Spotřebováno XI.

Ahojky :)

Po delší době tu mám velkou várku spotřebovaných produktů. Vůbec nevím, jak je to možné, ale většinou tu mám sprchové gely, pěny do koupele a šampony. Vypadá to, jako bych nedělala nic jiného, než se jenom koupala a myla si vlasy. Ale co, hygiena je přece důležitá :D Nebojte, v dalším spotřebovánu se objeví i nějaká ta pečující a dekorativní kosmetika, protože spotřebovávám jak divá :))




Šampon Head&Shoulders Mandlový
O šamponech H&S budu psát samostatný článek, tak se nebudu zbytečně moc rozepisovat, ale tento šampon byl skvělý. H&S jsem dříve používala hodně často, ale časem jsem si na ně zvykla a přestaly mi vyhovovat. Ale mandlový hodně mile překvapil a to nejen tou boží vůní, která krásně voní i druhý den :))
DOPORUČUJI

Šampon Gliss Kur ochrana barvy
Někdy v březnu jsem si barvila vlasy (snad úplně poprvé v životě jsem použila barvu, vždycky jsem se toho celkem bála a používala jsem jenom smývací šampony), tak jsem alespoň mohla vyzkoušet tento šampon. Nevím proč, ale ke značce Gliss Kur mám asi nějaké předsudky, ale nikdy mě šampony této značky nelákaly. Ale asi budu muset vyzkoušet i jiné, protože tento byl skvělý. Prodlužoval dobu mytí vlasy, vlasy byly jemné, nadýchané a nezatížené. Šampon zvýraznil intenzitu a lesk barvy, takže mohu jenom doporučit.
DOPORUČUJI

Šampon Ultra Doux citrus a kaolin
Ultra Doux jsou mé oblíbené šampony a kupuji je opakovaně, ale musí je střídat. Hlavně teda tento, protože jakmile ho používám dlouho, tak se mi vlasy začnou mastit a jsou takové splihlé, vůbec nemají objem a nevypadají hezky. Ale začátky jsou pravý opak, vlasy se mi nemastí a jsou vzdušné. Jenom ho musím po nějaké době vystřídat.
DOPORUČUJI, ale chce to střídat :)

Šampon Ultra Doux meruňka a madle
Za to meruňku a madle můžu používat klidně dva měsíce v kuse a dělá naprosto boží vlasy. Je sice určený pro vlasy se sklonem k vysoušení a to já nemám, ale s mými vlasy dělá zázraky. U kořínků je mám mastnější, konečky suché a tento šampon si s tím skvěle poradí. Vlasy nemusím mýt tak často, jsou hebké, jemné, ale vzdušné, lesklé a vypadají zdravě. Meruňku a mandli mohu jenom doporučit :)
DOPORUČUJI



Pěna do koupele Hello Kitty
Nejsem blázen do Hello Kitty, nebojte :) Pěnu jsem dostala v práci a pěny nikdy neodmítám, protože s nimi nešetřím :) Tato byla fajn, pěnila opravdu, ale opravdu hodně, takže věřím, že se děti v koupelně hezky zabaví :) Ale že bych si ji běžela koupit znovu, to ne. Ale chválím praktickou pumpičku, se kterou si pak hrál přítel a ulomil ji :)
Pro děti DOPORUČUJI :))

Pěna do koupele Monoi
Jednoznačně nejlepší pěna z těchto spotřebovaných. Voněla naprosto božsky a provoněla celou koupelnu. Vůně byla taková povzbuzující a zároveň jemná, takže opravdu skvělý relax. U pěn se mi nestává, aby pokožku dostatečně hydratovaly, tato to zvládla a za to velký palec nahoru. Bohužel stojí celkem dost, asi kolem 200 Kč a to mi přijde za pěnu dost.
DOPORUČUJI

Pěna do koupele Radox
To je moje osvědčená drogérková klasika, ke které se ráda vracím. Na výběr je poměrně dost vůní, stojí pár korun a pěnu udělá dobrou a to mi na příjemný relax ve vaně stačí :)
DOPORUČUJI

Pěna do koupele 2 fáze
Tuto pěnu jsem dostala v práci na vyzkoušení a celkem mě pobavilo, co všechno se nevymyslí. Že máme dvoufázové odličovače už jsem si zvykla, ale dvoufázové pěny? Zbytečnost. Pěna jako taková vůbec nebyla špatná, voněla příjemně po medu a pokožku vůbec nevysušovala. A díky dvou složkám i na vaně vypadala hezky. Ale přijde mi to až zbytečné a díky tomu, že má pěna dvě barvy, které se promíchají je zbytečně drahá. Proto tedy NEDOPORUČUJI, ale jako dárek je to fajn nápad :)



Panthenol tabletky na vlasy
Jako každé spotřebováno tu i tentokrát mám tabletky Panthenol :)) Bez nich se prostě neobjedu, nikdy.
DOPORUČUJI

Olejíček Syoss
Ten používala mamka, ale přetlumočím vám pár slov. Mamka olejíčky používá hodně často a už jich vyzkoušela opravdu dost. Jak dražší, tak i levnější. Jednou jsem si na zkoušku koupila i Syoss, aby měla porovnání a prý špatný vůbec nebyl. Mamka má totiž konečky hodně suché, takže vyživovat potřebuje důkladně a osvědčily se jí spíše dražší olejíčky, ale Syoss prý na drogérkové poměry špatný vůbec nebyl a klidně by se k němu znovu vrátila.
DOPORUČUJI

Ochranný sprej Missha
Můj oblíbený sprej Missha, který jsem konečně vypotřebovala, ale už mám v zásobě další. Recenzi na něj jsem už psala a nevím, jestli vlasy chrání, ale stejně ho používám ráda. Používám ho před fénováním, na rozčesávání a teď v létě hlavně jako ochrana přes sluníčkem. Vůně je taková sladší, květinová a vydrží opravdu dlouho.
DOPORUČUJI

Sebamed kondicionér
Ten už jsem jednou zkoušela, a když jsem v drogerii vybírala nový kondicionér, tak jsem sáhla po osvědčené klasice. Ten mi vyhovuje totiž skvěle, vlasy jsou pak krásně hebké, jemné a hlavně nejsou zatížené a nemastí se.
DOPORUČUJI



Odličovací tamponky Sephora
Sice jsou dražší, ale mám je ráda. Kupuji je vždycky v nějaké akci a beru jich celkem dost, abych měla do zásoby. Jsou jemné, netrhají se, nedrolí se a používám je jak na odličování, tak i na odlakovávání nehtů. Pokud trefíte na nějakou slevu nebo akce, klidně zkuste :))
DOPORUČUJI, ale pouze v akci.

Odličovací tamponky Evita
Samozřejmě kupuji i jiné tamponky a ráda zkouším nové. Tentokrát jsem vyzkoušela tyto od Evity, stojí kolem 20 Kč a vyhovovaly mi. Také byly jemné a netrhaly se. Ráda koupím znovu.
DOPORUČUJI

Krém na ruce Arad
Ani nevím, kde se u nás vzal .. jo vlasntě ho odněkud donesl taťka, ale absolutně nevím kde. Pro mě to byla neznámá značka, tak jsem začala pátrat. Arad je přírodní kosmetika z Mrtvého moře a nabízí produkty na tělo, na vlasy ale i na pleť. Ochranný krém na ruce obsahuje 26 léčivých minerálů Mrtvého moře a byl skvělý. Byl hutnější, ale vstřebával se rychle a zanechávám takový jemný ochranný film, který ale vůbec nebyl znát. Hydratoval neskutečně a hydratace vydržela hodně dlouho. Pro mě tedy velké překvapení a až někdy na tuto značku narazím, budu ji věnovat větší pozornost. Krém stojí kolem 170 Kč, ale obsahuje 250 ml.
DOPORUČUJI

Sprchový gel Weleda z mandlové řady pro citlivou pleť
Také už jsem psala recenzi a chválila jsem. Sprchový gel byl příjemný, hydratoval dostatečně a naprosto krásně voněl po mandlích. Bohužel je poměrně drahý, takže ho zatím v plánu kupovat nemám.
DOPORUČUJI, ale není to zrovna levná záležitost


Vlhčené ubrousky Linteo
Bez ubrousků ani ránu :) Linteo jsou za pár korun, je jich tam dost a vždycky na ně najdu využití.
DOPORUČUJI

Odličovač očí Garnier
Můj nejoblíbenější odličovač ještě ve starém obalu, protože jsem ho měla v zásobě. Pořád si trvám na svém, protože bez problému odlíčí a pleť je pak taková svěží a odpočatá.
DOPORUČUJI

Čistící pásky na nos Essence
Také se nebudu zbytečně rozepisovat, protože čistící pásky se objevují skoro v každém spotřebováno a dokud mám ty mrchy černé tečky, tak se tu objevovat budou :)) 
DOPORUČUJI

Ananasová maska Freeman
Masky od Freemana mám ráda, ale některé mi proste nesedí a pálí. S touto jsem ale neměla žádný problém, naopak řadí se k těm lepším, co jsem zkoušela. Pleť pak byla krásně vyčištění, svěží, hebká a hydratovaná. Klidně ráda koupím ve velkém balení. Tuto jsem dostala od http://www.parfemy-elnino.cz/
DOPORUČUJI



Sprchový gel Adidas Happy
Sprcháče od Adidasu mám hodně ráda a nejlépe takové ty peelingové. Tento byl svěží, příjemný, hezky pěnil a dobře hydratoval, takže u mě uspěl :)
DOPORUČUJI

Sprchový gel B.U. Yogurt a Fig
B.U. sprcháče mám také docela ráda, protože voní sladce, přesto svěže a dělají to, co sprcháče dělat mají, takže za mě také spokojenost :)
DOPORUČUJI

Dětský sprchový gel On Line Hruška
Tento jsem také dostala v práci na vyzkoušení a byl skvělý. Voněl naprosto skvěle po hrušce, ke konci už jsem z toho teda moc přírodní hrušku necítila, ale bylo to tím, že jsem sprcháčem nešetřila. Na vlasy jsem si to ale neriskla, ovšem jako sprcháč byl fajn.
DOPORUČUJI

Mojitový peeling Saloos
Jak bych mohla nedoporučit můj úplně nejoblíbenější peeling? Saloos prostě peelingy umí, o tom žádná. Teď na léto jsem používala vůni mojita a byla to naprostá paráda. Díky olejové složce skvěle hydratoval, krásně opeelingoval a úžasně provoněl pokožku, ale i koupelnu :) 
DOPORUČUJI



Sprchový gel Palmolive
Tato varianta byla taková svěží, trošku sladší a energická. Opět se budu zbytečně rozepisovat, protože je to klasický sprcháč, který dobře pění, dobře umyje a dostatečně hydratuje. Palmolive sprcháče mám ráda.
DOPORUČUJI

Sprchové gely Radox
Nevím proč, ale Radox nepatří mezi mé oblíbené značky. Většina vůní mi nesedí, cítím z nich čističe do WC, pardon, ale opravdu jo. Ten Invigorace byl svěží s vůní citronu a máty a prostě mi ta vůně nesedla. Za to varianta The Calm byla o něco lepší, ale stejně bych si vůní heřmánku dovedla představit jinak. Ale vlastnosti mají jako klasické sprcháče, k tomu nemůžu nic říct, jenom mi nějak nesedí ty vůně. 
NEDOPORUČUJI

Ferda mravenec sprchová pěna
Na vyzkoušení jsem měla dětskou sprchovou pěnu s Ferdou mravencem. No, pěnu to sice hezky vypumpovalo, ale to bylo tak asi vše. Dál už to nějak moc nepěnilo, a abych měla pocit, že jsem se vůbec umyla, musela jsem pumpovat asi stokrát. Za mě tedy naprostá zbytečnost.
NEDOPORUČUJI


Ufffff a to je pro dnešek vše :) Bylo toho hodně, ale zvládla jsem to celkem rychle :)
 

Budu ráda, když mi dáte vědět, jestli máte zkušenosti s některým z vypotřebovaných produktů. Zda vám sedly nebo naopak nesedly, co vás zaujalo atd. :))
 

14 komentářů:

  1. Tak jsi mě nalákala kromě toho citrusového s kaolinem na všechny zbylé 3 šampony, vypadají podle toho, co píšeš, fajn. Tabletky Panthenol budu kupovat tento týden...dozobala jsem nějaké biotinové, ale ten panthenol mi přijde lepší. No a peeling Mojito od Saloosu mám na wishlistu už tak dlouho, že už ho snad fakt objednám ;) Pořád jsem totiž doufala, že bude v některém DM u nás ve městě a čekám a čekám......a oni ho furt nemají ;)

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky jsem na ten peeling čekala a ono nic :( nakonec jsem ho kupovala na veletrhu, ten čokoládový, tak se na něj těším :))

      Vymazat
  2. sprchový gel od adidasu za mě nic moc nevoněl mě vůbec , jinak Palmolive sprcháče jsou super . jinak nemám z ničím zkušenosti já většinou spotřebovávám něco z dekorativky a něco z pečující . Pečující kosmetiky je samozřejmě víc . :) ale jde vidět že se snažíš spotřebovávat super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a už se mi tu tastička zase plní, mám ze sebe radost :D

      Vymazat
  3. Šampony na vlasy musím taky střídat, ale ve všech případech, ještě jsem nenarazila na šampon, po kterém bych měla hezké vlasy i při dlouhodobém používání (ani meruňka a mandle to nedokázala). Šampon citrus a kaolin mám právě na vaně a není špatný:-)
    Jinak Adidas a Palmolive sprcháče jsou fajn, ty se u mně v různých vůních objevují často:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já akorát tu meruňku a madli, ale po dvou baleních už mě začíná nudit a jdu zkoušet jiný :))

      Vymazat
  4. Ty bláho, to je solidní spotřeba :D To je pak radost jít to vyházet viď? :D Kupodivu mám zkušenost ze všech věcí jen s olejíčkem Syoss, který mi taky přišel fajn, ale pořád tak nějak dávám přednost olejíčku Balea, který je levnější a přijde mi stejně dobrý :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to mi povídej, takovou radost, co jsem měla, když jsem to vyhazovala :) ale zabralo to skoro celý koš :DD

      Vymazat
  5. Docela jsi mě nalákala na ten peeling :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ten je opravdu boží, už mám v zásobě další a dokonce i čokoládový :))

      Vymazat
  6. Takových spotřebovaných věcí, tyjo! Klobouk dolu! Zaujala mě pěna s Hello Kitty, která má krásné balení :) Pásky na černé tečky od Essence jsem měla a vyhovovaly mi :)

    Monča / KOSMETICKÉ RECENZE /

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. my máme pěny celkem rádi a navíc na vaně vypadá hezky :D a to fanoušci Hello Kitty nejsme, ale sranda musí být :))

      Vymazat
  7. Parádní spotřeba! Líbí se mi ta pěna Hello Kitty :D a také mně zaujal ten Head and Shoulders s mandlemi, musel krásně vonět!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, voněl naprosto skvěle :)) H&S používám už několik let, ale že dokáže tolik překvapit vůní, jsem nečekala :))

      Vymazat

Děkuji za komentář :)