SpaRitual: odlakovač, který musíte mít

Zdravím všechny čtenářky :))

Protože velmi často lakuji nehty, při focení jednotlivých odstínů během hodiny vystřídám i několik odstínů, spotřeba odlakovače stoupá a stoupá :)) Až do nedávna jsem si vystačila s odlakovači, které jsem koupila v drogerii a ty stačily. Nikdy jsem neměla žádné problémy s odlakováním, občas jsem teda zápasila s glitrovými a pískovými laky, ale alobalovou odlakovací metodu jsem využívala jenom párkrát.

Od Lenky, ale i od Nikol jsem na odlakovač SpaRitual slyšela jenom chválu, ale rovnou přiznám, že jsem se trošku zděsila té ceny a přišlo mi zbytečné, kupovat tak drahý odlakovač. A ještě když mám takovou spotřebu. Naštěstí si ke mně jedna lahvička našla cestu, a proč si od té doby nekupuji už jiný, se dočtete v článku :))




Nejprve jsem měla odlakovač v malé verzi 118 ml a pak jsem koupila rovnou balení 473 ml. Na stole mám balení menší a pouze do něj doplňuji. Oceňuji, že má odlakovač velmi šikovné víčko, protože je v něm malá dírka a zároveň je i šroubovací. Takže bez starostí nanášíte odlakovač na vatu nebo tamponek a v klidu můžete doplňovat. A také se mi to skvěle hodí při začišťování, protože v něm mám namočené dřívko. U některých odlakovačů je víčko třeba jenom šroubovací (a věřte, že není nic horšího, než když si skoro celý odlakovač při nešťastném namáčení na vatu vylijete na stůl) nebo se do něj nelze dostat. Takže za do má u mě SpaRitual první plus.

Druhý a asi největší plus získává za vůni. Opravdu bych nevěřila, že někdy napíšu, že mi odlakovač voní. Ale SpaRitual opravdu voní, alespoň teda mně. Voní po mandarince a rozhodně z něj necítím aceton, jak jsem byla dříve zvyklá. Odlakovač mám klidně celý den otevřený a není nic cítit. Jak už jsem psala v úvodu, někdy lakuji i několik odstínů za sebou a často mě pak bolela hlava a pokoj jsem musela dlouho větrat. S tímto odlakovačem to opravdu nehrozí. Dokonce jsem si na něj zvykla natolik, že jakmile použiju jiný odlakovač, ihned mě začne bolet hlava a za to mi to nestojí.

A co vás asi nejvíce zajímá, jestli vůbec dobře odlakovává? Už jsem totiž vyzkoušela několik odlakovačů a s některými bych mohla odlakovávat celý den a stejně bych neuspěla. Do třetice všeho dobrého a i v tomto bodě získává SpaRitual velké plus. Odlakování šlo bez problému a opravdu jsem zatím neměla žádný problém. Poslední dobou jsem si oblíbila glitrové top coaty a dříve mě odrazovalo následné odlakování, ale teď si s tím vůbec nedělám starosti. Samozřejmě to trvá o něco déle, než u klasických laků, ale pořád lépe, než u odlakovačů, které jsem používala dříve. Při odlakování ho není potřeba tolik, neodpařuje se, takže ho můžete mít celý den otevřený na stole a ani kapka nezmizí.

Důležité je, i jak se odlakovač chová k nehtům. Po odlakování nehty ani okolí nehtů nemám vůbec vysušené. Používám ho už od jara a nehty se mi netřepí, nejsou zbytečně vysušené a daří sem jim dobře. 

Bohužel, co vás asi nepotěší je cena. Verze 118 ml stojí 173 Kč (koupíte ZDE). Což je oproti běžným odlakovačům dostupných v drogeriích opravdu dost, ale mě SpaRitual přesvědčil na tolik, že jsem hned po vypotřebování koupila další a pak rovnou to větší balení. Ještě čekám, kdy koupím to největší, skoro litrové balení. Možná si teď někdo poťuká na čelo, protože odlakovače mám spotřebu velkou, tak mě to finančně nevyjde zrovna lacino. Ale věřte, že za to stojí, a kdyby mi před půl rokem někdo řekl, že si budu kupovat takto drahý odlakovač, asi bych si poťukala na čelo. Ve stručnosti - odlakovávání jde rychle, efektivně, bez nepříjemné vůně acetonu (i když aceton obsahuje, ale pouze v zanedbatelném množství 0,001%) a hlavně je šetrný k nehtům.


AŽ NA ODLAKOVAČ NARAZÍTE, URČITĚ SI JEDNU LAHVIČKU NA ZKOUŠKU KUPTE, PROTOŽE JE SKVĚLÝ. POKUD BYCH MĚLA Z NEHTOVÉ KOSMETIKY DOPORUČIT NĚCO, K ČEMU SE BUDU VŽDY RÁDA VRACET, BUDE TO PRÁVĚ ODLAKOVAČ SPARITUAL.

Odlakovač můžete okouknout, očichat a koupit za veletržní cenu na podzimním veletrhu World of Beauty & Spa 2015, který se koná teď v pátek a v sobotu. Tak ke stánku SpaRitual zamiřte :))  Na konci článku na vás čeká ještě malé překvapení, tak se nezapomeňte podívat :))









A nakonec slibovaná soutěž. Doufám, že jsem vás na odlakovač alespoň trošku nalákala a jedna z vás může lahvičku ve variantě 118 ml vyhrát.


Podmínky jsou následující:
1) být pravidelným čtenářem mého blogu přes GFC
2) dát LIKE na Facebookové stránky SpaRitual - ZDE
3) napsat, jestli jste už odlakovač SpaRitual zkoušely, popřípadě, jaký je vás oblíbený a který vám vyhovuje nejvíce
4) samozřejmě zanechejte vaši emailovou adresu, abych vás mohla v případě výhry kontaktovat

Soutěž platí od 2. 9. do 13. 9. Pak zde vyhlásím výherkyni a kontaktuji ji na email.

Držím všem palce a snad si výherkyně (a nejenom ona) odlakovač od SpaRitual oblíbí :)) 


Samozřejmě moc děkuji zastoupení SpaRitual za poskytuní malého odlakovače k recenzi a také děkuji, že poskytnutí výhry do soutěže. Zbylé odlakovače jsem už kupovala za své a dále i budu :))

EDIT z 13.9. - soutěž ukončena, výherkyni moc gratuluji 

 

41 komentářů:

  1. Ahoj,
    sleduji tě přes GFC jako Marcela Lišková i na FB.S tímto odlakovačem nemám žádnou zkušenost.Zatím je střídám a stále hledám pro mé třepící se nehty ten správný.
    marcela.lisecko@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  2. já jsem z něj teda zklamaná... tmavší červené a růžové laky mi strašně rozpíjí kolem nehtu, to se mi ještě nikdy nestalo... musela jsem pak ještě použít můj oblíbený Dermacol, ten je podle mě top, odlakuje bez problémů i glitry a pískáče a je s olejem, takže vůbec nevysušuje. SpaRitual za tu cenu bohužel zklamání :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ten fialový odlakovač od Dermacolu? Ten kterej my, blogerky, jsme ho každou recenzí zcela pohřbily? =D
      on je dobrý tak na koukání, protože jsem si nevšimla, že by něco dělal =D

      Loveliness By Tess

      Vymazat
    2. upřímně, Dermacol odlakovač je jedna z největších hrůz na trhu. A že mi rukou prošlo značek, co se odlakovačů týče.

      Vymazat
    3. nějak jsem si nevšimla, že by ho někdo pohřbil, já jsem s ním spokojená, mám už několikáté balení a nejsem jediná - jak z blogerek, tak neblogerek. odlakuje mi naprosto perfektně, i ty pískáče stáhne super.

      Vymazat
  3. Sleduji tě už dlouho a Fb SpaRitual mám taky olajkovaný taky už nějakou dobu.
    Odlakovač jsem ještě nezkoušela, i když mě hodně láká, zatím mě vždycky odradila ta cena.. :-) Zatím nejradši mám teď tak populární Dermacol Express.
    vyroubalovab@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Mám a musím dokoupit zásoby. V soutěži ho raději přenechám těm, které jej nemají. ;)
    Jsem s ním velmi spokojená, narozdíl od levných odlakovačů (třeba essence) tak nevysušuje a mnohem méně se mi po něm třepí nehty, to umím ocenit. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Mám tento odlakovač a vyhovuje mi. Překvapilo mě, že tam fakt je cítit ta mandarinka.
    krikym@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  6. Taky ho chci moc zkusit, ale ta cena =( Tak snad se poštěstí a pak už budu jak ty =)

    1) sleduju tě jako Loveliness By Tess
    2) ještě abych je neměla zalikovaný =D
    3) dlouhodobě používám Isanu z Rossmannu, kterou zkusila i Lenka a řekla, že ten odlakovač není marnej =) Po jejím Sally hansen odlakovač druhý nejlepší odlakovač v drogérii =)
    4) mail máš, ale pro jistotu tessiinka@gmail.com

    Budu si držet pěstě =)

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  7. Tento odlakovač neznám, ale podle popisu to zní dost dobře a ráda bych zkusila :-)
    Nej je asi od Dermacolu, takový fialový.....

    GFC i FB Tereza Hlínová
    05051988@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Sleduju už dlouho jako Il Freedomová. O tomto odlakovači jsem ještě neslyšela, ale vypadá dobře a zřejmě i je, když si ho tak vychválila :) Já si oblíbila teď ten nový od Dermacolu a jiný už nekupuju :)
    freedom.swallow@gmail.com

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  9. Nalákala jsi mě dost, hlavně koukám, že mají i certifikát HCS, no krása!!!!:))))
    Sleduji dlouho jako Simona Stupenová, fb stránky sleduji jako Simona Stupenová
    Tenhle jsem ještě nezkoušela a je to opravdu škoda, teď používám kokosový od Essence a aceton tam cítit tedy je, ale aspoň trochu kokosu také (a kokos ten já ráda:D )
    simushka.ss@gmail.com
    Simushka in Bubblegum

    OdpovědětVymazat
  10. Tento odlakovač bych ráda vyzkoušela :) dosud jsem ho neměla, používám ISANU.
    Sleduji jako LSG Lucie Schreder Gondorčínová
    Like jsem na FB dala jako Lucie Lsg
    lucie.gondorcinova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  11. Sleduji jako Ilka, like na Facebooku jsem dala. :-)
    Odlakovač jsem bohužel ještě nezkoušela, udělalo by mi velikou radost, kdybych ho vyhrála a mohla to napravit. :-) Momentálně používám značku Lilien.
    Ilka01@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  13. Sleduji jako Jana Strašíková, like na FB mám už z dřívějška.:) Tenhle odlakovač mě zaujal už u Nikol, ale bohužel cena mě jako většinu odradila. Běžně používám odlakovač od Lilien s tea tree olejem a svojí práci zatím vždycky odvedl.
    darleen@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Super, ráda bych vyzkoušela. Odlakovače různě střídám, zatím jsem nenarazila na výjimečný, který by se u mě stal dlouhodobou stálicí. Snažím se vybírat vždycky z těch nejšetrnějších. :)
    Sleduji GFC i FB: Ivana Ratajová Mikuličková (hezkakytka).
    hezkakytka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj, mám ho moc ráda...teď mi došel a z nouze jsem koupila express od dermacolu, ten je docela dobrý...ale hned pozítří na veletrhu v praze doplním zásobu sparitual
    kaisa.b()centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  16. neskusala som od nich nic, ale velmi ma tato znacka laka :)
    vierka.sedlakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  17. Uz mi temer dochazi, a proto ho stridam s Isanou. Koupila jsem si ho na doporuceni Nikol. Hodil by se. Opravdu voni, ale ucinnost se mi zda trochu slabsi. Pouzivam jej na svetlejsi laky. Nevysusuje, coz je velke pozitivum.

    OdpovědětVymazat
  18. Mám ho, miluju ho a chci ho znovu a znovu, tak také pokouším štěstí. Sleduju tě všude, tafy, na Fb i na IG.
    Groschlova@spspraha.cz

    OdpovědětVymazat
  19. GFC Nikol Čapková
    nene nezkoušela, používám obyčejné odlakovače třeba z lidlu nebo z dmka :)
    Nikki207@seznam.cz

    Soutěž platí od 2. 9. do 13. 9. Pak zde vyhlásím výherkyni a kontaktuji ji na email.

    Držím všem palce a snad si výherkyně (a nejenom ona) odlakovač od SpaRitual oblíbí :))

    OdpovědětVymazat
  20. Sleduji tě jako TheMarty, fb jako Marťa Marty Kabe.
    Ještě jsem ho nezkoušela, ale jinak odlakovače střídám, abych našla ideální. :)
    martykabe@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  21. No zní to teda vážně skvěle, určitě bych jej moc ráda vyzkoušela :)
    Sleduji tě jako Katherine Sýkorová a na fcb jako Kateřina Sýkorová
    Odlakovač používám úplně obyčejný z DM a je pravda, že teda vysušuje..
    katerinas.sykorova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  22. GFC: Terka Černá
    FB: Teruš Černá
    Nezkoušela, ale nebránila bych se! :)
    E-mail: Te-ri-nka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Tento odlakovac jsem ještě nezkousela, ale rada bych vyzkoušela. Můj oblíbený odlakovac je od Sally Hansen.
    Gfc slovakovairca95
    Fb Irenka Slováková
    slovakovairca95@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. GFC: Adéla Něničková
    FB: Adél Něničková
    Tento odlakovač jsem ještě nikdy nezkoušela, většinou kupuji pokaždé jiný, takže žádný oblíbený nemám :)
    ada.nenickova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  25. GFC: Lady McFly
    FB: Andrea Andy Můčková
    Ne, ještě jsem neměla možnost tento odlakovač vyzkoušet a o to více mne láká :) Mnohokrát tedy děkuji za giveaway a možnost jej vyhrát!
    Jinak zkoušela jsem odlakovačů více a i pořád ráda objevuji nové. Mezi mé stálice však patří poměrně známý a oblíbený odlakovač od Dermacolu a (pro mě) s velmi příjemnou parfemací odlakovač od Essence. Oba dokonce za příznivou cenu :)
    Mail: Anuska.33@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  26. GFC: Christy
    FB: ChristyShades
    Odlakovač som zatiaľ nevyskúšala, môj obľúbený je od Ebelin.
    christyshades.blog@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  27. GFC tenhle účet
    FB, stejné jméno, jen Markétka
    odlakovač od Sparitual jsem ještě neměla, momentálně mám načatý od dermacolu a essence, ale nejčastěji jsem se vracela k odlakovači, který prodávají v Penny, ale značku ted nevím :D
    meggynapravnikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  28. GFC i FB - Lucka Sondová

    Neměla jsem - používala jsem nějaký odlakovač cca. za 30Kč z nejbližšího papírnictví :D No, bohužel/dík - právě dochází. Značku si opravdu nepamatuju a pamatovat nechci, není to žádný zázrak :)

    sondova.lucka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  29. Tenhle odlakovač jsem nezkoušela, momentálně mám zn. Cien a je taky vcelku fajn.
    GFC, FB Markéta Králová
    macu@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  30. S tímto odlakovačem zatím nemám žádné zkušenosti, nejčastěji používám Dermacol nebo Cien.
    GFC Simona J.
    FB Simona Jeřábková
    simonaa13@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  31. GFC: Hope Less
    Vůbec jsem o této značce neslyšela, proto bych ji moc chtěla vyzkoušet:)
    FB: Martina Gardonová
    martgard@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  32. Tento odlakovač som ešte nikdy nemala :-) Používam odlakovač od Essence :-)

    GFC: Zuzana Zelienková
    FB: Suesanqa
    zuzka.zelienkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  33. sleduji jako Vendula Mikulková
    já používám odlakovač od ebelin
    MikulkovaVendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  34. GFC - Kristýna Košuličová
    FB - Kikina Kristýna košuličová
    tynka.kosulicova@seznam.cz
    nezkoušela :/

    OdpovědětVymazat
  35. GFC: Barborka
    FB: Barbora Bačíková
    Tento odlakovač som zatiaľ ešte neskúšala, prišiel mi dosť drahý. Najčastejšie používam od Dermacolu :)
    bacikova.b@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  36. GFC a FB rovnako ako: Marcela Čonková
    Ja som tento odlakovač tiež neskúšala. Momentálne už dlhšie používam odlakovače od Editt, na to, že sú to odklakovače nemajú takú typickú vonu odlakovačov ale veľmi príjemne vonaju a zároveň veľmi nevysušujú nechty :) Takže som s nimi veľmi spokojná sú rôžne vône takže to tak nejak striedam.

    OdpovědětVymazat
  37. DĚKUJI VŠEM ZA KOMENTÁŘE, TÍMTO SOUTĚŽ UKONČUJI :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)