pokud bych zapomněla na značku SpaRitual. K té jsem si během roku postupně hledala cestu a nakonec jsem podlehla. Mají úžasné laky, které mi neskutečně vyhovují a začínám si na ten komfort zvykat :) Navíc díky semináři jsem se dozvěděla spousty cenných informací :)



A toto jsou mé lásky. Vůni znám sice už delší dobu, ale bohužel u nás nejdou sehnat a do Španělska se jen tak nedostanu, proto jsem skákala jak blecha, když ke mně doputovaly tyto tři voňavé krásky :))



S kosmetikou souvisí také štětce, kterých (zatím) zrovna moc nemám. Stále přemýšlím, do kterých investovat, ale zatím mi skvěle slouží štětce Jessup. Ty na obličej jsou parádní, hlavně za tu cenu.



A nakonec něco nekosmetického, ale protože je to moje vášeň, musím vám to ukázat. V lednu 2014 mi přítel koupil první svíčku Yankee Candle, sice mu u toho málem rupla žilka a nerad dal sedm stovek za svíčku, ale za tu mou radost to stálo. Z radosti se stala vášeň a trošku i posedlost. Svíčky se rozrůstají a vosky? Ty nestačím zkoušet a každý den mi doma voní jiná vůně :))



UFFFF ... BYLO TOHO HODNĚ, CO? ALE OPRAVDU JSEM SE SNAŽILA NAJÍT PRODUKTY, KTERÉ PODLE MĚ STOJÍ ZA POVŠIMNUTÍ :))

JAKÉ PRODUKTY JSTE SI OBLÍBILY VY? MÁME NĚJAKÉ STEJNÉ?
Těším se na vaše komentáře :)

22 komentářů:

  1. Na YC se shodnem, ja prvni dostala od pritele k Vanocum a jsem z ni nadsena. Vosku uz mam vice a jeste chci tu jejich krasnou srdickovou aromalampu :D
    Ruzovou rasenku Moje jsem take zaradila do oblibencu.
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nelákej mě :D já jsem naštěstí už konečně s aromalampou spokojená, předtím jsem měla takovýho malý prcka a to nebylo ono :D

      Vymazat
  2. Krásný článek. Vosky také miluji a na krémy Loreal se budu muset opravdu podívat spousta lidí si je chválí. Krásní oblíbenci :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc :) Loreal fakt překvapil a to jsem nikdy na pravidelné mazání nebyla, ale krém používam poctvviě ráno a večer :))

      Vymazat
  3. Ty pískáče od moje jsou strašný.. nalakovala jsem a za hodinu už se mi loupal, na víc místech :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. fákt? a semnou v pohodě vydržel 3 dny cachtání v moři :)

      Vymazat
  4. Máslíčka od Astoru jsou dokonalá:-) Skin Perfection mně hodně láká, určitě si pořídím. A Yankee Candle je závislost a mánie v jednom, drží mně už nějakou dobu a nepochybuji o tom, že už mně nepustí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. koukám, že Yankee je závislost pro hodně lidí :) tak alespoň v tom nejsem sama :D

      Vymazat
  5. Masky a peelingy od Freemana jsou absolutně perfektní, souhlasím! Co se týka Astoru a máslíček, asi to nebyl přesně můj šálek kávy. Nejsou zlé, ale určitě bych si je znovu nekoupila. A ty laky, především O.P.I.čáky (:D), achh, ty ti závidím! Myslím, že už bych si asi jeden měla konečně pořídit. :) A Yankee Candle, to je závislost :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jooo alespoň jednoho si pořid, určitě budeš spokojená :)) akorát, jak mají hrozně moc odstínů, tak je to boj vybírat :))

      Vymazat
  6. Juch :) Rimmel make-up se u mě objeví taky a štětce Jessup mám taky ráda, jsou fajn :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. akorát ty na oči jsem myslela, že budou lepší .. mi přijdou na oči hrozně velké :) ale uplatnění pro ně taky mám, to joo :))

      Vymazat
  7. Hezké :-)! Budu muset vyzkoušet ten pudr od Lorealu, ale hlavně ty štětce!! Vypadají fakt dobře a ta cena je perfektní :-).
    Přeji krásný a úspěšný rok.
    Hany

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pokud budeš mít možnost, tak pudr určitě zkus, já jsem fakt moc spokojená :))
      děkuju moc a tobě také :) hlavně zdravíčko, to je nejdůležitější :)

      Vymazat
  8. Souhlasím s šampony Aussie, také mi vyhovují.

    OdpovědětVymazat
  9. To je ale věciček :) ja přemýšlím o tom séru relash a nejspíš to i tak dopadne, že jej vážně pořídím :) vysledky jsou pěkné :)
    astor rtěnky boží :) yankee candle klasika a opi laky výborný!:)
    pěkný příspěvek PinkPomegranate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem čučela jak blázen, že to fungovalo :)))
      děkujuu :))

      Vymazat
  10. Pěkný článek :) makeup rimmel taky můžu, ale poslední dobou u mě boduje maybeline :D :) JInak jsem ráda, že taky nejsem jedinej úchýlák na Yankee svíčky, některé fakt božsky voní :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nás úchyláků bude asi víc :))) alespoň máme nějakou radost :))

      Vymazat
  11. Aaaach...všechno vypadá super.....hlavně Spa Ritual a OPI moje dvě lásky:))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)