Letní Sephora katalog

Ahojky :)

Jupííí! Tak se ke poprvé dostal katalog ze Sephory. Abych pravdu řekla, tak moc nechápu, podle čeho katalogy zasílají. Někdo utrácí celkem dost a katalog nedostane a někdo do Sephory zajde čas od času a katalog má. Já jsem poslední dobou byla v Sephoře častěji než v drogerii, tak jsem si za svou věrnost asi katalog zasloužila :))

Spousta z vás by ale katalog ráda viděla, proto jsem celý obsah nafotila a vy můžete v klidu vybírat a podívat se, co nového Sephora chystá a hlavně, jaké výhodnější nákupy si pro nás připravili :))



Z katalogu mě zaujalo pár věcí, tak si možná udělám radost :)) Už dlouho chci vyzkoušet gelovou oční linku They´re real od Benefitu, tak se poohlédnu po té miniatuře :) Docela bych vyzkoušela i modrou They´re real, protože modré řasenky mám celkem ráda (ale musí to být tmavě modrá, tak uvidím).

Od Benefitu mě taky zaujala matující tyčinka, už jsem ji jednou okukovala a fakt by mě zajímalo, jestli funguje :D Moc se mi ale nezamlouvá to, že s tyčinkou budete několikrát přejíždět po obličeji, ať žijou bakterie, že? :D Ale stejně mě láká.

A od značky Sephora se mi zalíbila šumivá koule do koupele, která vypadá jako zmrzlina :)) A ještě sametové voděodolné dlouhodržící oční stíny, které mi připadají jako Color Tattoo :)


CO ZAUJALO Z KATALOGU VÁS? PŮJDETE NA LOV :)) 










































3 komentáře:

  1. Ráda si prohlížím katalogy a je super, že jsi to takto nafotila :)

    OdpovědětVymazat
  2. Super (y) Snad ho seženu i živě :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty jsi úžasná, že jsi to takhle celé nafotila:))) Listuju si v něm vždy večer, celkem jsou tam zajímavé věci a supr dárečky k nákupu, já jsem zvědavá hlavně na Benefit barevné linky...

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)