"Nedělní lakování" - šťavnaté léto s Mavala Jelly Effect

Ahojky všem :)

K létu jednoznačně patří i šťavnaté ovoce, které v parných dnech skvěle pomůže zahnat úmorné vedro. Takové ovoce nemusí vypadat hezky nejen v naaranžované misce, ale i na nehtech. Značka Mavala totiž vydala letní limitovanou edici minilaků, plnou hravých odstínů inspirovaných právě šťavnatým ovocem.

V kolekci Jelly Effect najdete 6 odstínů, se kterými se vůbec nemusíte bát hřešit, protože toto ovoce je bez kalorií :) Já jsem měla možnost vyzkoušet tři odstíny, tak si pojďte vybrat ten pravý pro vás :))




Jak už jsem psala v úvodu, v této kolekci najdete rovnou šest odstínů.

Smily Orange - pomerančová marmeláda
Jelly Grape - šťavnaté červené hrozny
Candy Apple - jablko pečené v karamelu
Jammy Plum - lahodná švestková povidla
Sugar Berry - sladký mix lesních plodů
Happy Cherry - neodolatelné třešňové želé

Laky jsou v dostání ve FAnn parfumeriích od poloviny června. Doporučená cena je 149 Kč / 5 ml. 
zdroj fotky


Minilaky v sobě ukrývají 5 ml, což mi nevadí, protože mám alespoň možnost laky rychleji vypotřebovat. Na druhou stranu je to limitka, takže pokud si nějaký odstín oblíbíte, bude těžké sehnat nový.

Se všemi laky se mi pracovalo bez problémů, protože i když jsou malé, mají delší štětečky, se kterými se lakuje parádně. S miniaturkama je totiž někdy docela boj lakovat rychle a pokud možno precizně, ale Mavala štětečky vychytala na jedničku.

S konzistencí laků jsem také neměla problém a lakovala jsem ve dvou vrstvách. Hodně mi ale dal zabrat odstín Sugar Berry. Ten jsem lakovala 4x a pokaždé se mi vytvořily bublinky. Nejdříve jsem si myslela, že je to tím vedrem, proto jsem lakovala hned několikrát a pokaždé mi výsledný efekt pokazilo pár bublinek. Naštěstí se mi to u zbylých dvou odstínů nestalo. Odstín Sugar Berry také schnul o něco pomaleji než Candy Apple a Jelly Grape.

Laky Jelly Effect slibují dlouhotrvající složení, ale výdrž se nijak nelišila od toho, jak jsem zvyklá. Po týdnu jsem odlakovávala, protože jsem chtěla změnu.

A teď už asi to nejdůležitější a to jednotlivé odstíny :)


Naprosto jsem se zamilovala do fialového odstínu Jelly Grape. To je opravdu šťavnatá fialová s jemňoučkým stříbřitým shimmerem. Ke krytí stačily dvě vrstvy a na nehtech vypadal fakt božsky. Jednoznačně můj favorit, který si zaslouží vaší pozornost.

Název odstínu Candy Apple přesně vystihuje to, co se ukrývá v lahvičce. Šťavnatá jablíčková, opět s maličkou kapkou shimmeru, na léto jako stvořená. Červená je klasika, která nikdy neurazí, tato díky shimmeru a želé efektu pozvedne manikúru o level výš :)

A poslední odstín Sugar Berry je pro mě bohužel zklamáním. Lakoval se sice dobře, ale jak už jsem psala, tak se mi po lakování vždycky objevily bublinky. Lakovala jsem dvě vrstvy, zkoušela jsem přidat i další navíc a vypadalo to o něco lépe, ale stejnak se mi odstín zrovna dvakrát nelíbí. Obsahuje shimmer a to ten mi v tomto případě k odstínu nějak nesedl a na mých nehtech jsem si ho neoblíbila.


Kromě posledního odstínu jsem s laky moc spokojená. Fialový a červený odstín určitě za to stojí, a pokud budete mít cestu kolem FAnn parfumerie, určitě na ně mrkněte. A málem bych zapomněla, odstíny se krásně lesknou a to i bez top coatu :))

JAK SE VÁM LAKY JELLY EFFECT LÍBÍ? KTERÝ JE VÁŠ FAVORIT? :) 


Odstín Jelly Grape






Odstín Candy Apple






Odstin Sugar Berry



Další lakování s odstínem Sugar Berry a opět bublinky :(


Děkuji zastoupení značky Mavala za poskytnutí laků k recenzi.

20 komentářů:

  1. Jelly Grape a Candy Apple vypadají naprosto božsky <3
    High Heels & the City

    OdpovědětVymazat
  2. No velice mě tyhle laky zaujali :))) Super.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  3. Máš pravdu, první dva laky boží, ale ten třetí nic moc. Vadí mi ten shimmer a je tam myslím i nějaké pruhování.

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo ... naštěstí ty první dva to zachránily a měla jsem obrovskou radost :))

      Vymazat
  4. Ty první dva odstíny jsou naprosto neodolatelné, ještěže kolem parfumerky neplánují mít cestu, to by špatně dopadlo:-D

    OdpovědětVymazat
  5. Třetí odstín se mi líbí nejvíce :)

    OdpovědětVymazat
  6. Jelly Grape mám právě na nehtech :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Ten treti semi taky nelibi :( Jinak pekne, zas ale mi ty barvy kdovijak unikatni neprijdou, mozna az na ten pomeranc.
    Jo a proc je to jelly edice, jsou to takove ty zelatkove a ne moc kryci laky...?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj ... ale kryly skvěle, na to, že je to ten jelly efekt :))

      Vymazat
  8. Sugar Berry mi bublinky nedělal. Ale koukám na tvůj Candy Apple, taky do červena, ale já ho na nehtech nemám červený. Já to nechápu :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)