"Nedělní lakování" - nude od I♥MAKEUP

Ahojky :))

Je tu neděle a tak přicházím s další várkou laků na nehty :)) Před nedávnem jsem vám ukázala klasické laky od Makeup Revolution (recenze ZDE) a aby toho nebylo málo, dneska tu mám další čtyři laky. Oproti klasickým, které byly pestré, jsou tyto nude. Nude odstíny mi nevadí a když na ně přijde ta správná nálada, tak si jejich nošení užívám. 

Jak dopadly laky od I♥MAKEUP, se dočtete článku a také uvidíte, že i nude odstíny mohou na nehtech vypadat hezky.




Oficiální popis laků
Nové laky od I♥MAKEUP jsou zde! Vybírej z mnoha jemných nude tónů, které stále patří mezi nejoblíbenější. Lak je vybaven širokým štětečkem pro snadnější a rychlejší aplikaci.


S laky od I♥MAKEUP se mi pracovalo o poznání lépe, než s těmi z klasické kolekce. Mají totiž lepší konzistenci a lakování s nimi jde opravdu snadno. Také mají o něco širší štěteček, u všech byl dobře zastřižený a nalakováno jsem proto měla během chvilky. 

Pro dokonalé krytí u každého stačily klasicky dvě vrstvy. Se schnutím jsem také neměla problém. Co se týče výdrže, tak nemohu zhodnotit všechny. Dva jsem měla pět dní a držely v pořádku, zbylé dva jsem chvilku po nalakování odlakovala (kdo viděl na mém Facebooku počet laků, které jsem ještě nelakovala, tak chápe).

K lakům tedy nemůžu říct jediné špatné slovo, a pokud bych si měla vybrat mezi těmito a těmi z klasické kolekce, tak jednoznačně tyto. Opravdu se mi s nimi lakovalo dobře, a i když se mi odstíny nejprve v lahvičkách zrovna moc nezamlouvaly, na nehtech vypadají hezky :) 

Laky stojí 99 Kč, obsahují 12 ml, v řadě je asi 14 odstínů a koupit je můžete ZDE


JAK SE VÁM NUDE ODSTÍNY OD I♥MAKEUP LÍBÍ? KTERÝ JE VÁŠ FAVORIT? :)


Odstín 18 Ballet Shoes - naprosto dokonalá něžná, princeznovská světle růžová :) Růžové odstíny mám ráda, ale nemusím je nosit pořád, ovšem tento je opravdu dokonalý :) Rozhodně je to můj favorit, jestli máte rády růžové, tento určitě k objednávce přihoďte.







Odstín 21 Knowing Me - šedá s kapičkou lila odstínu, který sice v lahvičce na první pohled nevypadal moc vábně, ale na nehtech působí elegantně. 






Odstín 22 Streetwise - šedo-béžový odstín alias taupe, který také nevypadal špatně :)






Odstín 23 Suave - teplý staro-růžový odstín a hnědým nádechem, se kterým se mi pracovalo o něco hůře, než s ostatními. Bylo nutné lakovat rychle, protože se mi nedařilo ho nalakovat rovnoměrně. Zkoušela jsem to dvakrát a pořád se mi to nějak nedařilo. Na fotkách je to viditelné. Ovšem top coat si s tímto problémem vždy poradil, ale stejně mě to štvalo. Tento bych jako jediný spíše nedoporučila, právě kvůli vlastnostem laku. Odstín je ale hezký, hodí se víc pro někoho opálenějšího, nic pro bledulky :))




22 komentářů:

  1. Tak ty jsou nádherné! Hlavně Ballet Shoes:))

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadají velmi pěkně :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  3. Kráááása! :) Miluju nude laky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkujii :)) já když mám na ně tu správnou náladu, tak je zbožňuju :))

      Vymazat
  4. To není ani možný, jak krásný ty svoje nehty máš! A laky jsou taky nádherný, hlavně ten druhý se mi líbí

    OdpovědětVymazat
  5. Všechny tři odstíny se mi moc líbí, ale Ballet shoes rozhodně vede, je to taková krásná jarní barvička! ;) bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
  6. Vůbec nevím, který z nich se mi líbí nejvíc, protože jsou všechny naprosto nádherné! :)
    Diary of a Girly Things

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkujuu :))) jsou to krásná lákadla :)) ale radosti se dělat musí :))

      Vymazat
  7. První dva jsou mooc pěkné..:) Až jednou budu objednávat tyhle asi přihodím :) Krásně nafoceno :)

    OdpovědětVymazat
  8. Na tvých nehtech jsou krásné prostě všechny. Já nevím proč, mě se na mých krátkých nehtech ty nude odstíny vůbec nelíbí, nějak nevyniknou, jako ty tmavé. Ale možná je to jenom o zvyku:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkujuu Adri :)) hodně je to právě o zvyku, ale někdy to prostě nesedí a není to ono, s tím souhlasím :))

      Vymazat
  9. dokonalý :) všechny jsou krásné :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)