100% bambucké máslo Saloos

Ahojky:)

Dnes přicházím s recenzí na 100% bambucké máslo od značky Saloos. Soukromě jsem máslo nazvala "zázračným kelímkem", protože má všestranné použití a dokáže udělat zázraky :)

Na co všechno mi bambucké máslo pomáhá, se dočtete v článku.


Oficiální popis
Bambucké máslo Karité pokožku dokonale hydratuje a přináší jí okamžitou regeneraci. Pravidelné každodenní používání másla pomáhá udržet její obranyschopnost, pružnost a vláčnost. Snadno a lehce se vstřebává, zanechává pokožku hebkou a prodyšnou. Dokonale ji promašťuje, zjemňuje suchou, popraskanou kůži i jinak problematickou pokožku. Skvěle regeneruje pokožku po opalování i zhojených popáleninách. Při větší zátěži (koupání, slunění, saunování) poskytuje máslo pokožce naprosto výjimečnou péči. Bio Karité 100% bambucké máslo pěstí a chrání pleť obličeje i celého těla. Čistý přírodní bioprodukt. Vhodný  na tělo i obličej.


Máslo má tuhou konzistenci, ale po zahřátí povolí a pak jde aplikovat snadno. Když jsem se snažila vzít větší kousek, byl to docela oříšek, protože mám delší nehty a máslo jsem pak z nehtů dolovala :) Naštěstí opravdu hned po kontaktu s kůží máslo taje a můžete mazat.

Líbí se mi jeho všestranné použití. Můžete ho použít na konečky vlasů, na suchá místa - zejména lokty, chodidla, také na strie, jizvy, stroupky apod. 

Já jsem ho nejčastěji používala na nehtovou kůžičku. Poslední dobou dostávají nehty opravdu zabrat a bambucké máslo mi se suchým okolí nehtů hodně pomáhá. Naštěstí nemám extra suchou pokožku, takže jsem máslo používala pouze na lokty a chodidla a občas na nějakou spáleninu. Máslo mi také hodně pomáhá se suchými rty, stačí pouze trošku máznout a je po problému. V období nemoci jsem často mazala okolí nosu, protože suchá, začervenalá a suchá místa po smrkání jsou zlo.
Kromě nosu jsem máslo na obličej nedávala, zkusila jsem to asi dvakrát, vždy na sušší místa, ale neosvědčilo se mi to. Zdálo se mi, že se mi zbytečně ucpávají póry a na pleť je máslo moc těžké.

Máslo se relativně rychle vstřebává, záleží, jaké množství namažu. Pokud ale máznu slabší vrstvu, máslo se krásně vstřebá a zanechává pokožku bez mastnoty. Z másla necítím žádnou konkrétní vůni, takže neurazí, ale ani nenadchne.

Bambucké máslo musím ale hodně pochválit. Balení v plastovém kalíšku se šroubovacím víčkem je mi sympatické a vždy stačí pouze kousíček. Mám takový pocit, že mi vydrží snad na věky. Rozhodně musím pochválit univerzální použití, využití tedy najde opravdu každý. Já doporučuji na suché nehtové kůžičky, protože pokud chcete mít krásné nehty, dobře ošetřená kůžička je základ :)


Toto 100% bambucké máslo od Saloos obsahuje 50 ml a cena se pohybuje kolem 100 - 150 Kč. Více informací ZDE. Za vyzkoušení určitě stojí.

ZKOUŠELY JSTE BAMBUCKÉ MÁSLO? JAKÉ VYUŽITÍ JSTE PRO NĚJ NAŠLY?





13 komentářů:

  1. Ja miluju tu verzi s ruzi a mazu na noc- potrebuju hutnou bombu. Ale celkove souhlasim, ze je to super vec, mam uz druhe a koupim dalsi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jestli se mi povede vypotřebovat toto, tak také koupím další :))

      Vymazat
  2. Saloos mně poslední dobou velmi mile překvapuje a tohle bambucké máslo by možná vůbec nebylo marné pořídit, tím spíš když mám slabost pro kosmetiku s univerzálním využitím:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Saloos miluju, bambucké máslo jsem ale ještě nezkoušela. Zázračný kelímek, říkáš? Tak to si ho budu muset pořídit, mě zázračné kelímky dost baví :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo .. určitě za to stojí, využití najde každý :)))

      Vymazat
  4. Vypadá to moc dobře, seženu ho u nás u konkurence takže se pak asi po něm ohlídnu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :DD musíš navrhnout, aby rozšířili sortiment a nemusela si tak daleko :D

      Vymazat
  5. vypadá super, budu se po něm muset kouknout :)
    http://lifewithpett.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Mám ho doma a jsem za to ráda. Používám ho skoro každý den hlavně na strie, několikrát jsem ho použila i na obličej, který jsem měla na druhý den krásně hydratovaný.

    Life by Peggy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mně na obličeji moc nesedí, jenom okolo nosu, to dělá zázraky :))

      Vymazat

Děkuji za komentář :)