Peeling Mojito aneb se Saloosem v ráji

Ahojky :)

Taky máte rády peelingy? Já je zbožňuju! Když ráno pomyslím, že bych si večer mohla dát příjemnou koupel a použít oblíbený peeling, nemůžu se večera dočkat :)

Na peelingy jsem dříve nebyla náročná a požadovala jsem o něj jenom dvě věci. Aby hezky voněl a aby peelingový zrníčka byla hrubá tak akorát. Žádná hrubé drhnutí, ale ani nějaké pošimrání, prostě takový střed. Bohatě mi stačily peelingy od Balei, protože jsou za pár kaček a občas se objeví úžasné vůně. Také jsem si oblíbila peelingy Farmona, o kterých jsem psala ZDE.

Nevěřila bych, že se najde peeling, který všechny ostatní hravě strčí do kapsy a doslova jim nakope zadek. Jo, je to tak, Saloos se prostě předvedl v tom nejlepším a získal si mé srdce.

Jaký peeling je a proč jsem si ho tolik oblíbila, se dočtete v dnešním článku :)



Peeling je v pevném plastovém kelímku se šroubovacím víčkem. Budu zbytečně rýpat, ale kvůli delším nehtům mám pak peeling za nehty a je mi to nepříjemné. Takže bych uvítala balení v tubě, ale není to nic, z čeho by mi upadly ruce :)

Přiznám, že v létě jen těžko odolávám příjemně vychlazenému mojitu, takže výběr vůně byl snadný. S vůní jsem se nezklamala. Je naprosto božská! Pokud je mojito váš favorit, toto určitě musíte mít. Voní přesně jako mojito a někdy mi připomíná kyselé žížalky. Mně taková vůně sedí, protože probere, dodá energii a zároveň je skvělá k relaxaci.

Se značkou Saloos se asi každý alespoň jednou setkal, takže nemusím zmiňovat, že za složení se peeling rozhodně stydět nemusí. Navíc obsahuje mořskou sůl, která má dostatečnou hrubost, takže pokožku zbaví odumřelých buněk. Obsahuje také olej, který se od peelingu odděluje, takže je třeba před použitím peeling promíchat. Takže si chviličku pohrajete a pak přichází ten zázrak. Peeling se aplikuje velmi příjemně a díky té olejové složce naprosto dokonale hydratuje. Zatím žádný peeling toto nedokázal. Díky Saloosu mám pak krásně hydratovanou pokožku (skoro až mastnou, ale mastná není) a vůbec není potřeba mazat. Navíc pokožka zůstane hydratovaná docela dlouho a za to rozhodně palec nahoru. A ani nemusím dodávat, že pak krásně citrusově voníte :)))

Čekala jsem obyčejný peeling, ale on rozhodně obyčejný není. Až vyzkoušíte, tak poznáte samy. Ta hydratace a vůně stojí za to. Já jsem byla příjemně překvapená a peeling zbožňuji. Navíc díky štěstí v soutěži jsem vyhrála jeden další, takže mojitová vůně mi bude dělat společnost i dále. A rozhodně mám v plánu vyzkoušet i ty další. Už nemám potřebu zkoušet jiné, protože tento je fantastický :)

Peeling má 140 ml a cena se pohybuje kolem 120 - 150 Kč. Sice je to dvakrát tolik co třeba Balea, ale opravdu se vyplatí si připlatit a koupit Saloos. Na výběr máte ještě verzi čokoláda, růže a levandule s tea tree. Takže je z čeho vybírat :))

Děkuji zastoupení Saloos za tento úžasný peeling, který se opravdu povedl.

JAKÝ JE VÁŠ OBLÍBENÝ PEELING? ZKOUŠELY JSTE NĚJAKÝ OD SALOOSU?
A KDO MÁ TAKY RÁD MOJITO? PŘIZNEJTE SE :)) 






66 komentářů:

  1. Mňam mochito :). Na tento peeling už čtu třetí pozitivní recenzi, takže si ho co nejdříve pořídím taky. Já jsem na ten peeling lenoch, takže jsem za svůj život měla jen 1 :D
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Take jsem ho mela a byl uzasnya ta dokonala vune :)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá dobře, já ráda peelingy ale právě používám ty od Balea :) možná vyzkouším, protože mám ráda vůni tea trea a mojito na léto taky musí být parádní :)

    OdpovědětVymazat
  4. Normálně jsi docílila toho, že mám teď hroznou chuť na mojito :oD Asi si ho odpoledne budu muset někde dát :oD

    OdpovědětVymazat
  5. Už dlouuuho si na něj brousím zuby, tvoje recenze mě přesvědčila - nutně ho potřebuju! :D

    OdpovědětVymazat
  6. To jsem ani nevěděla, že Saloos dělá i peelingy :) Určitě musí být super jako většina věcí od Saloosu :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  7. Ten určitě vyzkouším, už jen kvůli té vůni. Já nemám svůj oblíbený peeling, ráda je střídám. :)

    OdpovědětVymazat
  8. priznávam sa, vinná, milujem Mojito :D hlavne počas mega horúčav padne vážne vhod :) a tento peeling musí byť super už len tou voňou, takže áno presvedčila si nás, musíme si ho kúpiť ;-) ako by sme mohli odolať? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj určitě musííte :)) myslím, že zklamaný nikdo nebude :D teda pokud někdo nemá rád mojito, asi to bude mít těžké :D

      Vymazat
  9. Saloos si mně poslední dobou získává víc a víc. Původně jsem chtěla jít do čokoládového peelingu, ale dost jsi mně nalomila na tenhle mojito, to já totiž opravdu můžu:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já si na veletrhu budu kupovat čokoládu, na ten se moc těším :))

      Vymazat
  10. Milujem peelingy :) Od Saloos značky nemám ešte nič ale čítam a počujem na nich len samú chválu :) ale kombinácia peelingu a vône Mojita musí byť perfektná :)

    OdpovědětVymazat
  11. Od Saloos jeste nic nemam, ale peeling jsem dostala od Oriflame a je bajecny! :)

    OdpovědětVymazat
  12. já používám hlavně peeling na pleť, ale měla jsem už pár i na tělo a zatím teda žádná sláva... ale tenhle vypadá fakt skvěle a saloos je úžasná značka, mám už od nich tolik olejíčků na vlastní kosmetiku a na masírování, že další kousek do sbírky neuškodí:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to určitě ne :)) mně se bude asi sbírečka postupně rozrůstat :D ten čokoládový musím mít :))

      Vymazat
  13. Tak ten vyzerá dobre, mám pocit, že som ho u nás videla v jednom obchode so zdravou výživou. Síce si na peelingy už tak nepotrpím ako pred tým, ale stále sa mi hodí každá rada. Ja by som asi volila ten levanduľový... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ten musí být taky parádní, já mám na wishlistu čokoládový :)) mňam :D

      Vymazat
  14. Já mám ráda olejové peelingy jako takové rozmazlovací zpestření, po kterém se nemusím mazat. Ale pokud doma peeling nemám, hravě si vystačím s peelingovou rukavicí. Efekt je pro mě asi stejný. Nicméně tento produkt dokonale voní:)

    OdpovědětVymazat
  15. Já mám teď peeling od Alverde, nějaký citrusový a nádherně voní, a pak ještě od Avonu vanilkový, na ten se také těším, což ale znamená, s mojí frekvencí používání, že mám zásoby na půl roku:D
    Šárka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. citrusový a vanilkový ...to zní skvěle :))) takové vůně mám ráda :)

      Vymazat
  16. tento peeling neznám ale znám značku a měla jsem odličovací olejíček a byl super :) takže podle toho co tu čtu musí být skvělý :) škoda že mám doma dost peelingu :) jinak bych vyzkoušela moc ráda :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak až někdy budeš rozmýšlet, tak tento určitě zkus :)))

      Vymazat
  17. Peelingů jsem pár už vyzkoušela např. AVON....nebyl špatný ale musím říct,že jsem jich objevila ještě pár a lepších :)
    Tenhle mě docela zaujal.O značce SALOOS jsem už párkrát slyšela a zatím dobré recenze :)
    Vůni mojita já taky miluju a ne jen vůni, ale i samotné mojito :) A tahle vůně u peelingu? No paráda, takže by se u mě mohl i později objevit :D :)

    OdpovědětVymazat
  18. Mojito je můj nejoblíbenější nápoj :-D ale peeling jsem nezkoušela, v této oblasti dost experimentuji v drogérkové sféře a momentálně používám jen peeling na pleť od Garnieru :-) jinak od Saloosu mám nejraději balzámy na rty :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ty jsem ještě nezkoušela, ale Saloos se poslední dobou stává mojí oblíbenou značkou, tak budu muset prohlédnout zbylý sortiment :))

      Vymazat
  19. Mě by asi vadilo to balení a ta cena :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. oproti třeba Balee je to dost, ale fakt se to vyplatí, protože je 100x lepší :))

      Vymazat
  20. Musím se přiznat, že Saloos jsem ještě nezkoušela a teprve nedávno jsem si kupovala svůj první peeling, právě malinový od Balea na pleť a zatím jsem ho tedy ještě nezkoušela :) Jinak na Saloos už jsem četla hodně pozitivních rezencí, takže je mi jasné, že se vyplatí si připlatit a příště ho určitě vyzkouším :))

    OdpovědětVymazat
  21. joooj ten musi dobre vonat!!! :D a milujem mojito !
    od saloosu som nic este neskusala ale urcite to prijde :D a oblubeny peeling :D hm... ked sa tak nad tym zamyslim tak asi od cienu,a ešte od kiwii , pretože moc ich ani neskušam (čas to zmeniť) a velmi pekne vonia a je lacny :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. po Cienu budu muset juknout, vůbec jsem nevěděla, že mají i peelingy :))

      Vymazat
  22. Tak ten vyzerá parádne, tú vôňu si viem predstaviť :) Ja som peeling skúšala od Cien, z olivovej rady, bol celkom fajn, a mám jeden od Oriflame z rady Silk, vonia nádherne ešte ho vyskúšať :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to jsem ani nevěděla, že Cien má peeling, budu muset zajít na obhlídku :))

      Vymazat
    2. Len je škoda že tie olivové výrobky nie sú v stálej ponuke ale dosť často ju opakujú treba ju len vystihnúť. Je to škoda lebo tak krásne vonia :-)

      Vymazat
  23. Jé, to jsme se s těmi články opravdu sely. :D Ten peeling je neodolatelný! Mám ho už dlouho a pořád u mě vede :)

    OdpovědětVymazat
  24. já používám peelingy od freemana, od saloosu jsem ještě žádný nezkoušela. A patřím k té menšině, která mojito moc nemusí :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D já čekala, kdy se tu někdo objeví :)) ale jsem ráda, přeci jenom každý jsme nějaký :))

      Vymazat
  25. Vypadá lákavě ale to balení se mi moc nelíbí, když mám hrozně dlouhé drápy (nehty) :D Ae určitě popřemýšlím a když tak vyzkouším. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky mě to občas štve, ale alespoň si i nehty dopřejí peeling :D

      Vymazat
  26. Škoda, že já peelingy nepoužívám :/ :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je škoda :( já jsem na ně dřív taky nebyla, ale naučila jsem :)

      Vymazat
  27. Peeling Saloos vypadá dobře, ale zatím jsem ho nezkoušela. Teď používám od Oriflame.

    OdpovědětVymazat
  28. Páni, ten musí voniať naprosto úžasne :-)

    OdpovědětVymazat
  29. Vypadá to moc dobře. Myslím, že si ho budu muset koupit :D

    OdpovědětVymazat
  30. Souhlasím, že když si člověk připlatí, tak je mnohokrát více spokojený. Já osobně mám moc ráda značku Saloos, používám od ní různé olejíčky, ale tento peeling jsem ještě nezkoušela. To, že voní jako Mojito je jen další plus! nebo jako kyselé žížalky, jak jsi říkala :D
    To nemusí být špatné..

    OdpovědětVymazat
  31. Ta vůně je přesně dle mého gusta! <3 Podívám se po něm, peeling jsem dlouho neměla. Naposledy Oriflame před lety a ten mě nenadchnul.

    OdpovědětVymazat
  32. Vypadá moc dobře, nejspíš se po něm poohlédnu :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)