"Nedělní lakování" - sopečné lakování se SpaRitual

Ahojky všem :)

Doufám, že si dopřáváte fajn neděli a pokud si nevíte rady, jaký lak na následující týden nalakovat, mám pro vás jeden skvělý tip. Sice je tu jaro a budu dávat přednost spíše pestřejším odstínům, ale tmavé laky taky nechci zanedbávat. Obzvlášť, když jsou tak božské jako ten dnešní :)

Nenechte si ujít naprosto dokonalý odstín od SpaRitual a také rychlé a jednoduché zdobení :)





Laky od SpaRitual nemusím asi znovu představovat, protože se tu neobjevují poprvé ani naposledy. Jejich lahvičky se mi líbí a ve své poličce na zdi mají místo už jen laky SpaRitual. Už jsem si zvykla i na jejich skvělé štětečky a přiznávám, že při lakování s jinými značkami občas pěkně nadávám.

Odstín Conglomerate mě zaujal na první pohled a věděla jsem, že jednou v mé sbírce bude. Tento odstín bylo možné poprvé nalakovat v roce 2012, kdy vyšla podzimní kolekce Rock, která byla inspirována kameny a laky obsahovaly rhyolit. Rhyolit vzniká vulkanickou činností a je to vlastně vyvřelá hornina složením podobná žule. Odstín byl ale natolik úspěšný, že ho SpaRitual zařadil do stálé kolekce Signature. Pokud vám tedy odstín padl do oka, můžete ho kdykoliv koupit :)




Základ odstínu Conglomerate tvoří šedá, která se míchá s tmavě olivovou zelenou. Je to trošku chameleon, ale více vyniká šedá. Tento odstín oživuje zlatý shimmer, který laku dodá to pravé kouzlo a občas hodí i takové měděné odlesky. A ještě větší šmrnc laku dodají černé a stříbrné glitry, které se k odstínu perfektně hodí.




Štětečky SpaRitual chválím všude, kudy chodím a ani u tohoto to nebude jiné. Delší, užší a rovně střižený štěteček zajistí, že se bude lakovat skoro samo. Ani s konzistencí jsem neměla problém a dvě vrstvy stačily k dokonalému krytí. Doba schnutí taky odpovídala tomu, jak jsem zvyklá. I bez top coatu vypadaly nehty skvěle, ovšem top zvýraznil barvu naprosto skvěle.

I přesto, že v tomto ročním období na tmavší laky nemám až takovou náladu, tento odstín jsem si opravdu oblíbila. Lakovala jsem už několikrát a pokaždé jsem se na nehty nemohla vynadívat. Dokonce jsem musela Conglomerate nějak ozdobit, takže na posledních fotkách uvidíte i nějaké ty pokusy o zdobení.

Lak mi vydržel na nehtech celý týden, na výdrž také nemůžu říct špatné slovo. Občas někoho může zlobit odlakovávání, s tím jsem ale neměla problém. Možná k tomu dopomohl i skvělý odlakovač od SpaRitual, díky kterému šlo odlakování stejně, jako u klasických laků.

Závěrem mohu říct, že pokud máte rády tmavší laky, ale nechcete nic až moc tmavého a přesto něco nápaditého, tak Conglomerate bude ta správná volba. Lak obsahuje 15 ml, stojí 309 Kč a koupit můžete na eshopu SpaRitual zde.

Tímto moc děkuji zastoupení SpaRitual za poskytnutí tohoto odstínu k recenzi.



JAK SE VÁM ODSTÍN CONGLOMERATE LÍBÍ? LÍBÍ SE I KVĚTINOVÉ ZDOBENÍ?







Foceno na slunci :)



A nemohla jsem si odpustit nějaké jednoduché a rychlé zdobení :) Jelikož jsou v laku maličkaté zlaté třpytečky, tak se mi skvěle hodil k oživení zlato černé manikúry :)



Něžné květinky taky manikúru hned oživí :))


A ještě jsem si zkoušela pampelišky :))


8 komentářů:

  1. Odstin vypada pekne.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Mě se ta barva nelíbí,s kvítky už lepší,ale za mě je to jak popel z ohniště :) za mě ne :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty pampelišky jsou moc krásné! :) Dokonalost, jsi tak šikovná! ♥

    http://esveronica94.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Zajímavý odstín ;) S pampeliškami se mi hodně líbí :) bára.kára blog

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)