"Nedělní lakování" - dokonalá manikúra s Jessicou

Ahojky všem :)

Možná si pamatujete na článek, kde jsem vám psala o base a top coatu od značky Jessica. Také jsem vám už ukazovala i krásné pískové laky. Před nedávnem mi do kosmetického kufříku přibyly další tři laky od této značky a to díky eshopu Omlazeni.cz.

Znovu jsem se přesvědčila, že Jessica prostě umí a má produkty kvalitní :) Více už ale v recenzi a určitě se mrkněte do fotek na červeného krasavce, protože pokud milujete červené odstíny, tak je to must - have :))




Znovu bych chtěla připomenout, že Jessica má v nabídce podkladové laky přesně podle vašeho typu nehtů. Takže pokud si vyberete ten vhodný pro vás, nemělo by se stát, že nesedne :))


Base coat Recovery pro křehké nehty (14,8ml / 249Kč)
Podkladový lak je pro mě základ a snažím se najít takový, který můžu používat dlouhodobě. Bohužel nevím, jak je to možné, ale tento mi až tak nesedl. Resp. ze začátku byl dobrý, ale zdá se mi, že se mi po třech měsících, co testuji, nehty začaly víc třepit a změnu nehtů zaznamenala i Lenka, které se zdají mé nehty daleko tvrdší a to není dobře (osobně si nehty ohmatala, abych si to tady nevymýšlela:)). Nehty pak nepruží a jsou náchylné ke zlomení. Nestalo se mi, že by base coat propil barevný lak, za to má pochvalu, ale bohužel to nestačí. Osobně mi mnohem více sedl base coat pro normální nehty Reward. Takže jak vidíte samy, není pravidlem, že se musíte řídit teorií, ale je důležité zjistit, co je pro nehty to nejlepší :)

Top coat Top Priority (14,8ml / 249Kč)
Jak moc jsem chválila top coat Brilliance, tak Top Priority se mi zdá o mnohem lepší :) A to hlavně proto, že  nerozpíjí nail-arty, takže nehrozí nějaké nepříjemnosti. Paráda! Samozřejmě urychluje dobu schnutí a prodlužuje výdrž laku, a pokud si uděláte nějaké rýhy, tak je vyhladí. Neudělá sice efekt gelových nehtů jako Brilliance, nehty se ale také krásně lesknou. Vypadají přirozeněji a to mi k některým odstínům, sedí více, než přehnaný lesk :))

Jestli hledáte top, který bude rychle schnout, zanechá přirozený lesk, prodlouží výdrž laku a nerozpije zdobení, Top Priority je skvělá volba.


Lak v odstínu Bedazzler (14,8ml / 209 Kč)
Co vám budu povídat, je to naprostá dokonalost. Odstín Bedazzler v lahvičce ukrývá červenou barvu se shimmerem. Lak se dokonale třpytí na slunci a věřte, že takový odstín zaručeně upoutá pozornost a sklidí úspěch.
Ke krytí stačí dvě vrstvy, které jsou během chviličky zaschlé. Lakovalo se mi bez problému, díky konzistenci laku a také díky štětečku. Štěteček je delší a široký tak akorát, takže bez problémů nalakujete i úzké nehty. A oblouček vykreslíte raz dva, s Jessicou to jde opravdu samo :) A dokonalé lakování si tento odstín zaslouží :))
Odstín vypadal moc hezky i bez top coatu, ale top tomu dal ten správný šmrnc. Lak jsem si natolik oblíbila, že jsem ho lakovala už několikrát, přitom bych měla dávat přednost lakům, které čekají ve frontě. S výdrží jsem neměla vůbec žádný problém, vydržel semnou celý pracovní týden bez úhony :)

Pokud toužíte po nějakém nedrogérkovém laku, který bude dělat parádu nejen na vašem kosmetickém stolu, ale hlavně na nehtech, je to must-have :))



Co závěrem? Odstín Bedazzler musíte mít! A top coat taky stojí za zvážení :)) Base u mě bohužel trošku pohořel, takže se zase vrátím k verzi pro normální nehty. Nicméně v péči o nehty zůstávám věrná značce Jessica, protože mým nehtům sedí skvěle :)
 

JAK SE VÁM ODSTÍN BEDAZZLER ZAMLOUVÁ? MÁTE ZKUŠENOST S BASE NEBO TOP COATY OD TÉTO ZNAČKY? 













 A ještě jednoduché tečkované zdobení :))



Děkuji eshopu Omlazení.cz za poskytnutí laků k recenzi.

16 komentářů:

  1. Vypada skvele. Ja tedka si budu lakovat podobny cerveny se trpytkami a to od golden rose.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné jako vždy. Nemám co víc psát :)

    OdpovědětVymazat
  3. Překrásný lak! Líbí se mi to poslední tečkování :o)

    OdpovědětVymazat
  4. Boží barva!!

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/tag-neziju-jen-makeupem.html

    OdpovědětVymazat
  5. Ten lak je překrásný. Top Coat od Jessicy mám už druhý Brilliance a nemůžu si ho vynachválit👌

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)