Zklamání roku 2014

Ahojky!

Včerejší článek byl o oblíbencích a objevech za minulý rok a dneska si dáme pravý opak. Nechci být zlá, ale když se něco nepovede nebo mi to nesedne, tak to prostě musí ven. Propadáků ale nebude ani zdaleka tolik, co oblíbenců. A proč? Protože si nákupy z velké části pečlivě promýšlím, čtu recenze a zjišťuji, zda mi daný produkt sedne. Proto se málokdy stane, že si koupím nějaký propadák. Ale znáte to, občas koupím něco, co mi prostě nesedlo, a kamarádi z nás nebudou :)) Taky je docela těžký si na taková zklamání vzpomenout, protože nemám důvod si takové věci nechávat a zbytečně je skladovat. Byla jsem ale chytrá a pečlivě jsem si během roku některé výrobky psala. Ovšem někdy v září jsem na to pozapomněla. Letos budu opravdu důsledná :)

A jaké produkty mě minulý rok zklamaly? To se dočtete v článku :)



Makeup Loral Eau De Teint (článek ZDE)
Tak jsem se na něj těšila, ale radost se bohužel nekonala. Už jsem na něj psala samostatný článek, tak se nechci zbytečně dlouze rozepisovat, ale mé pleti prostě nesedí. Sice ten sametově hebký finish, který dělá, je fakt skvělý, ale tím to hasne. Zalézá do pórů, zvýrazňuje mi suchá místa a nedokonalosti a dlouho nevydrží. Občas ho ale použiju, když někam nečekaně jdu a nepotřebuji dlouhou výdrž. Pokud bych ale měla lepší pleť, byla bych spokojená :) 



Makeup Jordana Liquid Foundation
Další makeup, který mě neoslovil. Slyšela jsem na něj chválu od Petry Lovely Hair a pak jsem četla i pár kladných recenzí, tak jsem ho prubla. Celkem zklamání. Nejvíc mi vadí ten smrad, přes ten se prostě nepřenesu. Fakt nechápu, že to ostatní necítí, asi mám divný čuch :D Hrozně moc mi zvýrazňuje suchá místa, takže taky nechápu, jak může sedět suché pleti. Výsledný finish se mi vůbec nelíbí, působí tak nějak nepřirozeně a mám pocit, že je na mě vidět a dělá efekt masky. A to přece nechceme. Jediný plus vidím v odstínu, protože ten je pro mě naprosto perfektní. Cena je taky příznivá, cca 100 Kč. Dopotřebovávám ho jenom občas, z nouze, ale znovu ho nekoupím.



Šampon Schwarzkopf - Essence Ultime
Asi největší zlo, které jsem loňský rok měla na vlasech. Kdybych to bývala věděla, šampon by hned letěl do koše. Šíleně mě svěděla hlava, drbala jsem se snad každých pět minut. Vlasy byly hned mastné, zplihlé, no prostě fuj. Článek ZDE, ale opravdu není o co stát.



Maska Missha Pure Source Sheet Mask Honey
Na tuto masku jsem se těšila, ale neudělala bohužel vůbec nic. Byla mi hrozně velká, takže jsem během aplikace musela ležet. Alespoň jsem si tedy chvilku udělala relax, ale to bylo všechno. Čekala jsem alespoň nějakou hydrataci nebo tak, ale ani to. Pro mě tedy zbytečnost.




Maska Freeman - Chocolate & Strawberry
Au au au. Když si vzpomenu, jak mě šíleně pálila na obličeji, to bylo něco hrozného. I na druhý pokus :( Další už jsem raději nezkoušela a byla jsem ráda, že jsem koupila jenom malý pytlíček. Jiné masky mi ale sedly skvěle a o některých jsem psala ve včerejším článku :)



"Beauty blender" z ebay
Hned přiznám, že jsem si na zkoušku koupila napodobeninu za pár kaček z ebay. A asi jsem udělala dobře, protože jsem zatím nenašla to jeho kouzlo. Čekala jsem asi víc, než jsem měla. Možná je to tím, že mám jenom levnou houbičku, která nekouzlí tak dobře, jak ta dražší.



lak ELF
Mám tu i jednoho adepta z kategorie laků. Většinou mi laky vydrží dlouho, když už je nějaký problém, tak se odloupávají špičky kolem třetího dne. Ovšem tento je zatím rekordman. Lakovala jsem ho ráno, když jsem odlétala na dovolenou a doufala jsem, že ho vyblejsknu u moře. Velký kulový. Už v letadle se mu nelíbilo a začal se loupat. A večerní hotel se mu taky nezamlouval, protože se oloupal totálně. A to se mi snad ještě nestalo, aby lak nepřežil ani jeden den :D



Nailbox
Těšila jsem se, jak malé dítě o Vánocích a asi i víte proč. Jsem nehtový maniak a nehtová krabička pro mě byla velkou neznámou. První krabičky vypadaly celkem slibně, ale pořád jsem čekala na ten boom. Ten ale bohužel nepřišel. Je to škoda, protože by stačilo pozměnit jenom pár věcí a hned by to bylo lepší :) Nailbox byl asi zklamáním i pro jiné, možná proto skončil ...kdo ví :)



JAKÉ PRODUKTY PRO VÁS BYLY ZKLAMÁNÍM?

MÁTE ZKUŠENOST S TĚMI, CO ZMIŇUJI?  VYHOVUJÍ VÁM?

31 komentářů:

  1. Ja mám doma všetky laky od ELF a mne sa vôbec nešúpu tak rýchlo. Niektoré mi dokonca vydržia aj týždeň bez chyby. Asi dosť záleží aký necht máš a aký podklad používaš. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vyzkoušela jsem asi 20 značek laků a nikdy jsem neměla problém, tak nevim, kde se stala chyba :) a base coat používám už rok stejný, takže tím to taky nebude :))
      ale zkusím ho nalakovat časem znovu a uvidíme :)

      Vymazat
  2. Beauty blender fake pry nedosahuje kvality originalu, holky rikaji :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tomu věřím, zkusím časem koupit ten originál a uvidím, snad bude stát za to :))

      Vymazat
  3. Me tahle maska od Freeman hrozne laka, zkusim a uvidim :)
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
  4. Masku od Freemana v pytlíčkovém balení mám, zatím jsem nezkoušela, ale snad na ni nebude moje pleť nebude reagovat až takhle zle.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. doufám, že ti sedne :)) čtu i hodně kladných recenzí :))

      Vymazat
  5. S makeupom Eau de Teint mám úžasné skúsenosti! :) mne úplne sadol, a to tiež nemám bezchybnú pleť. Na zimu by som nedoporučovala, ale na leto je ideálna, ľahká, svieža :) nepôsobí maskovite, krásne sa rozotiera a priespôsobuje pleti.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mně bohužel vůbec nesedí, zalézá do póru a s tím nejsem spokojená a necítím se dobře :( 100 lidí - 100 chutí :))

      Vymazat
    2. presne tak :) ešte že je z čoho vyberať :)))

      Vymazat
  6. hej stou jordanou máš pravdu.... to je hroznej puch =D šel z domu ani už nevím kam =D s vysušováním a efektem souhlasím taky...je fakt hroznej... Největší fedry stále a pořád mám z toho šampónu...jen ho vidím v regále, tak vidím tebe a normálně mě zmrazí ledová hrůza, že bych si to někdy dala na hlavu a (teď mi to odpusť =D) dopadla jako ty =D

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to sem ráda, že nejsem jediná .. protože to byla fakt hrůza :DDD
      šampon mi ani nepřípomínej, ten komu sedl je šťastný člověk :D

      Vymazat
  7. Ta maska od Freemana vypadá na pohled moc dobře, škoda že ti nesedla :) Já se od této značky chystám vyzkoušet tu okurkovou slupovací :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ta je super :))) škoda, že mě ta jahodová pálila, voněla božsky :))

      Vymazat
  8. Masku od Freeman jsem měla také, ale sedla mi :) A laky od ELF jsem ještě nezkoušela a jak vidím možná ani zkoušet nebudu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já ho pak ještě zkusím nalakovat a uvidíme :)) ale mám v lakovací frontě nával :D

      Vymazat
  9. Mne treba tenhle makeup od Loreal celkem sedi, ale mela jsem i lepsi, to je pravda :). A s houbickama souhlasim, me se prozmenu zacali zmolit asi po mesici pouzivani :///

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D tak to mně naštěstí drží, ale nadšená z toho nejsem .. tak nevím, jestlí má cenu zkoušet ten originál :)

      Vymazat
  10. Tak a teď mi řekni, k čemu slouží to beauty cosi? Vidím to poprvé a vypadá to velmi zvláštně :-D Jinak zbytek věcí mi také nic neříká, respektive nezkoušela jsem, tak nemohu posoudit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je to houbička na makeup, má prý lépe zapracovat makeup :)) ale nějak jsem v tom neviděla ten zázrak :D

      Vymazat
  11. Jahodovou masku jsem měla taky a přišlo mi, že nic nedělala. Loreal make-up mi přijde také nevhodný, respektive pro moji plet. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak alespoň s tím makeupem nejsem sama ..mi přijde, že ho všichni odsuzovaly...pak ho někdo pochválil a už se zase chválí :D já ho občas použiju, ale pokud jdu někam jenom nachvíli a nepotřebuju tak perfektni pleť :))

      Vymazat
  12. Ani jednu vec jsem zatím nezkoušela tak nevím, ale je fakt, že ta jahodova maska od Freemana moji kamaradce udelala na obliceji vyrazku...asi je tam nejaka složka co každemu nesedne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem četla i hodně pozitivních recenzí, já ale raději zůstanu u té šmoulí :))

      Vymazat
  13. Pre mňa je najväčším sklamaním, že je pre všetkých sklamaním make-up od L'Orealu. Tešila som sa naň ešte kým o ňom nebolo ani chýru ani slychu, no v Amerike ho už mali.. Nadávala som, že u nás sa nepredáva tak super vecička. Až potom nakoniec asi po pol roku dorazil aj sem a všetky blogerky ho začali vo veľkom kupovať.. A potom aj vo veľkom kritizovať. A to bol pre mňa signál STOP - NEKUPOVAŤ.. A pritom tak som sa naňho tešila. Nuž, napokon som si za tretinovú cenu kúpila make-up od Alverde s rovnakou filozofiou a rovnakým účinkom.. Nakoniec ale ani ten nie je bohvie čo, no aspoň ma neštve vysoká cena...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. o tom Alverde už jsem také slyšela, ale zatím jsem se na něj v drogerii nebyla podívat :))

      Vymazat
  14. Já si koupila beauty blender asi za 220 kč.... bohužel už nevím jaká značka, takže jsem docela doufala v kvalitu... a nevím jestli s ním neumím pracovat nebo kde je chyba, ale je to katastrofa :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a namáčíš ho před aplikaci? on se má namočit do vody a vyždímat :)
      mně se ale i tak ten efekt nelíbil tolik, jak jsem doufala :)

      Vymazat

Děkuji za komentář :)