Kup Kosmetiku Box je tu!

Ahojky všem :))

Možná jste si už všimly, že krabička krásy alias Ladybox  se už před nějakou dobou přestala prodávat. Pokud jste se netrpělivě těšily, jaká kosmetická překvapení v krabičce dorazí, tak nemusíte smutnit dlouho, protože se objevil Kup Kosmetiku Box :))

Pro mě to bylo obrovské překvapení, protože jsem poslední dny nestíhala číst kosmetické novinky a tak jsem vůbec nezaznamenala, že se něco takového chystá :)) Doma jsem tedy natěšeně krabičku otevírala a objevovala jsem její obsah :))

Pokud chcete vědět, co se v prvním Kup Kosmetiku Boxu ukrývalo, kde a za kolik tuto krabičku koupit, nenechte si dnešní článek ujít :))





Kup Kosmetiku Box vydává eshop www.kupkosmetiku.cz a obsahuje čtyři plná balení těch nejzajímavějších novinek z dekorativní a pečující kosmetiky, kterou na eshopu můžete koupit. Také nechybí i nějaké „ochutnávky“ produktů dalších značek.

Pokud se podíváte, jaký sortiment na eshopu najdete, tak vám to hodně napoví o obsahu krabičky. A to se mi líbí. Můžete tedy tipovat, co v krabičce bude a pokud jsou vám značky sympatické a chcete je vyzkoušet, tak není co řešit.


Krabička je poměrně velká, o něco větší než třeba zmiňovaný Ladybox. U mě se krabička určitě neztratí. A design se opravdu moc povedl, je v jarním kabátku a za to palec nahoru. Krabička je bílá, na víčku jsou žluté puntíky a poletuje tam i spousta růžových motýlků. Samozřejmě nechybí logo boxíku. Krabička byla vystlaná žlutýma "housenkama", jak já říkám papírové výstelce :) Co by to bylo za kosmetickou krabičku, kdyby chyběl průvodní dopis. Na něm jsou informace, co všechno v boxíku najdete a stručné popisky produktů.


A teď už to hlavní a to je obsah krabičky :) V prvním Kup Kosmetiku Boxu byly čtyři plná balení, tři cestovní balení a dva vzorečky.

Jako první na mě vykoukly vzoreček Lirene CC cream a Green Line HydroMineral intenzivní hydratační krém určený pro suchou pokožku.

Z dekorativní části se v boxíku ukrývala řasenka Plump no clump! Slibuje mega objem bez žmolkování. Kartáček je přesně podle mého gusta, tak jsem velmi zvědavá, protože některé řasenky Essence mi sedí perfektně :) Od značky Essece byla v krabičce ještě dlouhotrvající rtěnka z Nude kolekce v odstínu 01 Wearing only a smile. Tyto dlouhotrvající rtěnky jsou podle mě super, mám několik odstínů, nude zatím ne, takže se na ní moc těším.

Dále byl v boxu zdravotní sprchový gel od značky Tetesept - Aktivita a z pečující kosmetiky fyziologický micelární gel od Lirene. Na oba výrobky se těším a brzy vám dám vědět, jak dopadly :)

A nechyběly ani cestovní balení od značky Sebamed - opalovací tělové mléko s UV 30, hlubokočistící tonikum a vlasový kondicionér pro všechny typy vlasů.




Za mě dostává Kup Kosmetiku Box velký palec nahoru. Krabička jako taková má velmi sympatický vzhled a obsah se také povedl. Jak už jsem psala, pokud jsou vám značky blízké a chcete zkusit něco nového, tak Kup Kosmetiku Box je skvělá volba :)  Krabička stojí 249 Kč + poštovné a můžete ji koupit na eshopu www.kupkosmetiku.cz 

UŽ JSTE O TOMTO BOXÍKU SLYŠELY? LÍBÍ SE VÁM? POTĚŠIL BY VÁS OBSAH?












Děkuji eshopu www.kupkosmetiku.cz za velmi milé překvapení :) 

31 komentářů:

  1. Zrovna nedávno jsem přemýšlela jestli si ho koupit :) vypadá skvěle!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pokud si ještě produkty nezkoušela nebo je nemáš doma, tak není co řešit :))

      Vymazat
  2. Tak o tom slyším poprvé... vypadá celkem pěkně, ale je to tedy samá drogérka, což spustu lidí určitě nepotěší :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá hezky, asi neodolám a brzy si ho taky objednám :)

    OdpovědětVymazat
  4. No, mě to tedy nezaujalo vůbec.... Myslím, že doba boxů už je pryč :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mně se obsah líbí, není tam nic, co bych musela poslat pryč, což je fajn :) tak jsem zvědavá, co bude v dalším :))

      Vymazat
  5. Moc pěkné produkty a líbí se mi to balení :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkujii :)) balení se fakt povedlo, to se musí nechat :)))

      Vymazat
  6. Box vypadá skvěle, přemýšlím i o koupi :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  7. Nějak extra mě to neuchvátilo :)

    OdpovědětVymazat
  8. Já si sama boxu všimla na jejich stránkách a obsah se mi líbí, akorát ta barva rtěnky mi přijde mdlá, určitě bych dala do boxu výraznější barvu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a pro mě je akorát, já na výrazné nejsem, tak jsem ráda, že tam byla nude :))) ale věřím, že větší část upřednostní nějakou výraznější :))

      Vymazat
  9. O tom jsem vůbec nevěděla. Líbí se mi design krabičky s motýlkama, ale ten obsah mně úplně nenalákal:-)

    OdpovědětVymazat
  10. Přijít s touto krabičkou byl super nápad, už mi totiž takovéto kosmetické překvapení trochu chybělo :)

    New in: April 2015 + GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to máš pravdu :)) ladybox skončil a nic podobného tu snad není, alespoň jsem to nezaznamenala :)

      Vymazat
  11. Já myslím, že to je docela zajímavý obsah balíčku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to jsem ráda, já jsem moc spokojená :)) není tam nic, co bych musela poslat dál :))

      Vymazat
  12. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  13. Tak to je svělý box, ještě lepší než Ladybox. Začínám uvažovat, že si ho také koupím. :-) Obsah se mi moc líbí.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  14. Na box jsem už koukala - a jsem trošku v rozporu. Je nádherný, úžasné balení, produkty nejsou vůbec špatné, ale je fakt, že si to prostě člověk může nakoupit sám v drogérii. Velkým plusem ale je, že třeba některé produkty by tě nenapadlo si koupit, a tak třeba najdeš něco nového. :-)

    Ketrin Fl ~ Call me Ketrin blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně moje slova :)) jsou to sice produkty z drogerie, ale alespoň člověk vyzkouší to, co by si asi jenom tak nekoupil :))

      Vymazat
  15. Funguje box jeste nyni? Nebo uz skoncil jako Ladybox?

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)